- 17 Mart 2012
- 1.224
- 95
- 163
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
2 hafta oldu kilo olarak inceldim yani adetim gelmedi hala sanırım ilaç kullanıcam iştahımı kesti ve o şişkinliğim gitti çok hafiflemiş hissettim kendimi
bende senin gibiydim bende 2 senelik ewliydim 1.5 sene sonra ancaoldu . senin iyi bi doktor tarafından iyicekontrol edilmen gerekior canım .. iyi bi doktor zaten bütün kontrolleri yapar hemen teşisikoyar . meraklanma herşey hallolur fakat fazla geciktirme bu işicanım anca testler falan . bişivarsa eğer tedavisi anca sürüo zaten . o yüzden gecikme herşei at bi kenera bunun için uğraş canım nie kmsen yok anlamadım yaşın geç mi genç mi
Canım öncelikle geçmiş olsun. Nerdeyse ortak problemlere sahibiz, fakat ben Ali Acar dan farklı bir doktoru denemeni de öneririm. 3 ay klomen denemişsin, artık 3 ay da iğneyle tedaviyle Boşa zaman Geçirme. Ben ali acar da aynı işlemi Yaptım! 3 ay iğne tedavisi sonuç NEGATIF !!! Sonra 2 ay da aşılama sonuç NEGATIF!! Ardından bir de tüp bebek denemesi onun da sonucu değişmedi!!! Ve bunları Aralıksız hep ali acar da yaptırdık. Ama bir keresinin bile sonucunu merak edip, arayan soran olmadı. En son ki tüp bebek tedavisi ve sonucu bizi iyice yıktı. Üstüne bir de bu ilgisizlikler olunca hemen bıraktık ali Hoca'yı!! Tam 7 ay orada zaman öldürdük. Öğleden sonra işten çıktım çıktım gittim gece 9 Lara kadar orada saatlerce bekledik.!! Üstüne bir de orada beklemenin verdiği sinir harbiyle, eve gelip defalarca boş yere tartıştık eşimle.yani önce bunları düşünün ve ona göre oraya devam edin derim.Arkadaslar bende 2.5 yillik evliyim istiyorz ama olmuyor.bende polikistik var esimin de sperm hareketliligi az.hadi birimizde olsa neyse ama ikimzdede sorun var.3 ay klomen ve catlatma ignesi kullandm ama olmadu.sonra baska bir doktora gittim ic anadolu bolgesinin en iyi doktoru secilms bir doktor.bana puregon (yumurtlk sayisini artirici ve buyutucu) bunu karnimdan kendim enjeksiyon olarak yaptik sonra catlatma ignesi oldum.doktorum bunuda 3 ay deneyecegz eger yine olmazsa asilama yada tup bebek dedi.ruhsal olarak tamemen coktugum noktadayim ama ayaga kalkmaya calisiyorm kendimi tamamen isime vermeye calisiyorm ama psikolojim bozuldu resmen.Allahim herkeze hayirli evlat versin ve kimseyi evlatla sinamasin.cok zor bir surec Rabbim hepimize yardim etsin......
Slm Canim bali yedikten ne kadar sonra o parcalar gelmeye basladicanım sıkma canını ben 3 sene bekledim en sonunda balın içine defne tohumunu toz haline getirip hergün bir tatlı kaşığı yedim sonra benden parçalar halinde bişeyler gelmeye başladı normalde bişey yok diyolardı bu bi süre devam ettti sonra bir denememizde hamile kaldım tesadüfmüdür bilinmez ama :)
9 ay az bir zaman değil, sperm testi ve hormon testi önemli onlarda sıkıntı olursa en azından zaman kaybetmezsin ilaç tevisi oluyor .Geçmiş olsun arkadaşım ama stres yapma beynin salgıladığı hormonlar da var ve çok etkili bende bu nedenle hep şükrediyorum her şeyde bir hayır vardır ve sebebi vardır diyorum ... hayırlı haberlerin olsun inş :)arkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
9 ay az bir zaman değil, sperm testi ve hormon testi önemli onlarda sıkıntı olursa en azından zaman kaybetmezsin ilaç tevisi oluyor .Geçmiş olsun arkadaşım ama stres yapma beynin salgıladığı hormonlar da var ve çok etkili bende bu nedenle hep şükrediyorum her şeyde bir hayır vardır ve sebebi vardır diyorum ... hayırlı haberlerin olsun inş :)
bekleme bence canım bende 7 aydır bende pko olduğu için olmuyor yani düzensiz olduğu için yumurtlama dönemlerimi tutturamıyoruz :) soğan kürü yaptım bekliyorum geçen ay yaptım bu ay nolcak bakalım o hormon testleri çok önmli yaptır mutlaka eşinin testini de hormonlrında problem çıkmazsa yani sende sorun yoksa ona baktırman yeterliarkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
Insallah hamilesindir canim yaa cok uzuldum polikistik over olmanakızlar selam öncelikle rabbim hepimize o kutsal görevi muhteşem duygu olan anneliği tattırsın inşallah... ben evliliğimin 3. yılındayım bu sene ocak ayında boş gebelik geçirdim ondan sonra hazirandan beridir deniyoruz tutmuyo çünkü polikistik ovr varmış tedavisini görüyorum şuan hala adet düzenleyici ama korumuyo. aynı zamanda gçen ay soğan kürü yaptım 15 gün içtim.şimdi geçen ay 21 ekimde hastalandım bu ay bekleyemedim ve bugün kan verdim sabah alacağım sonuçlarımı dua edin bana nolur hamile olayım ya
saol esraogun41 ama sonuç negatif çıldırmak üzereyim ben artık soğan kürümü desem doktorun verdiği ilaçlarmı desem ne desem bişi kalmadı doktora gidiyorum daha zamanın var çok gençsin diyo tedavi için erken diyo çatlatma iğnesi bile yapmıyo yaInsallah hamilesindir canim yaa cok uzuldum polikistik over olmana
canim bende bu ay corek otun kuru basladim bakalim sonuc ne olacak bende daha gencim 20 yasindayim ilk baslarda kafama takmiyordum zamanla olur diye aylar gectikceartik kafamda soru isaretleri olusmaya basladi neden olmuyor diye ama stres yaparsak olmaz canim rahat birak kendini dun doktorumda dedi kendini kasmayan bayanlar daha erken hamile kaliyorlarmis:)saol esraogun41 ama sonuç negatif çıldırmak üzereyim ben artık soğan kürümü desem doktorun verdiği ilaçlarmı desem ne desem bişi kalmadı doktora gidiyorum daha zamanın var çok gençsin diyo tedavi için erken diyo çatlatma iğnesi bile yapmıyo ya
aminn canim insallahcanım tamam rahat birak kendini ama nasıl bırakacaksın her ay regl dönemi geldiği zaman bekliyoruz bu zaten bir stres olusturuyor. 7 aydır bekliyoruz.Allah ım zamanı gelince nasip eder. Allah kimseyi o kokudan mahrum etmesin isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?