artık hamile kalmak istiyorum

amin canim arkadasim zaten egerki birgun rabbim o guzel duyguyu bana layik gorurse sizlerle sevincimi paylasacagim insallah seninde o guzel haberinle de biz mutlu oluruz dedigin gibi rabbim kimsenin kucagini bos koymasin :emir_bebek: aminnnnnn aminnnnnnn insalllaaahhh canmm adetim daha yeni bittii bakalimm denemelere dewam bisey sorabilirmiyimm

amin canim arkadasim zaten egerki birgun rabbim o guzel duyguyu bana layik gorurse sizlerle sevincimi paylasacagim insallah seninde o guzel haberinle de biz mutlu oluruz dedigin gibi rabbim kimsenin kucagini bos koymasin :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insaaallllahhh canmm bebislerimiz bizi fazla bekletmeden bu ay supriz olarakk gelirlerr sana bisey sorabilirmiyimmmm :-(

kızlar birşey sormak istiyorum bu hormon testi özellikle adetliykenmi yapılmak zorunda ben martta yaptırdım hormon bozukluğu olduğundan süpheleniyodum tüylenmeden dolayı yaptırdım bi sorun olmadığını söyledi doktorum marttan beri çocuk düşünüyoruz tekrar doktora gidicem.ağustosta başka bi doktora gittim hormon testi yapıldığını söyledim alttan muayene yaptı smear testi yaptı ve yumurtalklarıma baktı.bu hafta içerisinde tekrar gidiceme doktora bana tekrar hormon testi yaparmı acaba.yada nasıl bir yol izler.: en iyi sonus 3 gunu canm ben 3 gunu yaptrdim temiz cikti insallah seninde ayni cikar :-)

kızlar birşey sormak istiyorum bu hormon testi özellikle adetliykenmi yapılmak zorunda ben martta yaptırdım hormon bozukluğu olduğundan süpheleniyodum tüylenmeden dolayı yaptırdım bi sorun olmadığını söyledi doktorum marttan beri çocuk düşünüyoruz tekrar doktora gidicem.ağustosta başka bi doktora gittim hormon testi yapıldığını söyledim alttan muayene yaptı smear testi yaptı ve yumurtalklarıma baktı.bu hafta içerisinde tekrar gidiceme doktora bana tekrar hormon testi yaparmı acaba.yada nasıl bir yol izler.: en iyi sonus 3 gunu canm ben 3 gunu yaptrdim temiz cikti insallah seninde ayni cikar :-)

canim ya bilemiycemki ben belcikada yasiyorum gecen sene doktora gittim muayne etti hicbir sorun yok bir sene bekle dedi bekledim cocuk olmadi tekrar baska bir doktordan randevu aldim gecen ay gittim bana adetin ilk gunu telefon etmem icin iki ayri kagit ve iki ayri numara verdi birisi kan icin digeri goruntulu ultrasyon yani alttan ultrasyon bende gecen ay incir kuru yapmistim adetim 15 gun gec geldi bayagi umitlenmistim hamileyim diye sonuc husran olunca canim sikildi aramadim birde hafta sonuna denk gelmisti o nedenlede arayamadim kismet olursa bu ay ariycam adetin ilk gunu kan ve ultrasyon icin onlar gun verecekler bana

canim ya bilemiycemki ben belcikada yasiyorum gecen sene doktora gittim muayne etti hicbir sorun yok bir sene bekle dedi bekledim cocuk olmadi tekrar baska bir doktordan randevu aldim gecen ay gittim bana adetin ilk gunu telefon etmem icin iki ayri kagit ve iki ayri numara verdi birisi kan icin digeri goruntulu ultrasyon yani alttan ultrasyon bende gecen ay incir kuru yapmistim adetim 15 gun gec geldi bayagi umitlenmistim hamileyim diye sonuc husran olunca canim sikildi aramadim birde hafta sonuna denk gelmisti o nedenlede arayamadim kismet olursa bu ay ariycam adetin ilk gunu kan ve ultrasyon icin onlar gun verecekler bana
allah qonlune qore versin canim insallah bebeisin fazla bekleeden qeldimm der allah ol demeden olmaz dr. Moktor hikaye bol.bol.dua et kardesim ozellikle canin ne zaman cok dua etmek isterse bide qeceleri herkez uyurken :-)

allah qonlune qore versin canim insallah bebeisin fazla bekleeden qeldimm der allah ol demeden olmaz dr. Moktor hikaye bol.bol.dua et kardesim ozellikle canin ne zaman cok dua etmek isterse bide qeceleri herkez uyurken :-)

cok sagol canim benim allah razi olsun iyiki sizlerle konusup icimi dokuyorum rahatliyorum allah seninde o guzel gonlune gore versin insallah o guzel duygulari beraber yasariz gonlum seninle allaha emanet ol allah yardimcimiz olsun dualarinda benide bulundurmayi unutma guzel arkadasim

cok sagol canim benim allah razi olsun iyiki sizlerle konusup icimi dokuyorum rahatliyorum allah seninde o guzel gonlune gore versin insallah o guzel duygulari beraber yasariz gonlum seninle allaha emanet ol allah yardimcimiz olsun dualarinda benide bulundurmayi unutma guzel arkadasim

