artık hamile kalmak istiyorum

kızlar bende yeni evliyim ama eşimde bende bebek sahibi olmayı düşünüyoruz evlendiğimden beri hiç korunmadim geçen ayın 18de hastalanmam gerekirken 13de hastalandım 2 gün öncede çok şiddetli kasik ağrısı geçirdim enfeksiyonmuş eşimde kendinde varikoselden şüpheleniyor ben kendim için gittim bugün idrar testi verdim eşiminde gözükmesi lazımmis sanırım rabbim tüm isteyenlere nasip etsin annelik duygusunu Inşallah gerçekten çok zormuş evlat Yolu gözlemek şimdi daha iyi anlıyorum çocuğu olamayanlari rabbim hepimizin kucağına minik minik bebişler versin Inşallah sizlerde bana dua edin

doğru ya stres başa bela 7 sinde adet olmam gerekiyo inşallah olmam yaaa:17:
bel ve kasık ağrım var bacaklarımdada ve karnımda gaz umarım gebelik belirtisidir

Umarım canım inşallah hep beraber burda mutluluğumuzu paylaşırız
biraz kendinden bahsetsene gebelik için neler yapıyorsunuz :52: ne yiyip ne içiyorsun :1: :52:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Merabalar arkdsslar sanirim aranizda en zor durmda olan benim ..polikistik over rahtsizligiyla bogusuyorum dolayisiyla gebeligi birak adet bile olamiyorum drum tedaviye basladi ve 1 yil kulanmam icin dogum kntrol hapi verdi daha10 ayimvar bitmesine yine bir umut olurdie gun asiri calisiyoruz:))allh hepiize oncelikle sabretmeyi snrasinda sglikli bi bebk nasip etsin..psikolojide cok onemli ama bozulmamasida imkansiz.

Umarım canım inşallah hep beraber burda mutluluğumuzu paylaşırız
biraz kendinden bahsetsene gebelik için neler yapıyorsunuz :52: ne yiyip ne içiyorsun :1: :52:

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

bol yeşillik,meyve,ceviz yiyoruz folik asid e de başladım,günde 2.5 lt su içiyorum vücudun susuz kalmaması gerek onun dışında olabildiğince stresten uzak durmaya çalışıyoruz tabi mümkünse:1:
sen neler yapıyosun?

arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldı.uzun zamandır okuyordum ama yazmaya da karar verdim.ben 3 yıllık evliyim.bu sene çocuk sahibi olmak istiyoruz.yumurtalarımın büyümesi için kloben kullandım.doktor bana 1-2 ay kendi haline bırakalım dedi.çatlatma iğnesi vermeyelim dedi hemen çünkü ciddi olarak herhangi bir rahatsızlığım yokmuş.sadece fsh hormonum biraz yüksekmiş onun içinde ilaç verdi ve şimdi o da düşük.aranızda bana yardımcı olabilecek kimse var mı. bitkisel otlar kullanıp da olumlu sonuç alan var mı bana yardım edin:49:

bol yeşillik,meyve,ceviz yiyoruz folik asid e de başladım,günde 2.5 lt su içiyorum vücudun susuz kalmaması gerek onun dışında olabildiğince stresten uzak durmaya çalışıyoruz tabi mümkünse:1:
sen neler yapıyosun?

özel birşey yapmıyoruz. viitamin kullanıyorum ç dediğin gibi stresden uzak durmak gerek ama imkansız gibi birşey
gün aşırı ilişkide bulunuyoruz

slm ben de 1 aylık evli sayılırım çocuk için deniyoruz .. adetım 10 gun geckirdi herzman simdi 20 gün oldu halen olmadım test yaptım negatifff :((( allah isteyen herkese nasip eder inşllah :emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
slm ben de 1 aylık evli sayılırım çocuk için deniyoruz .. adetım 10 gun geckirdi herzman simdi 20 gün oldu halen olmadım test yaptım negatifff :((( allah isteyen herkese nasip eder inşllah :emir_bebek::nazar:

o kadar gecikmesi normal değil heralde canım testler zaten gerçeği yansıtmıyor bazen bence bi kan testi yaptır

