Kızlar adet dönemleriniz düzensiz mi? ben istisnasız her adet dönemi öncesi bu belirtileri yaşarım.
Adetim duzenli geliyor aslinda .:26:
Aslinda yasandim ama geride kaldi o donemlerim.
Acaba halen onun etkisinde miyimya hayir olamaz
Aslinda yasandim ama geride kaldi o donemlerim.
Acaba halen onun etkisinde miyimya hayir olamaz
Ben bu duruma düşünce ''acil eylem paketine'' geçiyorum.
Hayatı resetliyorum;
O ruh hali içinde hergün yine mi aynı gün diye düşünüp,sıradan ve sıkıcı devam eden güne lanet etmek yerine;
Evet şuanda bu boktan halin içindeyim diyerek önce durumu kabulleniyorum.
Sonra hiçbirşey yapmama noktasında hayatı donduruyorum.
İş hayatından izin alma,eşine 3 gün yemek,ütü vs.. hiçbirşey benden bekleme demek,yataktan çıkmamak hatta,telefonları açmamak gibi gibi gibi...
Doyumsuzca tembelliğin,bıkkkınlığın ve bezginliğin içine gömülüyorum kaçmak yerine.
Sonra zaten ''eee yeter bu ne be!'' diyerek silkeleniyorum hoooop fuul enerji,merhaba hayat
Ozel degilse paylasir misin bizlerle canim.benim çok istediğim birşey vardı. ne kadar çabaladıysam da olmadı. yine hüsran.bu halimin en büyük sebebi bu aslında. ailemde bilmiyor. bu durumdan kurtulmaya çalışıyorum. uzak durmak istiyorum o kişiden. uzak durmak, elimden birşey gelmemesi beni üzüyor. yine kötü bir ruh haline getiriyor. bazen herşeyi arkamda bırakayım diyorum. bütün arkadaşlarımı unutayım, yeniden sıfırdan başlayım diyorum. yep yeni bir çevrem olsun istiyorum. böyle birşey yaparsam yakın dostlarıma haksızlık etmiş olurum.
artık hayattan zevk almıyorum. ölü gibiyim resmen. kendimi çok yalnız hissediyorum. kimse beni anlamıyor. neye elimi atsam kuruyacak gibi. çok kötüyüm.
reddmars mesaj kutun dolmus . mesajm gelmıyor
Basladigim işleri bile bitiremiyorumdurumum cok vahim.
Onerisi olan var mi ? Nasil kurtulabilirim su melankolik halimden.
Herkesin yaparken keyif aldigi seyleri yapmak bile eziyet gibi geliyor artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?