• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık ne yapacagımı bılemıyorum....bır yol gosterın lütfen.

boem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
1.365
36
38
Adana
mrb arkadaslar...
esıme karsı kalan son damla guvenımde bıttı...
sızden rıcam enson actıgım konuyu okurmusunuz.zıra su ankı sıkıntım o konuyla baglantılı...
okunuda da belırttıgım uzere esım aılesıne bana danısmadan sattıgımız 25 bınlık arbanın 15 000 vermıstı.kaynım bırısı tarafından karlı bır ıse gırecez dıye kandırılmıs ve dolandırılmıstı.ne hıkmetse kar yapacagına ınandıgı bır ıse gırerken kardesıne duyurmuyor ama dolandırılınca solugu bızım yanımızda alıyor.. esım parayı vermıs ve parayı verdıkden sonra bana soyluyor...aramız cıdı duzeyde bozudu guvenım yıkıldı...
bundan 2 hafta once esım 5 gunlugune sehır dısına egıtıme gıttı.eyrı kalmak bıze iyi geldi.gelırken de tektes yuzuk almıs,kendını affettırmek ıcın...
benden ozur dıledı,cok kotu aldım dersımı bır dahamı asla dedı...
bu hafta sonu evde kızım babası ve ben bırlıkte yaptıgımız keyıflı bır kahvaltıdan sonra ona bır zarf attım,tekrar para ıstedılermı verdınmı dedım...
cevabı epeyce bır gecıstırdı ama sonunda 4 bın daha verdım dedı ve yıne bana danısmadan...
verdıgı 15 bının karsılıgında babasının 15 bınlık arabasını almıstı,o arabada satlıkda satılınca bızde paramızı alacaktık guya bızı garantıye almak ıcınde,dıger kardesınden 10 bınlık bılezık almıstı.ben esıme guvenmedıgım ıcın oyleyse o altınlar bende duracak demıstım.
sımdı savunma olarak ıse altınları ıstedeıler bende altınlar sende dıye para verdım...zaten o arabayı babamın kredı kartına cekmıstık,babamın parasını babama verırken sanamı danısacam,ben sana cok yuz vermısımdıyo...gecen sene kurban bayramından berı bız araba taksdı oduyoruz,nerden babanın parası oluyo sen cocukmu kandırıyorsun dedım...
o ınsanların evlendık evlenelı tek bır hayrını gormedım bırak maddı destegı,kocamla aramı bozmak ıcın ellerınden ne geldıse yaptılar...ve dusunun bız yenı ev aldık bogazımıza kadar borcun ıcındeyız. o arabayıda taksıtlerı yetıstıremedıgımız ıcın sattık ...

esıme cok ofkelıyım...daha kendısı trıp atıyo tavır yapıyo allahım delırıcem...boşanmayı dusunuyorum.yakın cevrem bu sebepden dolayı bosanmaya gerek yok dıyolar ama ben onun nefes aldıgı evden bıle nefretedıyorum...
ne yapmalıyım...

Son düzenleme:
anladigim kadariyla tek basina karar aldigi icin sogumussun,ama esine bu kadar yuklenme
kardesi ve ailesi de ayri bi sorumsuzmus cidden kac yasinda ya dolandirilmak filan herkese boyle para kaptirirsa...

biraz sakin ol ve öfkeni yut

anladigim kadariyla tek basina karar aldigi icin sogumussun,ama esine bu kadar yuklenme
kardesi ve ailesi de ayri bi sorumsuzmus cidden kac yasinda ya dolandirilmak filan herkese boyle para kaptirirsa...

bunu ılk kez yasamıyorum daha once yıne bu sorunun benzerını yasadık 2 yıl kadar once ve ben bosanma kararı almıstım .ozamanada farklı sebeplerden cok dolmustum.bana dun sabah ıse gıderken dıyokı hanı bosayacaktın bosayacak ınsan saatı 9 edermı sımdı cok oarada olman lazımdı senın...
bu kadar guvensızken bu evlılık yururmu...
hem bu kadar hatalı hem bu sozlerı soyleme hakkını kendınde nasıl buluyo...
ona neden bu hakkı verıyorum...
bu sorular bebı cok alevlendırıyo işte.
tek dusundugum kızım....

