• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık oğluma sarılmak istiyorum...

Sabırsız anne. Kendin kaç aylık doğdun acaba :-) bekle bebiş bi 36 olsun allahın izniyle hastane önünde çadır kur bebeği çıkarın de yoksa gitmem de :-)

Sabırsız anne. Kendin kaç aylık doğdun acaba :-) bekle bebiş bi 36 olsun allahın izniyle hastane önünde çadır kur bebeği çıkarın de yoksa gitmem de :-)
Ben 7 aylığım bitanem ikiz tekiyim :eğlence: çok özledim ama bir an önce sarılmak istiyorum ağrılara da alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum artık Rizelim ömrümün sonuna kadar hamile kalacağim gibi hissediyorum :KK17:

Ben 7 aylığım bitanem ikiz tekiyim :eğlence: çok özledim ama bir an önce sarılmak istiyorum ağrılara da alıştım artık kucağımda çipil çipil gözleri ile bana baksın istiyorum artık Rizelim ömrümün sonuna kadar hamile kalacağim gibi hissediyorum :KK17:
Az kalmış Can'ım ya şuan 34 olmak için neler veririm :-) çoğu gitmiş azı kalmış.

Kaçıncı haftadasın valla ben oğlum Anneyi özlemedin mi diyorum tekme atıyor o da beni özlemiş :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin ins 26 haftamiz bitti cok sukur. Normlde cok sabirsiz birisiyim gun sayiyorum:)) yakında plaka numaralarına düşeck onu bekliyorumm . Şimdii 99 günümz var:) ilk çocuk heycnı herlde

Az kalmış Can'ım ya şuan 34 olmak için neler veririm :-) çoğu gitmiş azı kalmış.
Sen sus biz ne yapalım diyorsun demi :))
Vallahi bende doğurmak için aynı şeyi düşünüyorum gülüm ağrılara alıştım uykusuzlukta tamam ama artık böyle kocaman sarılmak istiyorum:anneadayı::KK46:

Yok daha doktor küçük br tahmin yapmıştı 11.haftada erkek yüksek ihtimalle dedi ama ekledi : kesin olarak 1 ay sonra söylerim diye :) bekliyorum bakalm

içine doğuyor mu? :) Anneler hissedermiş diyorlar ya.
4d ultrasonda belli oluyor cinsiyeti 12. haftada ama benım gittigim yerde pahalı. Beklicem o yüzden.

Amin ins 26 haftamiz bitti cok sukur. Normlde cok sabirsiz birisiyim gun sayiyorum:)) yakında plaka numaralarına düşeck onu bekliyorumm . Şimdii 99 günümz var:) ilk çocuk heycnı herlde
Valla bende öyle bütün herşeyi 16.haftamızda hazırdı 26.haftamızda yıkadım ütüledim :) resmen havalara uçmuştum çift rakamlara düştük diye bak sende düşmüşsün Rabbim sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Sen sus biz ne yapalım diyorsun demi :))
Vallahi bende doğurmak için aynı şeyi düşünüyorum gülüm ağrılara alıştım uykusuzlukta tamam ama artık böyle kocaman sarılmak istiyorum:anneadayı::KK46:
Aynen bende çok sabırsızım ama yeterki zamanında gelsin napalım :-) herşeyi aldım sayılır eksik kalmadı nerdeyse nasipse seneye kışa giyecekleri bile hazır. Hazırlık bitince zaman geçmiyo

Aynen bende çok sabırsızım ama yeterki zamanında gelsin napalım :-) herşeyi aldım sayılır eksik kalmadı nerdeyse nasipse seneye kışa giyecekleri bile hazır. Hazırlık bitince zaman geçmiyo

Biz hatayı orda yaptık aslında gülüm bu kadar erken hazırlık yapınca zaman geçmiyor zaten evden çıkamıyorum bile doktordan doktora çıkabiliyorum ancak şehir merkezinde olsam bu kadar sıkıntı olmazdı heralde :)

Back