• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

artık kesin kararlıyım,bu sefer olacak...

sementa33

olacak olacak:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
1.025
20
158
merhaba arkadaşlar.daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp baya bir kilo vermiştim.81 kiloya kadar inmiştim.ama ne yazıkki tekrar 95 kiloya çıktım.şuan kendime çok kızıyorum çünkü benım zayıflamam gerekiyor.çünkü anne olmak istiyorum.:(:49::50:doktorlar mutlaka kilo vermelisin dedi.benim bünyem kiloyu kaldırmıyormuş.çünkü bende hiçbir sorun bulamadılar ve buna bağladılar artık sorunu.ama benim iştahım çok açık.ev yemeklerinden ziyade abur cubur çok yiyorum.özellikle çikolata,tatlı ve çekirdek.:(:52:istemiyorum yemek ama dayanamıyorum.kendimi takip etmek ve allah izin verirde zayıflarsam insanlara ilham verebilmek için buraya gün boyunca yediklerimi ve haftalık kilolarımı yazacağım arkadaşlar.sizde arada bir bakarsanız ve yanlışımı görürseniz uyarırsanız arada sevinirim.ne yersem hangi sporu yaptıysam kaç kilodaysam yalansız yazacağım.bu sabah itibariyle kilom 94.500 ilk hedefim 90 kilo.sanırım ilk başta ilk 2 haftada bu dört kiloyu verebilirim diye tahmin ediyorum.şimdiden herkeze teşekkürler arkadaşlar.gazamız mübarek olsun:):54:

benim de sıkıntım abur cubur :30: abur cuburu komple kessen ve 3 beyazdan uzak dursan bile kısa zamanda faydasını görürsün canım,kolay gelsin :31:

bence aburu cuburu daha çok yiyorsanız sevinin çünkü bunları bırakınca zaten hemen kilo vermeye başlarsınız. ama yemeyi çok seven benim gibi insanlar için durum daha zor. hayatından atıştırılacak şeyleri çıkar arkadaşım zayıflamayı kafana koy başarmak istersen başarırsın

offf offf inşallah canım kesmeye çalışcam şu abur cuburları.şu midem sürekli kazınıyor durumda :)bu abur cuburlar yerine geçebilecek beni oyalayacak bişey bulmam lazım.yarın markete gidip bir bakınayım bakalım.yada önerisi olan varmı?

Sende bendensin,abur cubursuz yaşayamıyorum sanki
Bi kaç gün yemesem bi şekilde acısını çıkarıyorum
Bende yarından itibaren aburcuburu,beyaz ekmeği,şekeri azaltmayı düşünüyorum
Kolay gelsin

kuru kayısı al canım tatlı ihtiyacını gideriyo. mavi yeşilin light biskuvileirnden al.mısır gevreği al. ama tabi bunları ara oğunlerde yiceksin . çok ihtiyacın olursa atıştırmaya anca o zaman tekrar yersin fazla olmamak şartıyla. bak ben bir ayda 4-5 kilo hiç aç kalmadan verdim. tabi her yerde yazdığım gibi mutlaka hareket edceksin ben gunde toplam 1 saat yuruyorum hareketsiz olmaz canım

aaaaaa şuan çok sinirlendimmmmmm:52::52::52:yeni bir hayatı izliyorum kızlar 100 küsür kilolarla geldiler beş haftada 90 lar 80 ler oldular.çok kıskandım ya.keşke bizimde böyle imkanlarımız olsa spor hocalarımız diyetisyenlerimiz.:(ama neyazıkki herşey kendimiz olmak zorundayız...abur cubur işine gelince kızlar artık dediğiniz gibi kayısı alırım sanırım,ıce tea içerim,çerez düşünüyorum fındık fıstık falan...bakalım hayırlısı yarın büyük gün başlıyorum artık.allahııımmmmmm yardım et nolurrrr...

ice tea ve çerez sana yasak canım :52: ice tea çok istiyorsan evde kendin yapıp koy dolaba,çerez olayını ise unut çünkü önünü alamazsın.günde 1 avuç fındık,badem ya da ceviz yiyebilirsin sadece :31: :9:

ice tea ve çerez sana yasak canım :52: ice tea çok istiyorsan evde kendin yapıp koy dolaba,çerez olayını ise unut çünkü önünü alamazsın.günde 1 avuç fındık,badem ya da ceviz yiyebilirsin sadece :31: :9:

canımmm senin dillerin ne söylüyor öyle:) ıce tea olmazmı yani.ama bana içilir denilmişti.peki içecek olarak rahat içebileceğim ne var kızlar.

