- 22 Kasım 2010
- 1.025
- 20
- 158
merhaba arkadaşlar.daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp baya bir kilo vermiştim.81 kiloya kadar inmiştim.ama ne yazıkki tekrar 95 kiloya çıktım.şuan kendime çok kızıyorum çünkü benım zayıflamam gerekiyor.çünkü anne olmak istiyorum.doktorlar mutlaka kilo vermelisin dedi.benim bünyem kiloyu kaldırmıyormuş.çünkü bende hiçbir sorun bulamadılar ve buna bağladılar artık sorunu.ama benim iştahım çok açık.ev yemeklerinden ziyade abur cubur çok yiyorum.özellikle çikolata,tatlı ve çekirdek.istemiyorum yemek ama dayanamıyorum.kendimi takip etmek ve allah izin verirde zayıflarsam insanlara ilham verebilmek için buraya gün boyunca yediklerimi ve haftalık kilolarımı yazacağım arkadaşlar.sizde arada bir bakarsanız ve yanlışımı görürseniz uyarırsanız arada sevinirim.ne yersem hangi sporu yaptıysam kaç kilodaysam yalansız yazacağım.bu sabah itibariyle kilom 94.500 ilk hedefim 90 kilo.sanırım ilk başta ilk 2 haftada bu dört kiloyu verebilirim diye tahmin ediyorum.şimdiden herkeze teşekkürler arkadaşlar.gazamız mübarek olsun:)