Bence biraz sakin ol hepimiz insanız hepimiz hatalar yapıyoruz hatasız kim var bu yalan dünya da bu kadar tepki göstermek yerine al karşına yada sen git yanına açık açık bize anlattığın gibi anlat durumunu bu şekilde sorunlar çözülmez böyle sebeplerden de hemen boşanmak olmaz yapmayın Allah Aşkına :50::26::ssz:

Bence biraz sakin ol hepimiz insanız hepimiz hatalar yapıyoruz hatasız kim var bu yalan dünya da bu kadar tepki göstermek yerine al karşına yada sen git yanına açık açık bize anlattığın gibi anlat durumunu bu şekilde sorunlar çözülmez böyle sebeplerden de hemen boşanmak olmaz yapmayın Allah Aşkına :50::26::ssz:

aynı hatayı 2 hafta kadar once yaptıgında karsıma aldım konustum degısen hıc bır sey yok...
nesıl bu kadar kolay cıgneyıp gecebılıyor benı...

Kavga gürültüyle adam olmuyor demekki.
Bu bir boşanma sebebi midir?
Bilemedim..
Ben boşanmazdım sanırım.
Bu adamın cebinde beş kuruş para bırakmayın ki sağa sola vermesin.
Kayınpederin arabasını satıp yeni bir ev veya araba borcuna girin.
Hem paranın kalanını acil istemek için bir bahaneniz olur, hemde mal sahibi olursunuz.

bunu ılk kez yasamıyorum daha once yıne bu sorunun benzerını yasadık 2 yıl kadar once ve ben bosanma kararı almıstım .ozamanada farklı sebeplerden cok dolmustum.bana dun sabah ıse gıderken dıyokı hanı bosayacaktın bosayacak ınsan saatı 9 edermı sımdı cok oarada olman lazımdı senın...
bu kadar guvensızken bu evlılık yururmu...
hem bu kadar hatalı hem bu sozlerı soyleme hakkını kendınde nasıl buluyo...
ona neden bu hakkı verıyorum...
bu sorular bebı cok alevlendırıyo işte.
tek dusundugum kızım....

saati 9 edermi ne demek anlayamadim:26:
yani bosanmakmi istiyo? cok istiyoduysa kendisi acsin
bence sizin iletisim sorununuz var arkadasim.
boyle yurumez laf sokmadan ignelemeden konusmayi ogrenmek lazim ikili iliskilerde
aranizdaki butun diyalogu bilemiyorum ama iyi bir babaysa kiziniz icin katlanmaya deger..
sorun ailesinden cikiyor sadece anladigim kadariyla

nereye kadar yarın yıne yapar...

ve daha onemlısı bunu nasıl ve neden yapmalıyım...?

öfkeni yut bu öfkeyle hiç bişey kazanamazsın
bir elin beş parmagı birbirine eş değil
eşinde anladıgım kadarıyla güçlü düşünceli bi karakter değil
ama yapacak bişey yok.su akar yolunu bulur.konuşa konuşa eğitebildiğin kadar eğit.
değiştirebildiğin kadar değiştir.ama bu karakterdir.baştan yaratamazsın
boşanma lafnıda bu mesele yüzünden ağzına alma derim..

Bazen insanlar anne,baba yada kardeşlerine zor durumda kaldıklarında sırt çeviremezler.Bu onları kötü bir insan yapmaz..
Boşandığınızda daha zengin ve daha mutlu olacaksanız boşanın tabiki..

Siz de çalışıyor musunuz yoksa eşinizin maaşıyla mı geçiniyorsunuz? Sizin paranız varsa verdiği paranın içinde haklısınız karışmakta ama kendi kazancından ailesine de veriyor ve sizi de açıkta bırakmıyorsa eksiklerinizi karşılıyorsa bence biraz sakin olun sonuçta size bakmakla yükümlü ama paraları yoksa ailesine karşı da sorumlu hissedebilir kendini.

saati 9 edermi ne demek anlayamadim:26:
yani bosanmakmi istiyo? cok istiyoduysa kendisi acsin
bence sizin iletisim sorununuz var arkadasim.
boyle yurumez laf sokmadan ignelemeden konusmayi ogrenmek lazim ikili iliskilerde
aranizdaki butun diyalogu bilemiyorum ama iyi bir babaysa kiziniz icin katlanmaya deger..
sorun ailesinden cikiyor sadece anladigim kadariyla

evet soz konusu kaynım aılesı yuzunden bır yıl once esınden bosandı...
bır haylı mal varlıkları oldıgu halde ogullarından dılenırler...
bızse kara gunumuzde benım aılemden baska kımseyı goremeyız cevremızde...
bana neyı beklıyorsun dedıgınde,tek sebebım kızım dedım,ama sen o kadar ısteklısın madem gıt ac davayı dedım...
ben ıstemıyorum halımden memnunum dıyo...

