• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARTIK MİNİK MELEĞİM MELİSAm BİZİMLEeee!!!

basketchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
200
36
98
Tekrardan merhaba güzel eylül anneleri kaydirigubbakcemile3 Allahın izniyle ve sizinde dualarınızlaa hayırlısı ile cok rahat ve kolay bir doğum yaptım...Çok cabuk aranıza geri döndüm,bildiğiniz gibi dün sabah sezeryanla doğuma girdim ve saat 10.05 te minik melisamı dünyaya getirdim.Çok heyecan yaparım yada ağlarım dedim ama tam tersi cok sakindim.doğumu size şöyle bii anlatayım,sabah 9 da hastaneye yatışımız oldu,odaya cıktık doktorum geldi hal hatır sorduktan sonra ameliyathanede görüşürüz dedi hemen ameliyathane önlüğüm geldi giydirdiler sonda takılacaktı takılmasını istemedim,benim için dogumdan sonra idrar yapımı zor olur dediler ama yınede taktırmadım(iyikide taktırmamısım hiçte öyle zorlanmadım tam tersi rahattı) ve sonrasında sedyeyle doğuma indim.10.00da anestezim oldu ve ondan sonrası bebeğim dünyaya gelmişşhihoyyythihoyyyt kendime geldiğimde uyanma odasında bekliyordum.ilk sorum bebeğim nasıl iyi mi demek oldu???Sonrasında odama cıktım herkes meraklı gözlerle beni bekliyordu bensee bebeğimi görmeyii:dance: çok şükür hemen getirdiler ve emzirmeye başladım başta acemiydik ama anneliğin vermiş oldugu oo hazlaa suan cok şukur emzirmeyide ona bakmayıda 1 günde bile olsa öğrendim:1rolleyes::1rolleyes:Sezeryanla doğum yaptım anlatılan hiçbir ağrı veya sancı cekmedim suan her işimi kendim görüyorum...Sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar korkulcak hiçbirşey yok kendinizii boş yere doğum öncesinde kasmayın...Şimdilik bu kadar benden bebişimin resimlerini en kısa zamanda koyacağım teyzeleri:CüvCüv: Darısı bebişini bekleyenlerin başına Allah hepinizin yardımcısı olsunn canlarım:Saruboceq:
MELİSA :1 EYLÜL de 3730 gr 49 cm olarak dünyaya geldi teyzeleri....:emir_bebek:

canım benim ikinizde sağ salim kurtuldunuz ya çok şükür canım darısı artık bizim başımıza...

canım senin adına çok sevindim.doğumu da kolay atlatmışsın.maşallah kilosu da ii.allah analı babalı büyütsün..bebişi öp biizm yerimize

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.gerçekten çok güzel bi dogum geçirmişsin allah bizlerede böyle kolay dogumlar nasıp etsın de bizlerde biran önce bebişlerimize kavusalım....

Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Tüm sevdikleriyle beraber hayırlı ömürler nasip etsin Allahh... :Saruboceq::nazar:

3730gr mı???
maşallah maşallah canım
Allah analı babalı büyütsün, minik Melisa kocamaaaan gelinlik kız olsun inşallah....

Gözünüz aydın,Analı babalı büyütürsünüz umarım.
Darısı bizlerede olsun inşallah böyle kolay bir doğumun.

Dikişlerin yapıştırma mı oldu bu arada?Sezaryanı nasıl oldun genel,epidural,spinal?

Maşallah canım kızına kavuşmuşsun Allah ın izniyle,darısı bizlerin başına inşallah,analı babalı büyümek nasip olsun,kızın ve eşinle birlikte bi ömür boyu mutluluklar dilerim...

Allah analı baablı büyütsün inşallah ,birbirinize bağışlasın
ümarım bizim doğumlarda senin anlattığın gibi olurr

Gözünüz aydın,Analı babalı büyütürsünüz umarım.
Darısı bizlerede olsun inşallah böyle kolay bir doğumun.

Dikişlerin yapıştırma mı oldu bu arada?Sezaryanı nasıl oldun genel,epidural,spinal?