Yani her ay 10 gün daha mı geç adet oluyorsun tatlım tam anlayamadım.Çünkü ben her ay 1 hafta ertelenerek hasta oluyorum yani 36 günde bir hastayım sanmıştım ama doktora gittim gayet normal çıktı sonuçlarım doktor da 8 gün erken ve 8 gün daha geç gelmesini normal buluyoruz daha ilerisini araştırıyoruz dedi o yüzden doktora görünsen iyi olur.Ayrıca daha 1 aylık evliymişsin.Acele etme eşini tanı evliliğini oturt düzenini kur önce bir şeyi halletmeden başka birşeye el atma ama yaşınız fazlaysa durum değişir tabi o ayrı

Yani her ay 10 gün daha mı geç adet oluyorsun tatlım tam anlayamadım.Çünkü ben her ay 1 hafta ertelenerek hasta oluyorum yani 36 günde bir hastayım sanmıştım ama doktora gittim gayet normal çıktı sonuçlarım doktor da 8 gün erken ve 8 gün daha geç gelmesini normal buluyoruz daha ilerisini araştırıyoruz dedi o yüzden doktora görünsen iyi olur.Ayrıca daha 1 aylık evliymişsin.Acele etme eşini tanı evliliğini oturt düzenini kur önce bir şeyi halletmeden başka birşeye el atma ama yaşınız fazlaysa durum değişir tabi o ayrı

önecelikle eşimle biz 7 senerdir konşuyoruz .. normalde adet gunumu 10 gun gecer yada 9 gunnn bu ayy stresden sanırım 55. gunde oldum... bende suan düşünmüyorum ama bi tarafdan korkuyorum çocugum olmuyacak diyee...doktorrr gorundugumde ulturasonda hıc bıseyın yok gayet ıyı durumda hormonlarına bakmam gerek demıstı bekarken ama ben hormon tahlılı yaptırmadım..:17:

Ya arkadaslar pko luyum diye moralinizi bozmayın bendede var bir ay tedavide geçti ve ayrıca pko hamileliğe engel degil. Ben iki ay önce incir kürü denedim ve cok pişman oldum. Adetim 5 gun önce geldi. Ramazan Bayramı'nı evde sancılar icinde geçirdim. Herkese aynı etkiyi yapar mi bilemiyorum ama bende ters tepti galiba 😃😃😃bende 23 yaşındayım arkadaslar 10 aydır çalışıyoruz pes etmek yokki 😘🍼🍼♥️♥️

Anladım canım ben de eşimle 15 yaşında tanıştım :) lisedeydim 10 yıl çıktık sonra evlendik şimdi 3 yıllık evliyiz ama hemen çocuk düşünmedik bol bol gezdik birlikte kaliteli zaman geçirdik sıra çocuğa geldi :) 28 yaşında olmasam belki 1-2 yıl daha erteleyebilirdim çocuk fikrini.Sana gelince hormon tahlillerini mutlaka yaptır canım ultrasonda kist falan görünmüyo olabilir ama belki yumurtalıkların iyi çalışmıyordur geç adet olmak hormon ve yumurtalıklarla ilgilidir 55 gün çok fazla

kızlar birşey sormak istiyorum bu hormon testi özellikle adetliykenmi yapılmak zorunda ben martta yaptırdım hormon bozukluğu olduğundan süpheleniyodum tüylenmeden dolayı yaptırdım bi sorun olmadığını söyledi doktorum marttan beri çocuk düşünüyoruz tekrar doktora gidicem.ağustosta başka bi doktora gittim hormon testi yapıldığını söyledim alttan muayene yaptı smear testi yaptı ve yumurtalklarıma baktı.bu hafta içerisinde tekrar gidiceme doktora bana tekrar hormon testi yaparmı acaba.yada nasıl bir yol izler.:5:

kızlar birşey sormak istiyorum bu hormon testi özellikle adetliykenmi yapılmak zorunda ben martta yaptırdım hormon bozukluğu olduğundan süpheleniyodum tüylenmeden dolayı yaptırdım bi sorun olmadığını söyledi doktorum marttan beri çocuk düşünüyoruz tekrar doktora gidicem.ağustosta başka bi doktora gittim hormon testi yapıldığını söyledim alttan muayene yaptı smear testi yaptı ve yumurtalklarıma baktı.bu hafta içerisinde tekrar gidiceme doktora bana tekrar hormon testi yaparmı acaba.yada nasıl bir yol izler.:5:

cnm adetin 3. günü gel der sna doktorun hormon testi için

arkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha

Herşeyin hayırlısı:16: inşallah bebeğin olur canım... Öncelikle kafana takmadan rahat rahat yaşa, sağlık yürüyüşü yapmayı ihmal etme...Atatürk sağlam kafa sağlam vücutta bulunur diyor:46:Ben de spor adına yürüyüş yaparken hamile kalmıştım o yüzden söylüyorum tatlım:34:

