- 24 Mayıs 2011
- 743
- 139
- Konu Sahibi Aycan111111
Evet çok şükür ailem yanımda hep destek hatta annemin kiracısı var onu çıkartıp beni geçiricek hayırlısı olur inşallahUmarım kararından dönmezsin. Ailen yanında mi bu konuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok şükür ailem yanımda hep destek hatta annemin kiracısı var onu çıkartıp beni geçiricek hayırlısı olur inşallahUmarım kararından dönmezsin. Ailen yanında mi bu konuda.
çocuğum 3 yaşında daha ailesi durumdan haberdar ama kimsenin sözünü asla dinlemez ailesi de bıkmış içmesinden çocuklarının arkalarında duracakları bir yüzleri bile yok ben zaten çok görüşmüyorumtebrik ederim sizi..
hemen boşanın diyemem.. inşallah tedavi olur yeniden güven verir size
daha önce onu terketmişliğiniz var mı? çocuğunuz kaç yaşında?
ailesi durumdan ne kadar haberdar?
Evet artık herşey bitti.Son 10 gündür eve içmeden geldiği gün yoktu gece 3 ler de 4 ler de geldi.En son bu cumaretside anneme yemeğe gidicektik akşam üstü 18.00 de eve geldi zil zurna sarhoş bu halde mi gidicez anneme dedim evet ne var dedi bende bişi yok sen gelmiyorsun ben gidiyorum dedim eşyalarımı topladım taksi çağırdım ve anneme gittim dünde babam çağırdı konuştular bin pişmanmış farkındaymış abartmış falan filan bende babam ve a
annemle görüştüm ve asla bir daha dönmek istemiyorum diye ve de dönmiycem çünkü gerçekten alkolik ve tedavi olması lazım olmadan eve dönmenin bir mantığı yok çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar bir gelirim var hayatımı zindan etmemeye karar verdim.Hayırlısı olsun inşallah
Allah yardımcınız olsunçocuğum 3 yaşında daha ailesi durumdan haberdar ama kimsenin sözünü asla dinlemez ailesi de bıkmış içmesinden çocuklarının arkalarında duracakları bir yüzleri bile yok ben zaten çok görüşmüyorum
Genç yaşta bu kararı vermişsiniz. Bu iyi çünkü iler ki yaşlarda buna cesaret edemeyebilirsiniz.26 yaşındayım 5 yıllık evliyiz eşim evlendiğimden beri alkol alıyor ama son 1 yıldır dozuttu
işte 5 yıldır belk düzelir belki iyi olur dedim ama belkilerle hayat gitmiyor zaman akıp gidiyorböyle güçlü kendinden emin kadınlara hayranım....
ama tabıkı evlılık bu kolay olmuyor yaşananlar her zaman mı içiyor yoksa yenı bir alışkanlık mı
belki cidden tedavi olur
kesinlikle hayatta herşey insanlar için evlenmek kadar boşanmakda normalGenç yaşta bu kararı vermişsiniz. Bu iyi çünkü iler ki yaşlarda buna cesaret edemeyebilirsiniz.
Çok mücadele edip sonuç alamadıysanız kendinizi artık harap etmeyin.
Kimse kimsenin kahrını çekmek için evlenmiyor. Gözünün önüne baksaydı kocanız sizde bu kararı almazdınız
Allah yardımcınız olsun. Boşanmasanız bile bu ders ona yeter belki. Gencliğini icki masasında heba eden bi adama siz de ömrünüzü vefa etmeyin.Evet artık herşey bitti.Son 10 gündür eve içmeden geldiği gün yoktu gece 3 ler de 4 ler de geldi.En son bu cumaretside anneme yemeğe gidicektik akşam üstü 18.00 de eve geldi zil zurna sarhoş bu halde mi gidicez anneme dedim evet ne var dedi bende bişi yok sen gelmiyorsun ben gidiyorum dedim eşyalarımı topladım taksi çağırdım ve anneme gittim dünde babam çağırdı konuştular bin pişmanmış farkındaymış abartmış falan filan bende babam ve a
annemle görüştüm ve asla bir daha dönmek istemiyorum diye ve de dönmiycem çünkü gerçekten alkolik ve tedavi olması lazım olmadan eve dönmenin bir mantığı yok çalışıyorum kendi ayaklarım üzerinde durabilecek kadar bir gelirim var hayatımı zindan etmemeye karar verdim.Hayırlısı olsun inşallah
ne kadar da netsinDeğişmiycek bir insan için ömrümü ziyan etmeme hiç gerek yok
Çok akıllı bir kadınsın.Tebrik ederim hayırlısı olsun.Evet artık herşey bitti.Son 10 gündür eve içmeden geldiği gün yoktu gece 3 ler de 4 ler de geldi.En son bu cumaretside anneme yemeğe gidicektik akşam üstü 18.00 de eve geldi zil zurna sarhoş bu halde mi gidicez anneme dedim evet ne var dedi bende bişi yok sen gelmiyorsun ben gidiyorum dedim eşyalarımı topladım taksi çağırdım ve anneme gittim dünde babam çağırdı konuştular bin pişmanmış farkındaymış abartmış falan filan bende babam ve a
canım huylu huyundan vazgeçmiyor bir ders vermek şartbabam iflah olmaz bir alkolikti yatmadığı hastane kalmadı...her ayıldığında söz verirdi anneme içmiycem diye ...takiiiiiiiiii bir dahaki maaşa kadar.ve bu 30 yıl sürdü..en son boğazıma balta dayamıştı...20 yıl oldu görmedim...
bu arada söylemeden geçemeyeceğim çocuğunuz doğru söylüyor çok pis kokuyorlar...
Evet artık herşey bitti.Son 10 gündür eve içmeden geldiği gün yoktu gece 3 ler de 4 ler de geldi.En son bu cumaretside anneme yemeğe gidicektik akşam üstü 18.00 de eve geldi zil zurna sarhoş bu halde mi gidicez anneme dedim evet ne var dedi bende bişi yok sen gelmiyorsun ben gidiyorum dedim eşyalarımı topladım taksi çağırdım ve anneme gittim dünde babam çağırdı konuştular bin pişmanmış farkındaymış abartmış falan filan bende babam ve a
Arkadaşlar ben hastanede çalışıyorum dün hastaneye geldi psikiyatri ye çıktı uzun uzun konuştular ben içkiyi bırakmak istiyorum içmek istemiyorum diye ama ben durmadım yanında doktor sonra beni çağırdı kararlı 2 tane ilaç yazdım dedi akşam anneme geldi neoılur dön diye ama ben dönmiycem en azından 1 ay ona müddet veriyorum ilaçlarını içsin içki içicek mi diye