Aminnnnnn Ne demek balim bizi bizden baskasi anlamaz allahin seninde guzel yureqine qore versin bu dunyada olum haric herseyin bi caresi var uzme tatli canini elbet bi ay bizimde yuzumuz quler qece uykularimiza hasret kaliriz :-) sende dualarini eksik etme insallahh bu ay yuzunu mewlam quldurur kucaqini rabbim bos birakmaz dahha fazla ewlat hasreti cektirmez dualarim sizinleee canim arkadasimmm kendine iyi bakkk olmuyck sey yokk unutma ;)

arkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
canım ewlilik senen doldumu kaç senelik ewlisin

bende 4 yıllık evliyim picoyum ilaçsız adet olmuyorum çok ilaç kullandım ama halen olmuyor şimdilik dr gitmeye ara verdim sürekli dr gitmenin pidkolojik baskı uygulandığını düşündüm netten araştırdım burdanda deneyenlerden duydum konuştum hayıt tohumu varmış kadın hastalıklarına bıre bır gelıomuş denemeye başladım 2 haftadır içiyorum kesıntısız ilaçlardan olsa gerek şişkınlık vardı göbek kısmında indi ve cok rahat hıssedıorum kendımı çoğu kişi bu tohum sayesınde hamıle kalmış herşeyı düzene sokuyomuş çok ılgınc geldı ilaçtan iyidir dedim bakalım ne olacak..

Merhaba kizlar 3,5 yasinda oglum var.nerdeyse gecen yazdan beri korunmayi biraktim.bazen yogun bazen onemsemeden çalıstım.son bikaç ay acaip istedim.olmadi adetim 10 gun bile gecikti.bebek falan yok.derken subatta dedim istemiyorum bebek falan zaten yumurtam gec catliyo dedim.derkeeeeeeen 4 martta hamis oldugumu ogrendim.yani arkadasım.akışına bırak inşallah.Rabbim ol dediginde olacak inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 4 yıllık evliyim picoyum ilaçsız adet olmuyorum çok ilaç kullandım ama halen olmuyor şimdilik dr gitmeye ara verdim sürekli dr gitmenin pidkolojik baskı uygulandığını düşündüm netten araştırdım burdanda deneyenlerden duydum konuştum hayıt tohumu varmış kadın hastalıklarına bıre bır gelıomuş denemeye başladım 2 haftadır içiyorum kesıntısız ilaçlardan olsa gerek şişkınlık vardı göbek kısmında indi ve cok rahat hıssedıorum kendımı çoğu kişi bu tohum sayesınde hamıle kalmış herşeyı düzene sokuyomuş çok ılgınc geldı ilaçtan iyidir dedim bakalım ne olacak..

merhaba melek. ben de soğan kürü uyguluyorum ve ardından başlamak istiyorum. testere dişili aslan pençesi mi hayıt mı diye düşünüp duruyorum.
sen hayıtı ezip mi demliyorsun yoksa öyle tohum halinde mi kullanıyorsun? herkes farklı bir şey söylüyor. :44:

Bu yazının herkese faydalı olacağını düşünüyorum
Kolay hamile kalma rehberi

Yumurtlama döneminde, spermle yumurtayı bir araya getirmek çok da kolay değil, bunun için yapılması gerekenler ise basit!

Peki, spermle yumurtayı bir araya getirmek için yapılabilecek şeyler yok mu? İşte uzmanlardan öneriler;

Düzenli seks yapın: Güneş‘in haberine göre, normal şartlarda sperm vücudunuzda beş gün canlı kalabiliyor. Düzenli seks hayatı tam yumurtlama döneminizde spermlerle yumurtanızı bir araya getirme şansınız artıracak.

Kafeini kesin: Araştırmalar kafeinin gebe kalma ihtimalini yarı yarıya düşürdüğünü gösteriyor. Yarım fincandan fazla kahve tüketmeyin.

Eşinizi serin tutun: Erkeğin yumurtalıkları etrafındaki ısı spermler için problem yaratıyor. Bu sebeple eşinizden bol, vücuduna oturmayan, pamuklu iç çamaşırı giymesini rica edin.

Diyeti bırakın: Ohio Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre; kadınlar kalori alımını düşürdüklerinde, üreme hormonlarındaki seviye de aynı şekilde düşüyor.