Merabalar arkdsslar sanirim aranizda en zor durmda olan benim ..polikistik over rahtsizligiyla bogusuyorum dolayisiyla gebeligi birak adet bile olamiyorum drum tedaviye basladi ve 1 yil kulanmam icin dogum kntrol hapi verdi daha10 ayimvar bitmesine yine bir umut olurdie gun asiri calisiyoruz:))allh hepiize oncelikle sabretmeyi snrasinda sglikli bi bebk nasip etsin..psikolojide cok onemli ama bozulmamasida imkansiz.

eski bir polikistik over hastası olarak doğum kontrol hapı kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem, hele de bebek düşünüyorsanız kesinlikle kullanmayın. başka bir doktora daha gidin, genelde bebek düşünenlere insülün direncini kırmak için metformin içerikli ilaçlar veriyorlar doktorlar, bir de inofolic diye bir folik asit var onu öneriyorlar pko olanlara...bunlar yumurtlamayı düzene sokuyor. Bir de ek destek olarak İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü ve aslanpençesi kürünü deneyebilirsiniz... :49:

eski bir polikistik over hastası olarak doğum kontrol hapı kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem, hele de bebek düşünüyorsanız kesinlikle kullanmayın. başka bir doktora daha gidin, genelde bebek düşünenlere insülün direncini kırmak için metformin içerikli ilaçlar veriyorlar doktorlar, bir de inofolic diye bir folik asit var onu öneriyorlar pko olanlara...bunlar yumurtlamayı düzene sokuyor. Bir de ek destek olarak İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü ve aslanpençesi kürünü deneyebilirsiniz... :49:

ah bu cümleyi bir gün ben de kurmak istiyorum.... eski bir polikistik over hastası..
kullandığım hiçbir ilaç beni iyileştirmedi ama doğum kontrol hapını da hiçbir doktorum bana önermemişti.

Ya arkadaslar pko luyum diye moralinizi bozmayın bendede var bir ay tedavide geçti ve ayrıca pko hamileliğe engel degil. Ben iki ay önce incir kürü denedim ve cok pişman oldum. Adetim 5 gun önce geldi. Ramazan Bayramı'nı evde sancılar icinde geçirdim. Herkese aynı etkiyi yapar mi bilemiyorum ama bende ters tepti galiba 😃😃😃bende 23 yaşındayım arkadaslar 10 aydır çalışıyoruz pes etmek yokki 😘🍼🍼♥️♥️

Canım şanslıymışsın. Ben 34 yaşındayım. 13 yaşından beri pko yum. Ve hiç tedaviye cevap vermedim, yani çeşitli dr lar tedavi yollar vs vs bu durum hiç geçmedi.. .. Ne mutlu sana.

ah bu cümleyi bir gün ben de kurmak istiyorum.... eski bir polikistik over hastası..
kullandığım hiçbir ilaç beni iyileştirmedi ama doğum kontrol hapını da hiçbir doktorum bana önermemişti.

umarım böyle bir cümle kurarsın sen de cnm, mücadeleye devam et, ben pko ile ilgili bir çok şey araştırıp okuyorum, pko nun sebeplerinden biri insülin direnci...insülin direncini kırmak için de Canan Karatay ın kitaplarında yeme içme ile ilgili öneriler var, bu önerileri bir yaşam şekli haline getirmemiz gerek insülin direncini kırmak için...ben ayrıca saraçoğlunun soğan kürü ve aslanpençesi kürünü faydalı buluyorum, ama bu kürlerin de yapış şeklini doğru anlamak gerek, forumlarda kürler farklı şekiller almış, belki bu sebeple etkili olmamıştır bazılarına...sabır işi, Allah şifa versin hepimize...

Back