artık ne yapacağımı bilmiyorum

Kaç kaç evlenince seni bi odaya kapatır kendi gezer tozar senide kıskandığı için evde bırakırBenim kocam beni kıskanmıyor çok rahatım ohhh hesap kitap yok istediğim yere gider gezerim akşam evime gelirim nerdeydin ne yapdın demezse söylemem bile ne yani şimdi benim koca beni sevmiyormu hiçç sanmıyorum bende bir bireyim ve özgürümNiçin böyle bi adam varken böylesine tahammül edesiniz değişmezse çok zor benim bi teyzem var eniştem neler. yapdı kadına kıskançlık yüzünden 7 ay baba evinde kaldı kızını göstermeden Anca akıllandı enişde teyzem üzüntüden zona dökdü çok zorrrr

bunu bana başka biri daha söylemişti ama ben bana bir yanlış yaptığını düşünmüyorum onun tek problemi beni kaybetme korkusu bu yüzden baskı yapıyor bu şekilde beni kaybettiğinin farkında değil ama

tabi ki istemiyorum zaten bu yüzden günlrdir ne yapabilirim diye düşünüyorum karşımda klendi doğrularından vazgeçmeyen biri var. zaten çok haklısınız bu konuda hiçbir kız arkadaşımıbeğenmediği için hiçbirile görüşmeme izin vermiyor. ondan başkası kalmadı hayatımda bi ailem bi o. düşünün konuşcak kimsem yok akıl almak içn buraya yazdım o kdr çok konuşmaya ihtiyacım var ki buraaya yazma ihtiyacı hissettim

benim babamda böyle bir adam ve babamın en sevmediğim ne kadar huyu varsa herşey onda var maalesef gittim babama benzeyen birini buldum annemden biliyourm az çok neler yaşadığını işim gerçekten zor biliyorum

benim babamda böyle bir adam ve babamın en sevmediğim ne kadar huyu varsa herşey onda var maalesef gittim babama benzeyen birini buldum annemden biliyourm az çok neler yaşadığını işim gerçekten zor biliyorum
Tekrar söylüyorum kaççç benim babamda kocam gibi aynı siz yazınca düşündümde

şu anda aynısı bana da oluyor dün birden aramızdakileri düşünmeye başladıktansonra ağlamaya başladım durduk yere bana çok zararı dokunuyor farkındayım psiklojm allak bullak oldu

Ya sanırım arkadaşken sevgili olanlar anlaşamıyor çevremde de var örneği. Artık geçmişi eski sevgilini bildikleri için mi oluyor bilmiyorum. Arkadaşımda anlaşamamıştı. Bence yol yakınken dön. Gün geçtikçe daha çok bozuyor insanın ruh halini.

bütün geçmişini biliyor yani?
sorun burda bence. seninle sıfırdan başlamamış. seni tanımış yıllarca kankalık yapmış sonra evet sevmiş ama geçmişi unutamıyor olabilir. bilemedim.

Güzelliğinizin ya da ilgi çekiciliğinizin farkına vardıysa bu normal size değil de daha çok klasik bir söz var ya "çevreye güvenmiyorum" bundan dolayı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…