Sende bendensin,abur cubursuz yaşayamıyorum sanki
Bi kaç gün yemesem bi şekilde acısını çıkarıyorum
Bende yarından itibaren aburcuburu,beyaz ekmeği,şekeri azaltmayı düşünüyorum
Kolay gelsin

evet aynen dediğin gibi canım.eşim bağırıyor artık bana yahu yemek ye diye.emin olun yemek yemiyorum tüm günümü bazen aburcuburla geçiriyorum.dondurma ,çekirdek,poğaça,çikolata...yemicem ya yemicem artıkkkkk

valla ben hem yemek hem de abur cubur seviyorum yaa benim işim daha zor :52: son 1-2 haftadır abur cuburu azalttim iyi geldi biraz gibi.bu hafta da tam gaz yürüyüşe başlıcam . yarın ben de kuru kayısı alıcam :31:

içecek olarak bitki çaylarından faydalan canım.soğuk olarak istiyosan ya ev yapımı ice tea,ya da soda limon,ayran :31:

haa bu arada hergün bi kase yoğurda acı pul biber koyup yiyelim.metabolizmayı çok hızlı çalıştırıyomuş :31:

valla ben hem yemek hem de abur cubur seviyorum yaa benim işim daha zor :52: son 1-2 haftadır abur cuburu azalttim iyi geldi biraz gibi.bu hafta da tam gaz yürüyüşe başlıcam . yarın ben de kuru kayısı alıcam :31:

içecek olarak bitki çaylarından faydalan canım.soğuk olarak istiyosan ya ev yapımı ice tea,ya da soda limon,ayran :31:

senin kilo kaç canım yaş kaç.evde form çaylar vardı,onları içeceğim.

herkeze günaydın arkadaşlar bu sabah itibariyle kilom tam tamına 94.00

şimdi kalktım ve kahvaltı hazırlıcam.

1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ve biraz peynir le bitki çayı içeceğim.ekmek düşünmüyorum.belki bir dilim dayanamazsam yerim yazarım sonra.

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içmeyi unutmadım:)

bende senin gibi tam bir abur cuburcuydum ama artık önüme koysalar yemiyorum çünkü 1 ay adar eve sokmadım abur cubur ne çikolata ne çekirdek ne dondurma evdede kek poğaça yapmıyorum çünkü olunca yiyorsun misafirin gelince yap yada yaparsan çoğunu komşularına ver ben hep böle yaptım kendinle inatlaş 40 gün yeme çekirdek çikolata acıkınca 5 fındık 5 badem 2 ceviz ye başka bir ara öğününde bir kase yoğurt ya da bir su bardağı yarım yağlı süt iç oda açlığı bastırıyor
sabahları 2dlim ekmeğini ye öğlen 1 dilim ye akşam ekmek yeme ekmekler çavdar veya kepekli olsun ama
öğlen çorba iç yanına salata yap yada bir kase yoğurt
ilk başlarda çok zor gelecetir ama alıştıkça inan bunu yaşam biçimine getirirsin
bol bol su iç kendine ait bir sürahin olsun
ayrıca canın tatlı istediğinde kayısı ye canım hemen kesiyor üstüne bir su bardağı su iç ohh ne güzel
ayrıca şekeride kes çayına şeker atma oda baya etkili çünkü
hadi sana kolay gelsin bir kez kilo verip başarmışsın birdaha yapabilirsin buna emin olll:52::34:

senin kilo kaç canım yaş kaç.evde form çaylar vardı,onları içeceğim.

herkeze günaydın arkadaşlar bu sabah itibariyle kilom tam tamına 94.00

şimdi kalktım ve kahvaltı hazırlıcam.