Canım evet yapıştırma dikiş oldu,cok şükür agrıda yapmadı gercekten iyii....genel aneztesi oldum,dr. konustum epiduralmi genel mi diye bana geneli tavsiye etti bebek daha rahat cıkıyormus epidurelde kendini kastıgından zorlanma oluyormuss.Bende dr. uydum genel oldum cnm:1rolleyes:

bende genel istiyorum aslında ama benim doktor spinalden yana diye duymuştum.Daha hiç doğum konusunuda konuşmadım,umarım seninki gibi kolay geçer.
Bebeğinin resimlerinide bekliyoruz.

Allah sağlıkla, hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın bu arada maşallah bebeğinin kilosu çok iyi bakımıda kolay olur darısı bizlerin başına Rabbim şu mübarek günlerde yardımcımız olacaktır eminim buna tekrar gözünüz aydın sevgiyle, huzurla kalın...

Tekrardan merhaba güzel eylül anneleri kaydirigubbakcemile3 Allahın izniyle ve sizinde dualarınızlaa hayırlısı ile cok rahat ve kolay bir doğum yaptım...Çok cabuk aranıza geri döndüm,bildiğiniz gibi dün sabah sezeryanla doğuma girdim ve saat 10.05 te minik melisamı dünyaya getirdim.Çok heyecan yaparım yada ağlarım dedim ama tam tersi cok sakindim.doğumu size şöyle bii anlatayım,sabah 9 da hastaneye yatışımız oldu,odaya cıktık doktorum geldi hal hatır sorduktan sonra ameliyathanede görüşürüz dedi hemen ameliyathane önlüğüm geldi giydirdiler sonda takılacaktı takılmasını istemedim,benim için dogumdan sonra idrar yapımı zor olur dediler ama yınede taktırmadım(iyikide taktırmamısım hiçte öyle zorlanmadım tam tersi rahattı) ve sonrasında sedyeyle doğuma indim.10.00da anestezim oldu ve ondan sonrası bebeğim dünyaya gelmişşhihoyyythihoyyyt kendime geldiğimde uyanma odasında bekliyordum.ilk sorum bebeğim nasıl iyi mi demek oldu???Sonrasında odama cıktım herkes meraklı gözlerle beni bekliyordu bensee bebeğimi görmeyii:dance: çok şükür hemen getirdiler ve emzirmeye başladım başta acemiydik ama anneliğin vermiş oldugu oo hazlaa suan cok şukur emzirmeyide ona bakmayıda 1 günde bile olsa öğrendim:1rolleyes::1rolleyes:Sezeryanla doğum yaptım anlatılan hiçbir ağrı veya sancı cekmedim suan her işimi kendim görüyorum...Sezeryanla doğum yapacak olan arkadaşlar korkulcak hiçbirşey yok kendinizii boş yere doğum öncesinde kasmayın...Şimdilik bu kadar benden bebişimin resimlerini en kısa zamanda koyacağım teyzeleri:CüvCüv: Darısı bebişini bekleyenlerin başına Allah hepinizin yardımcısı olsunn canlarım:Saruboceq:
MELİSA :1 EYLÜL de 3730 gr 49 cm olarak dünyaya geldi teyzeleri....:emir_bebek:

canım ya çok sevindim valla gözlerim doldu okurken banada 18 eylüle tarih verdi hayırlısı Allah analı babalı buyutsun.haftaya salı nst ye bağlıyacak sonraki hafta da alacak.senin bebeğin maşallah kilosu yerinde benim 2500gr 3kg yi tamamlayınca alacak

tebrikler maşaAllah bebişine de sana da canım..Rabbim uzun ömürlü hayırlı evlat eylesin inşAllah..
ne güzel anlatmışsın..darısı kolaylıkla bizlerin başına inşAllah..

Allah analı babalı büyütsün canımm
çok şükür ne güzel atlatmışsınız
inşallah hepimizin böyle rahat olur

allah analı baballı büyütsün canım darısı benimde başıma sağlıklıca gelsin bebişlerim.................

Back