Artık kimseye güvenemicem..

Lilana

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
12
0
Arkadaslar merhaba, hemen konuya girmek istiyorum. Benim uc yil cok guzel suren bir iliskim vardi. O kadar cok mutluyduk ki kavgalarimiz bile cok guzeldi ve sanki kimse bizim kadar birbirini sevmiyordu. Bir ara cok sık tartismaya basladik ve ilk defa bir anda sevmiyorum yeter artik bunaldim dedi ve bitirdi. O kadar cok seven uzerime titreyen adam boyle olamaz dedim ama oldu neyse bir sure sonra baristik ben biraz daha ilgili ve ilimli olmaya basladim ama onun degistigini gordum yan yanayken gayet iyiyiz sevgisinide hissediyorum ama uzaklasinca soguk oluyodu bende soguyodum ama bitmemeliydi diyordum. Sonra sıkıntili bir donemimde yani su siralar baktim ki eski halinden eser yok soz veriyo haklisin eskisinden iyi olucaz diyo uzaklasinca yine ayni artik dis cevreyle daha fazla ilgileniyo benle ilgilenmiyor falan. En sonunda bitirmeye karar verdim zaten oda cok hevesliymis hemen tamam dedi. Evet is guc sıkıntilari vardi artik bunalima girmisti benlede tartismak bogmustu ama cok guzeldi ve cok seviyordu nasil bu hale gelebildi? Simdi bakiyorum gayet mutlu hic olmamisim gibi hic bisey yasanmamis gibi davraniyo takip ediyorum. Soktayim hayal kirikligi var nasil aticam bunu uzerimden bilmiyorum. Deli gibi severken bir anda sevmiyorum yeter dedi ve nasil bitirebildi anlam veremiyorum. Gecenlerde konustuk ve yan yana gelirsek biliyorum sevgili olucaz ve ben bunu istemiyorum yalnizken cok mutluyum dedi. İkimizde isteniyorsak niye olalim dedim cunku biz birbirimizin adini bir gunde unutucak cift degiliz dedi. Bu ne anlama geliyor? Acaba bir gun pisman olur mu bu davrsnislarindan su anda hic umrunda degilim ama bir gun hatirlarmi gecmisimizi sevgimizi, anilarimizi. Su anda hemen silebilmesi bir sok etkisi yaratti onca yasanandan sonra sizce sonradan aklina gelirmi yasadiklarimiz? Fikirlerinize ihtiyacim var.

Bitir acil unut güZel bir tatile Çık gidip gelmeler ilişkinizi bozmuş böyle sevgilimi olur kesin başka biri var

Canim kac yasindasin bilmiyorum ama ben 32 yasinda,erkekleri cok cok cok iyi taniyan biri olarak soyluyorum ki olay sudur;

Sen daha is guc skintisi demeden anlamistim evet ailesinde veya is dolayisiyla ozel yasantisinda bi calkalanma donemi var... Ama tam sebep bu degil. Gercegi sen de gorebiliyorsun ve diyorsun ki "kavgalarimizdan bunalmis olabilir". Evet gercekten de oyle. Uzulerek soylemek zorundayim ki sana olan sevgisi bitmis durumda. Bunu kabul etmen gerek. 3 sene oldu diyorsun. Kimilerinin aski 1 senede bitiyor,kimilerinin 1 ayda..kimilerinin 15 sene sonra yada bir omur surebiliyor (cok nadir). Sen yasadigin guzel gunleri kar sayacaksin ve onune bakacaksin..

Elbette 3 senede cok fazla sey paylastiniz ve gorusmeleriniz devam edecektir. Boyle uzun soluklu iliskilerde birden kopmak olmuyor malesef. Herseyden evvel en yakin iki dost oldunuz.. Muhtemelen ozlemleriniz olacaktir ikinizin de. Hatta kotu iliskiler yasayip solugu birburinizin yaninda almaniz da olasi. Ama bu saatten sonra herseyin eskisi gibi olabilecegini zannetmiyorum ben. Cunku senin kadar seviyor olsaydi ayrilmak istemezdi degil mi ? :)

Senin icin biraz zor olabilir bu donem..ama zaten gorusmeleriniz esnasinda yavas yavas sende de bitecek zamanla kalmayacak hic birsey. Cok daha iyileriyle tanisip onu maziye gomeceksin. Ama su bir gercek ki ikiniz de birbiriniz icin her zaman ozel kalacaksiniz.

