anladigim kadariyla tek basina karar aldigi icin sogumussun,ama esine bu kadar yuklenme
kardesi ve ailesi de ayri bi sorumsuzmus cidden kac yasinda ya dolandirilmak filan herkese boyle para kaptirirsa...
biraz sakin ol ve öfkeni yut
Bence biraz sakin ol hepimiz insanız hepimiz hatalar yapıyoruz hatasız kim var bu yalan dünya da bu kadar tepki göstermek yerine al karşına yada sen git yanına açık açık bize anlattığın gibi anlat durumunu bu şekilde sorunlar çözülmez böyle sebeplerden de hemen boşanmak olmaz yapmayın Allah Aşkına:26:
bunu ılk kez yasamıyorum daha once yıne bu sorunun benzerını yasadık 2 yıl kadar once ve ben bosanma kararı almıstım .ozamanada farklı sebeplerden cok dolmustum.bana dun sabah ıse gıderken dıyokı hanı bosayacaktın bosayacak ınsan saatı 9 edermı sımdı cok oarada olman lazımdı senın...
bu kadar guvensızken bu evlılık yururmu...
hem bu kadar hatalı hem bu sozlerı soyleme hakkını kendınde nasıl buluyo...
ona neden bu hakkı verıyorum...
bu sorular bebı cok alevlendırıyo işte.
tek dusundugum kızım....
nereye kadar yarın yıne yapar...
ve daha onemlısı bunu nasıl ve neden yapmalıyım...?
saati 9 edermi ne demek anlayamadim:26:
yani bosanmakmi istiyo? cok istiyoduysa kendisi acsin
bence sizin iletisim sorununuz var arkadasim.
boyle yurumez laf sokmadan ignelemeden konusmayi ogrenmek lazim ikili iliskilerde
aranizdaki butun diyalogu bilemiyorum ama iyi bir babaysa kiziniz icin katlanmaya deger..
sorun ailesinden cikiyor sadece anladigim kadariyla
evet soz konusu kaynım aılesı yuzunden bır yıl once esınden bosandı...
bır haylı mal varlıkları oldıgu halde ogullarından dılenırler...
bızse kara gunumuzde benım aılemden baska kımseyı goremeyız cevremızde...
bana neyı beklıyorsun dedıgınde,tek sebebım kızım dedım,ama sen o kadar ısteklısın madem gıt ac davayı dedım...
ben ıstemıyorum halımden memnunum dıyo...
Bazen insanlar anne,baba yada kardeşlerine zor durumda kaldıklarında sırt çeviremezler.Bu onları kötü bir insan yapmaz..
Boşandığınızda daha zengin ve daha mutlu olacaksanız boşanın tabiki..
Siz de çalışıyor musunuz yoksa eşinizin maaşıyla mı geçiniyorsunuz? Sizin paranız varsa verdiği paranın içinde haklısınız karışmakta ama kendi kazancından ailesine de veriyor ve sizi de açıkta bırakmıyorsa eksiklerinizi karşılıyorsa bence biraz sakin olun sonuçta size bakmakla yükümlü ama paraları yoksa ailesine karşı da sorumlu hissedebilir kendini.
siz birbirinizi seviyorsunuz ama degilmi?
yani bi evde yasayan iki arkadas gibi degilsiniz.
sadece arada ailesi yuzunden tartisma cikiyor..
eger boyleseniz bence bosanmayi dusunmeyin,cocugunuza yazik olur
ben esımı sevıyorum esımse benım onu sevdıgımden daha fazla benı sevıyor...
ama ısın ıcıne aılesı gırınce onu tanıyamıyorum....
evet calısıyorum.bu arada kayın pederın bu araba dısında bır mınubusu ıkı evı ve arazılerı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?