kızlar Ben çok kötüyüm. Çevreme dik durduğumu göstermeye çalışıyorum. O pislik başkasıyla birlikte yaşıyormuş. Böyle söyledi ve sitti. Bir daha haber alamadım. Doğru mu bilmiyorum. Bütün umudumv , yaşama sevincimi yok etti. Bana yaptığ Tel iyilik bana hiç dokunmadı. Onu hayatım boyunca affetmiyecegim. Büyük ihtimalle eski sevgilisine döndü. Sevgilisiyle yaşadığı cinselliğ özledi. Aklıma geldikçe tiksıni yorum. Artık erkeklere güvenim kalmadı. Hepsi birşeyler çeviriyor. En yakınım bile kendi eşini aldatıyor. Artık erkeklerle konuşurken bile korkuyorum. Tiksinıyorum hepsinden. Hayatımı bok ettiler.
Gerçek yüzün erkenden gördüğün için sanşlı bile sayılırsın .
Ben geçmişe takılı kalmıyorum eskisi kadar. Benim arkamdan iş ceviren insanlar gülüp ,eğlenirken neden hayatını kendime zindan edeyim ki .
Şu an ki melankolikliğimin nedeni farklı aslında .Yaşlanma ,sevdiklerimi kaybetme korkusu ,daha çok para kazanma hırsı vesaire, bunlar beni mutsuzluğa itiyor sanki .
Benıde o hırs burudu canım ya ıyımı kotumu bılemıyrum
Kendım ıcın bırseyler yapmak ısterken bırden yasadıklarım gelıyor aklıma herseyı bı kenara bırakıp ıntıkam almam gerektıgını dusunuyorum ama sonra hayatım daha kotu olacak dıye korkuyorum cok karmasıgım ...[/Q
bnce kendı hayatına bakk sadece kendını mutlu et karsı taraf onsuz mutlu oldugunu hayatına gayt gzl devam ettgını gordugunde zatennn cok kotu hıssedıcektır.ama ondan alacagın ıntıkam hala onu onemsedıgını en azından onu dusundugunu gosterr kı bu şekılde karsı tarafta kım olsa egosu ıyıce sıser olupp bıtenı bosverr sadece ders al olanlardan derım bennn cnm
Ah vallaha canım ben de bir yandan birikim yapmaya çalışıyorum ,bir yandan kredi borcumu ödüyürum .
Yiyip ,bitiriyor bu hırs beni .
Bir de çevremki insanları maaşları çok uçuk .Benim ortalama bir maaş alıyorum .Tabii hiç yoktan iyiyidir.
Kendım ıcın bırseyler yapmak ısterken bırden yasadıklarım gelıyor aklıma herseyı bı kenara bırakıp ıntıkam almam gerektıgını dusunuyorum ama sonra hayatım daha kotu olacak dıye korkuyorum cok karmasıgım ...[/Q
bnce kendı hayatına bakk sadece kendını mutlu et karsı taraf onsuz mutlu oldugunu hayatına gayt gzl devam ettgını gordugunde zatennn cok kotu hıssedıcektır.ama ondan alacagın ıntıkam hala onu onemsedıgını en azından onu dusundugunu gosterr kı bu şekılde karsı tarafta kım olsa egosu ıyıce sıser olupp bıtenı bosverr sadece ders al olanlardan derım bennn cnm
böyleeririni Allaha have edin Yaradan Verecektir Belalarını !
Ne Egoları var yaaa, doyamadılar PİSLİKLER !
Yapamıyorum cok kucuk yasta hayatımı mahfeden kocamı
haklı oldgum halde bana hakeret eden s...szn yanına kalmasını
herseyden once babam olacak gerızekalının bunlara musade etmesını kaldıramıyorum
hepsını oldurmek ıstıyorum hıkayem cok uzun ve karmasık ,
bır gunum ıyıyse ıkıncı gunum bunları dusunmekle gecıyor
Yapamıyorum cok kucuk yasta hayatımı mahfeden kocamı
haklı oldgum halde bana hakeret eden s...szn yanına kalmasını
herseyden once babam olacak gerızekalının bunlara musade etmesını kaldıramıyorum
hepsını oldurmek ıstıyorum hıkayem cok uzun ve karmasık ,
bır gunum ıyıyse ıkıncı gunum bunları dusunmekle gecıyor
suanda kac yasındasın canım sen ?
böyleeririni Allaha have edin Yaradan Verecektir Belalarını !
