• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARTIK MİNİK MELEĞİM MELİSAm BİZİMLEeee!!!

Canlarım herbirinize o güzel mesajlarınız için ayrı ayrı tesekkur ederiz kızımlaa.s.
Allah hepinizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip eder inşallah...Umuyorum ki hepiniz kolayca doğum yapıp güzelliklerle bebeğinizi kucaklıyacaksınızŞeniz
Hepinize kolay doğumlar,heyecanla kızımla doğucak bebişlerin güzel haberlerini bekliyoruz...ÖPÜLDÜNÜZzz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah Allah analı babalı büyütsün :)

Tekrardan merhaba güzel eylül anneleri kaydirigubbakcemile3 Allahın izniyle ve sizinde dualarınızlaa hayırlısı ile cok rahat ve kolay bir doğum yaptım...Çok cabuk aranıza geri döndüm,bildiğiniz gibi dün sabah sezeryanla doğuma girdim ve saat 10.05 te minik melisamı dünyaya getirdim.Çok heyecan yaparım yada ağlarım dedim ama tam tersi cok sakindim.doğumu size şöyle bii anlatayım,sabah 9 da hastaneye yatışımız oldu,odaya cıktık doktorum geldi hal hatır sorduktan sonra ameliyathanede görüşürüz dedi hemen ameliyathane önlüğüm geldi giydirdiler sonda takılacaktı takılmasını istemedim,benim için dogumdan sonra idrar yapımı zor olur dediler ama yınede taktırmadım(iyikide taktırmamısım hiçte öyle zorlanmadım tam tersi rahattı) ve sonrasında sedyeyle doğuma indim.10.00da anestezim oldu ve ondan sonrası bebeğim dünyaya gelmişşhihoyyythihoyyyt kendime geldiğimde uyanma odasında bekliyordum.ilk sorum bebeğim nasıl iyi mi demek oldu???Sonrasında odama cıktım herkes meraklı gözlerle beni bekliyordu bensee bebeğimi görmeyii:dance: çok şükür hemen getirdiler ve emzirmeye başladım başta acemiydik ama anneliğin vermiş oldugu oo hazlaa suan cok şukur emzirmeyide ona bakmayıda 1 günde bile olsa öğrendim:1rolleyes::1rolleyes:Sezeryanla doğum yaptım anlatılan hiçbir ağrı veya sancı cekmedim suan her işimi kendim görüyorum...Sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar korkulcak hiçbirşey yok kendinizii boş yere doğum öncesinde kasmayın...Şimdilik bu kadar benden bebişimin resimlerini en kısa zamanda koyacağım teyzeleri:CüvCüv: Darısı bebişini bekleyenlerin başına Allah hepinizin yardımcısı olsunn canlarım:Saruboceq:
MELİSA :1 EYLÜL de 3730 gr 49 cm olarak dünyaya geldi teyzeleri....:emir_bebek:
Canım Allah analı babalı ve sağlıkl abüyütmek nasip etsin..maşallah kilosu da çok .iyiymiş...

teşekkürler baskethçi biz doğum yapacakları korkutmadan heyecanlandırmadan anlatmısasın sağlıkla buyut evladını

tebrikler canım..allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..darısı başımıza

oy oyy Allah bagıslasın miniğini...
kilosuda masallah cok guzel.. gecmiş olsun canım..
darısı saglıkla bızım basımıza ınsallahh.. a.s.

canım benim ya allah herkese seninki gibi sağlıklı kolay doğum nasip etsin darısı bize işallah biz daha bekliyoruz bakalım benim kızım daha gelmicek gibi dün dr,umuza gittik 3,200 olmuş daha 37 haftadayız 18 eylülde bebişim gelmesse çatı muaynesi olucaz daha çok varrrrrrrrr ya biran önce sağlıkla kucagıma almayı nasip etsin rabbim kızınıda sağlıkla büyüt canım tadını çıkar anneliğin bebişini veseni öptük kızımla

canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza vaktinde tabiki birde nerde doum yaptın onu soracaktım canım

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,minik Melisa'nın bahtı hep açık olsun ,Allah onu hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

1 Eylül'de benim karşı odamda Melisa diye bir kız doğdu :) Hospitalium da yapmadın değil mi doğumunu?

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,minik Melisa'nın bahtı hep açık olsun ,Allah onu hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

1 Eylül'de benim karşı odamda Melisa diye bir kız doğdu :) Hospitalium da yapmadın değil mi doğumunu?

Dİleklerin için tesekkur ederim canım.. Yok hospitaliumda doğum yapmadım,kartal umut hastanesindeydim:)

canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza vaktinde tabiki birde nerde doum yaptın onu soracaktım canım

Biraz gec oldu cevap vermek kusura bakma canım,ama ancak girebildim pc ye:)
Ben dogumu kartal umut hastanesinde yaptım...dr. da seyma hn.dı...Doktorumdan cok memnunum,cok doktor değiştirdim sonunda bunda karar kıldık ama dogru secim yapmısım:)

Back