1 yumurta
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
ve biraz peynir le bitki çayı içeceğim.ekmek düşünmüyorum.belki bir dilim dayanamazsam yerim yazarım sonra.

sabah kalkar kalkmaz 1 bardak su içmeyi unutmadım:)

arkadaşlar kahvaltıda değişiklik yapmış durumdayım:)sofraya oturduğum zaman herşey değişiyor:):56: yediklerim şunlar:

1 domates
1 salatalık
çeyrek demet maydanoz (bugün rüyamda maydanoz doğruyordum bende yiyeyim bari deedim:)
1 köfte:) sabah sabah kocamın canı istemiş bende yumurta yerine 1 tane köfte yedim,ev yapımı:)
1 dilim tam buğday ekmeği
birazcık peynir
1 bardak yeşil çay.

umarım iyi olmuştur:)

bende senin gibi tam bir abur cuburcuydum ama artık önüme koysalar yemiyorum çünkü 1 ay adar eve sokmadım abur cubur ne çikolata ne çekirdek ne dondurma evdede kek poğaça yapmıyorum çünkü olunca yiyorsun misafirin gelince yap yada yaparsan çoğunu komşularına ver ben hep böle yaptım kendinle inatlaş 40 gün yeme çekirdek çikolata acıkınca 5 fındık 5 badem 2 ceviz ye başka bir ara öğününde bir kase yoğurt ya da bir su bardağı yarım yağlı süt iç oda açlığı bastırıyor
sabahları 2dlim ekmeğini ye öğlen 1 dilim ye akşam ekmek yeme ekmekler çavdar veya kepekli olsun ama
öğlen çorba iç yanına salata yap yada bir kase yoğurt
ilk başlarda çok zor gelecetir ama alıştıkça inan bunu yaşam biçimine getirirsin
bol bol su iç kendine ait bir sürahin olsun
ayrıca canın tatlı istediğinde kayısı ye canım hemen kesiyor üstüne bir su bardağı su iç ohh ne güzel
ayrıca şekeride kes çayına şeker atma oda baya etkili çünkü
hadi sana kolay gelsin bir kez kilo verip başarmışsın birdaha yapabilirsin buna emin olll:52::34:

tatlım çok saol desteğin için ,kesinlikle eve almıyacağım çekirdek, dondurma ,çikolata...şu kayısı olayına bugün başlıyacağım inşallah:)suyada tabiiki.birde spor ekleyebilirsem süper olacak.sizde kendinizden bahsedin ya.yarışalımmı:)yokmu benle yarış yapacak kimse:)

canım yarışmak isterdim ama benim 2 kilom kaldı 58 olsam yeter bana şuan 60 kiloyum ben yazdıklarımın hepsini uyguladım uygulamayada çalışıyorum bana en çok yardımcı olanlar su ve yeşil çay oldu 10 gündürde yarım saa egzersiz yapıyorum oğlumuda hava güzel olunca sokağa çıkartıyorum onun peşine yürüyorum buda egzersiz oluyor tabii
su içmek konusunda şöyle bir yöntemle alıştım bende su içmeye yemeklerden yarım saat önce ve yemeklerden yarım saat sonra ara öğünlerden yarım saat önce ve sonra canım abur cubur falan çektiğinde de su içtim günde 2 fincan yeşil çay içtim
ama benimde problemim çok yavaş kilo veriyorum ya da bana öyle geliyor herkes baya zayıfladığımı söylüyor ama ben sanki hala 68 kiloymuşum gibi kendimi göryorum sanırım psikolojimi baya etkilemiş
hadi bende bugünkü yediklerimi yazyım
sabah 9 gibi kaltım önce 1 su bardağı su
sonra oğluma kahvaltı yaptırdım yarım saat geçti
kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım domates göz kararı peynir bir çay kaşığı kadar saralle sürdüm ekmeğimin ucuna yeşil çayiçtim
aralarda su içtim
ara öğünümde 2 ceviz 4 badem 4 fındık yedim bir kayısı ve üstüne bir su bardağı su
öğle yemeğini yemeden yarım saat önce 1 su bardağı su içtim ve saat2 gibi bir kase çorba bir dilim ekmek yoğurt kalmamıştı yiyemedim
4 buçuk gibi 2 yemek kaşığı kadar dondurma yedim suyumu içtim
oğlumla 1 saat dışarda oynadık o bisiklet sürdü ben peşine yürüdüm
yine yemekten yarım saat önce 1 su bardağı su içtim akşam 6 buçuk gibi bir kase çorba 4 yemek kaşığı kadar etli sebzeli güveç ve salata yedim
bundan sonra birşey yemiyeceğim akşam 21 gibi yeşil çayımı içerim ve yine arada suyumu içerim