Ne Egoları var yaaa, doyamadılar PİSLİKLER !
Yapamıyorum kızlar ıcımdekı nefret bıtmıyor olmuyor yanı daha 20 yasında butun bunları kaldırmak zor gelıyor
ayrıca bı evlılık gectı basımdan ben kımseyı sevemeyecegım ve mutlu olamayacgım bundan sonra olmuyo ıste
bı aklım dıyorkı bırak ısı gucu kendın ıcın yapmak ıstedgın herseyden vazgec herkese gununu goster bı aklımda ne guzel okuyorsun calısıyorsun kendı hayatını kur herkesden uzaklas dıyor ıkısının arasında gıdıp gelıyorum hergun delırıyorum galıba ben yavas yavas
kızlar Ben çok kötüyüm. Çevreme dik durduğumu göstermeye çalışıyorum. O pislik başkasıyla birlikte yaşıyormuş. Böyle söyledi ve sitti. Bir daha haber alamadım. Doğru mu bilmiyorum. Bütün umudumv , yaşama sevincimi yok etti. Bana yaptığ Tel iyilik bana hiç dokunmadı. Onu hayatım boyunca affetmiyecegim. Büyük ihtimalle eski sevgilisine döndü. Sevgilisiyle yaşadığı cinselliğ özledi. Aklıma geldikçe tiksıni yorum. Artık erkeklere güvenim kalmadı. Hepsi birşeyler çeviriyor. En yakınım bile kendi eşini aldatıyor. Artık erkeklerle konuşurken bile korkuyorum. Tiksinıyorum hepsinden. Hayatımı bok ettiler.
Yapamıyorum kızlar ıcımdekı nefret bıtmıyor olmuyor yanı daha 20 yasında butun bunları kaldırmak zor gelıyor
ayrıca bı evlılık gectı basımdan ben kımseyı sevemeyecegım ve mutlu olamayacgım bundan sonra olmuyo ıste
bı aklım dıyorkı bırak ısı gucu kendın ıcın yapmak ıstedgın herseyden vazgec herkese gununu goster bı aklımda ne guzel okuyorsun calısıyorsun kendı hayatını kur herkesden uzaklas dıyor ıkısının arasında gıdıp gelıyorum hergun delırıyorum galıba ben yavas yavas
İntikam alınca eline ne geçecek kikoca bir hiçççççççç.
Belki o an için rahatlayacaksın ya sonra ?
Ne kadar o kadar erken yaşta evlendin ki
bnde aynı sekılde kredı kartı borcum var mlsff onu kapatmaya calısyrum duzenlı odemedıgım ıcınde kart lımıtım yukselmıyo ona cok canm sıkldı bu ara ve para bırktrmeye calıstıkca daha cok harcama yapyrum anlayamıyrum terslık var amabu ayy zamm ıstyrumm umarımm alabılırımmm olmadı ayrılıcamm zaten sende zam ıstemyı dusundunmuu ? ya da ıstedınmı
Bence şimdi isteme canım yılbaşında muhakkak artar :)
İntikam alınca eline ne geçecek kikoca bir hiçççççççç.
Belki o an için rahatlayacaksın ya sonra ?
Ne kadar o kadar erken yaşta evlendin ki
Bence şimdi isteme canım yılbaşında muhakkak artar :)
O kısılere zarar vermem gerektgını dusunuyorum ,
20 yasındayım ...
erken evlılkk yapmıssın hata yapmıs olman cok normall tecruben yoktu daha henuz bıle olgunlasmıs sayılmayız bnce cokkkk gencızz onumuzde cokkk guzell yıllar var belkıde karsı tarafın yaptıgı sey senın ıcın yol ayrımıdır senı daha guzel bı yola gotrcektır kendıne gelmen ıcınn Allah yardımcı olmustr sana bu sekılde dusun okulun varmıs bence okulunu bıtırr meslegını elıne alll karıyerını yapp kendı ayaklarının uzerınde durabıl o arada zaten senı mtluu edckk aşkıda bulursunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?