Sana tavsiyem asla ustune dusme! Biliyorum yapmasi zor ama bir ihtimal o yokmus veya ondan kacarmis gibi davranirsan ve ara sira gorusmeler yapmazsan onu yeniden kazanabilirsin. Evet oyle bir ihtimal var halen. Fakat zor ve acimasiz kadini oynaman gerekiyor. Cok akilli olmalisin. O darmadagin oldukca sen hep cok daha iyi olmalisin. Mutlaka haber alacak yada gorecektir. Nispet yapar gibi bir gozunun de onun uzerinde oldugunu hissettirirsen yine olmaz. Gercekten onu tamamen beyninden silmis gibi davranmalisin. Ne bir gonderme,ne bir nispet... Cok guclu ve mutlu gorunmelisin. Baskasiyla kiskandirmaya da kalkma. Cok dikkatli ol. Uzun sure ortada gorunme ki merak etsin. Birden ortaya cik,hersey yolunda gibi davran. Bunlari yapabilirsen muhtemelen cok uzun surmez seni aramasi ve kollarina kosmasi tatlim. Hadi sana kolay gelsin...

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Su anda zaten arkadas olarak bile gorusmuyoruz. Ama mesele su ki o donemde bunaldigini belki etse, sevmiyorum dese bile sonradan barisma karari aldigimizda ve gorustugumuzde o sevgisinin bitmedigini anlayabiliyordum. Hic bir sekilde tarif edemem ama oda cok fazla seviyordu yani bu sevgi bu sekilde bitmemeliydi diye dusunuyorum.

niye bu kadar yordunuz ki?
nasılsa seviyor diye kavgalarda hiç çekinmediniz sanırım
bunalan insan sevse de terkeder bu bir gerçek

niye bu kadar yordunuz ki?
nasılsa seviyor diye kavgalarda hiç çekinmediniz sanırım
bunalan insan sevse de terkeder bu bir gerçek

Haklisiniz fakat yalnizca bende yoktu hatalar. Oda beni bazi konularda cok yormustu fakat herseye ragmen mutluyduk. Ama o sonrasinda sevdigi bir iste sevdigi insanlarla calismaya basladi ve sanki oyalanicak seylerim var artik ihtiyacim yok der gibi bu hale getirdi malesef

Haklisin canim.. Verilen emeklere ve harcanan zamana uzuldugunu,bu sekilde bitmesini haketmedigini dusundugunu iyi anliyorum. Suan daha cok taze. Arkadas olarak bile gorusmesen dahi ilerleyen zamanlarda cok seyinizin kesisecegini dusunuyorum. Biz de neler yasadik,cok gorduk bu tablolari. Uzun sureli iliskilerde cok buyuk ihtimalle gorusmeler pat diye kesilemiyor. Ben oyle inaniyorum ki bir sure sonra mutlaka kisa kisa da olsa,arkadasca da olsa ,gorusmeleriniz devam edecektir. Tabi senin istikrarini bozmayip asla onunla irtibata gecmemen kaydiyla..

Suan bir baskasindan etkilenip onunla bir iliskiye baslama evresinde bile olabilir. Tabi sadece bir ihtimal olarak soyluyorum. Oyle olsa bile, inan bana o kiside senden cok izler aramasi ve senin gibi olmadigini anlamasi,seni ozlemesi ihtimali bile cok yuksek...

Bak yuzde yuz boyle olacak demiyorum. Akilli,kararli,guclu ve istikrarli olmalisin. Sana geri donusu icin eger yuzde 1 ihtimalin varsa bile,bu ancak bu sekilde olabilir.

Yanlislikla aramalar,kiskandirmaya calismalar yada bir bahaneyle mesaj atmalar gibi oyunlari da asla yapma. Eger onu gercekten geri istiyorsan tamamen cekil hayatindan. Sosyal medyada birbirinize ekli misiniz bilmiyorum ama ekliyseniz veya degilseniz bile o seni ara sira takip edecektir mutlaka ! Buna yuzde yuz garanti verebilirim. Arkadaslarinla cok guzel vakitler gecirdigin mutlu anlari paylasip,asla aci cekmedigini,hayata yeni bir sayfa actigin mesajini verirsen bir ihtimal gorusmelerinizin baslayacagina dair seni temin edebilirim. Ama sabirli olman gerekiyor tatlim. Kolay gelsin. Hersey gonlunce olsun...

bak böle bı ilişkim bitti,kendi bıtırdı,hiç ağzımı zçıp bişey demedım,ara ara yazıyor,asla cevap vermıyorum,en son kandıldı,ramazandı gibi bahnelerle yazıyor,ve ben asla cevap vermıyorum,umrum değil,ama e be adam ekndın gittin,ne dıye ara ara yazarsın,gıcık oluyorum,ama muhatap olmamak için sormuyorum tabiki,ama erkeler çok yüzsüz bunu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…