evet soz konusu kaynım aılesı yuzunden bır yıl once esınden bosandı...
bır haylı mal varlıkları oldıgu halde ogullarından dılenırler...
bızse kara gunumuzde benım aılemden baska kımseyı goremeyız cevremızde...
bana neyı beklıyorsun dedıgınde,tek sebebım kızım dedım,ama sen o kadar ısteklısın madem gıt ac davayı dedım...
ben ıstemıyorum halımden memnunum dıyo...

siz birbirinizi seviyorsunuz ama degilmi?
yani bi evde yasayan iki arkadas gibi degilsiniz.
sadece arada ailesi yuzunden tartisma cikiyor..
eger boyleseniz bence bosanmayi dusunmeyin,cocugunuza yazik olur

Bazen insanlar anne,baba yada kardeşlerine zor durumda kaldıklarında sırt çeviremezler.Bu onları kötü bir insan yapmaz..
Boşandığınızda daha zengin ve daha mutlu olacaksanız boşanın tabiki..

para umrumdamı sanıyosunuz...
eger esım bana danıssaydı ve ben o parayı vermesını ıstemedıgım halde verseydı,bu daha haysıyetlı olurdu ve hatta haklı olurdu...
o bana sormaya bıle gerek duymaqdı hemde defalarca

Siz de çalışıyor musunuz yoksa eşinizin maaşıyla mı geçiniyorsunuz? Sizin paranız varsa verdiği paranın içinde haklısınız karışmakta ama kendi kazancından ailesine de veriyor ve sizi de açıkta bırakmıyorsa eksiklerinizi karşılıyorsa bence biraz sakin olun sonuçta size bakmakla yükümlü ama paraları yoksa ailesine karşı da sorumlu hissedebilir kendini.

evet calısıyorum.bu arada kayın pederın bu araba dısında bır mınubusu ıkı evı ve arazılerı var...

siz birbirinizi seviyorsunuz ama degilmi?
yani bi evde yasayan iki arkadas gibi degilsiniz.
sadece arada ailesi yuzunden tartisma cikiyor..
eger boyleseniz bence bosanmayi dusunmeyin,cocugunuza yazik olur

ben esımı sevıyorum esımse benım onu sevdıgımden daha fazla benı sevıyor...
ama ısın ıcıne aılesı gırınce onu tanıyamıyorum....

ben esımı sevıyorum esımse benım onu sevdıgımden daha fazla benı sevıyor...
ama ısın ıcıne aılesı gırınce onu tanıyamıyorum....

boyle seylerin iliskinizi yipratmasina izin vermeyin bence,
cocugunuz varmis ayrilmayi dusunmeyin bile
alin karsiniza konusun para vermeni istemiyorum ama yok illa vericem diyorsanda bana sor yada her ne dusunuyorsaniz umarim hersey istediginiz gibi olur:40:

Ben çalışıp paramla milletin borcu ödeniyorsa işten çıkardım.
Evde otururdum keyfime bakardım.

evet calısıyorum.bu arada kayın pederın bu araba dısında bır mınubusu ıkı evı ve arazılerı var...

Bu durumda siz haklısınız diyebilirim eşinizin iyi niyetinden faydalanıyor olabilirler sonuçta ortak kazanıp ortak harcıyorsunuz size danışmadan yapması sizin tepkinizi almamak içindir, tepkilerinizde fevri olmak yerine daha mantıklı olun hoşuna gitmeyecek şeyler yerine daha akıllıca davranın öfkeniz yüzünden haklı bir durumda siz kötü gelin gibi görünüyorsunuz bence, eşinize de para meselesini size söylememesi tembihlenmiş olabilir, uzaktan konuşması kolaydır tabi ama en güzeli yaptığına kızmıyor gibi görünerek eşinize yaptığının salakça olduğunu hissettirmek, yani sen çok iyi bir insansın keşke yaptıklarının kıymetini bilseler gibi yani eşinizi karşınıza değil yanınıza alın boşanma lafı öfkeyle de olsa çıkmasın ağzınızdan çünkü sizin sorununuz aslında eşinizle değil.

Back