Son düzenleme:
canım yarışmak isterdim ama benim 2 kilom kaldı 58 olsam yeter bana şuan 60 kiloyum ben yazdıklarımın hepsini uyguladım uygulamayada çalışıyorum bana en çok yardımcı olanlar su ve yeşil çay oldu 10 gündürde yarım saa egzersiz yapıyorum oğlumuda hava güzel olunca sokağa çıkartıyorum onun peşine yürüyorum buda egzersiz oluyor tabii
su içmek konusunda şöyle bir yöntemle alıştım bende su içmeye yemeklerden yarım saat önce ve yemeklerden yarım saat sonra ara öğünlerden yarım saat önce ve sonra canım abur cubur falan çektiğinde de su içtim günde 2 fincan yeşil çay içtim
ama benimde problemim çok yavaş kilo veriyorum ya da bana öyle geliyor herkes baya zayıfladığımı söylüyor ama ben sanki hala 68 kiloymuşum gibi kendimi göryorum sanırım psikolojimi baya etkilemiş
hadi bende bugünkü yediklerimi yazyım
sabah 9 gibi kaltım önce 1 su bardağı su
sonra oğluma kahvaltı yaptırdım yarım saat geçti
kahvaltıda 1 dilim ekmek yarım domates göz kararı peynir bir çay kaşığı kadar saralle sürdüm ekmeğimin ucuna yeşil çayiçtim
aralarda su içtim
ara öğünümde 2 ceviz 4 badem 4 fındık yedim bir kayısı ve üstüne bir su bardağı su
öğle yemeğini yemeden yarım saat önce 1 su bardağı su içtim ve saat2 gibi bir kase çorba bir dilim ekmek yoğurt kalmamıştı yiyemedim
4 buçuk gibi 2 yemek kaşığı kadar dondurma yedim suyumu içtim
oğlumla 1 saat dışarda oynadık o bisiklet sürdü ben peşine yürüdüm
yine yemekten yarım saat önce 1 su bardağı su içtim akşam 6 buçuk gibi bir kase çorba 4 yemek kaşığı kadar etli sebzeli güveç ve salata yedim
bundan sonra birşey yemiyeceğim akşam 21 gibi yeşil çayımı içerim ve yine arada suyumu içerim

ayy canım ya ben herhalde 10 senedir 68 i bile görmedim:)ne yazıkki hep kiloluydum en son üniversitede 76 kiloydum öyle evlendim sonra 80-90 derken 94 oldum:( şuan 80 kiloya razıyım.ama hedefleri küçük tutmamak lazım tabi.bende şimdi bugün yediklerimi yazcam.tabi çok düzenli olmadı benimkiler.

sabah yediklerimi yazmıştım.

saat 11 gibi yaptım bugün kahvaltıyı pazar olduğu için tabi.

saat 2 gibi 1 bardak yağsız süt

5 adet çilek

saat 5 gibi 1 tabak taze fasulye,1 dilim ekmek (çavdar),4 kaşık kadar pilav,1 kase yoğurt

şuan da kahve içiyorum.

spor olarak evde kondisyon aletim var hani şu bisiklet gibi sürüyorsun ayakta ellerinle beraber ondan 300 defa çevirdim ve ev temizliği tabi:)sanırım sabah 93.800 falan gelirim bakalım:)bol bolda su tabi .

başka ne yedim diye düşünüyorum ama aklıma gelmedi.1 saat sonrada bir avuç fındık yerim sanırım yeter:)

Back