Vitamin C: C Vitamini sperm kalitesini arttıracak ve hamile kalmanıza yardımcı olacak.

İçki ve sigarayı bırakın: İçki ve sigara hem kadın hem de erkekte üreme organlarını direkt etkiliyor. Özellikle sigara erkeklerde sperm sayısını düşürür. Aşırı alkol alımı da sperm yapısını bozmaktadır.

Ağrı kesici kullanmayın: Birtakım ağrı kesiciler yumurtlama döneminde kadın vücudundaki prostaglandin hormonu baskılanır. Oysa sizin bu hormona ihtiyacınız var çünkü bu hormon sayesinde yumurtanız fallop tüpüne düşer.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sıkma canını ben 3 sene bekledim en sonunda balın içine defne tohumunu toz haline getirip hergün bir tatlı kaşığı yedim sonra benden parçalar halinde bişeyler gelmeye başladı normalde bişey yok diyolardı bu bi süre devam ettti sonra bir denememizde hamile kaldım tesadüfmüdür bilinmez ama :)

defne tohumu ile bal ne işe yarıyor? ve ne zaman başlanarak yenmeli?

merhaba melek. ben de soğan kürü uyguluyorum ve ardından başlamak istiyorum. testere dişili aslan pençesi mi hayıt mı diye düşünüp duruyorum.
sen hayıtı ezip mi demliyorsun yoksa öyle tohum halinde mi kullanıyorsun? herkes farklı bir şey söylüyor. :44:

soğan suyunu içemedim ben midemi kötü yaptı hayıtı ilk başta tohumla içmeye başladım çok sert çünkü şimdi poşetın üstünden tuzlukla vurdum bıraz kırılır gıbı oldu kırılınca daha ıyı sanırım özü çıkıor ama elektrıklı değirmenden falan öğütme bence ...inş bakalım faydasını görücez ..

canım ewlilik senen doldumu kaç senelik ewlisin

Ben topiğe bakmayalı bayağı olmuştu kızlar toplanmışsınız haberim yok. edsofi 3 yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebek istiyoruz korunmuyoruz ama olmadı. Her ay doktora gidim diyorum olcakmış gibi hisssediyorum başka şeyler giriyor araya hooopp bir dahaki aya yani tam tamına bir teşhis konulup tedaviye başlamış değilim ne yapıcağımı bilmiyorum. Kimsem yok.

Ben topiğe bakmayalı bayağı olmuştu kızlar toplanmışsınız haberim yok. edsofi 3 yıllık evliyim 1 buçuk senedir bebek istiyoruz korunmuyoruz ama olmadı. Her ay doktora gidim diyorum olcakmış gibi hisssediyorum başka şeyler giriyor araya hooopp bir dahaki aya yani tam tamına bir teşhis konulup tedaviye başlamış değilim ne yapıcağımı bilmiyorum. Kimsem yok.
bende senin gibiydim bende 2 senelik ewliydim 1.5 sene sonra ancaoldu . senin iyi bi doktor tarafından iyicekontrol edilmen gerekior canım .. iyi bi doktor zaten bütün kontrolleri yapar hemen teşisikoyar . meraklanma herşey hallolur fakat fazla geciktirme bu işicanım anca testler falan . bişivarsa eğer tedavisi anca sürüo zaten . o yüzden gecikme herşei at bi kenera bunun için uğraş canım nie kmsen yok anlamadım yaşın geç mi genç mi

soğan suyunu içemedim ben midemi kötü yaptı hayıtı ilk başta tohumla içmeye başladım çok sert çünkü şimdi poşetın üstünden tuzlukla vurdum bıraz kırılır gıbı oldu kırılınca daha ıyı sanırım özü çıkıor ama elektrıklı değirmenden falan öğütme bence ...inş bakalım faydasını görücez ..

anladım. ben soğanı severek içiyorum. birkaç gün sonra 3. ayım için uygulamaya başlayacağım. soğan bitince de hayıt inşaAllah. bakalım hayıtla ilgili bir şeyler okudum ve çoğunluğu pozitif gelişmelerdi. Rabbim şifa vesilesi kılsın. peki sen kaç gündür uyguluyorsun, bir etkisini gördün mü?

anladım. ben soğanı severek içiyorum. birkaç gün sonra 3. ayım için uygulamaya başlayacağım. soğan bitince de hayıt inşaAllah. bakalım hayıtla ilgili bir şeyler okudum ve çoğunluğu pozitif gelişmelerdi. Rabbim şifa vesilesi kılsın. peki sen kaç gündür uyguluyorsun, bir etkisini gördün mü?

2 hafta oldu kilo olarak inceldim yani adetim gelmedi hala sanırım ilaç kullanıcam iştahımı kesti ve o şişkinliğim gitti çok hafiflemiş hissettim kendimi

Back