- Konu Sahibi PembeHelvam
-
umarım böyle bir cümle kurarsın sen de cnm, mücadeleye devam et, ben pko ile ilgili bir çok şey araştırıp okuyorum, pko nun sebeplerinden biri insülin direnci...insülin direncini kırmak için de Canan Karatay ın kitaplarında yeme içme ile ilgili öneriler var, bu önerileri bir yaşam şekli haline getirmemiz gerek insülin direncini kırmak için...ben ayrıca saraçoğlunun soğan kürü ve aslanpençesi kürünü faydalı buluyorum, ama bu kürlerin de yapış şeklini doğru anlamak gerek, forumlarda kürler farklı şekiller almış, belki bu sebeple etkili olmamıştır bazılarına...sabır işi, Allah şifa versin hepimize...
merhaba;
ben yeni katıldım. 2 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. adet olmama 19 gün olmasına rağmen midemde bulanıyor ve göğüslerim çok şişti çok acıyor. gebelikle bi bağlantısı olabilir mi_? lütfen cvp yazabilir misiniz_?
Tatlim sdc d.kontrol hapi vermediki glikophage 850mgeski bir polikistik over hastası olarak doğum kontrol hapı kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem, hele de bebek düşünüyorsanız kesinlikle kullanmayın. başka bir doktora daha gidin, genelde bebek düşünenlere insülün direncini kırmak için metformin içerikli ilaçlar veriyorlar doktorlar, bir de inofolic diye bir folik asit var onu öneriyorlar pko olanlara...bunlar yumurtlamayı düzene sokuyor. Bir de ek destek olarak İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü ve aslanpençesi kürünü deneyebilirsiniz...
Öncelikle allah cocuk sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah. Paylaşmak istediğim ve bir cok kisinin buyuk ihtimalle bildigi ovulusion testi tecrubemi paylaşmak istedim. Predictor ovulusion testini kullandım bu ay tam gunu tespit etti ve amacına uygun sekilde kullandık testi, umudum yoktu hic ve normal şartlarda bugun yarın adet olmam gerekiyordu ki bende once kanama gibi birşey oldu 2 gun once, ben adet oldugumu sandim karnım da ağrıyordu fakat tak diye akşamına kesildi kahverengi leke gibi biraz devam etti. Bu endişeyle hastaneye gittim bugun jineklog asla gebelik ihtimalinden bahsetmedi hatta hormon test yapacağız tedaviye başlayacağız yumurtlama olmamış olabilir iltihap var gibi görünüyor dedi ama kan testi de istedi. 2 saat sonra aradım hayırlı olsun hamilesin dedi oran 150 çıkmış bugun bir parça kan daha geldi baya koyu bir kıvam ama normalmiş bu durum yerleşme kanaması oluyormuş bu yani kısacası predictor eğer başka bir sorun yoksa kesinlikle basarili bir uygulama oluyor tabi Allah'ın takdiridir hersey hepinize nasip etsin inşallah en içten dileklerimle 🙏❤
Bende bebiş istiyoruum .d
Bendeeeeee bebeek ıstıyorummmm kızlarrrr 3 yıldırrr ıstıyorum bu 3 yılın ıcın de aklımdan hıc cıkmıyorrr bebekk neden neden dıe yada oldumu tuttu mu dıe her gun hergun ben bu stresı nasıl yenecegım kızlarr yardım edınnn baanaaaaaaaa
Meraba canim bnde 9 aylik ewliyim bndede bir sorun yok smear yaptrmadm alttan muaynede kist cikti sol yumurtalikta 4 milim ama dr. Korkulck bisi yok daha yeni olusmus dedi rahmin ici tertemzmis tarlusal hap verdi adetin 2 veya 3 gunu gel hormon testi yapalm dedi onuda yaptirdim oda hamile kalma sansim 208 kalamama 29 cikti yani sorun yok rabbimin ol demesini sabirsizlikla bekliyorum anne olmayi cok istiyorum ama hep dualarmda once o duyguyu bnden cok ihtiyaci olanlara sonra bana yarabbi diorum :-(
merhaba canim amin insallah isteyen herkese bu guzel duygulari en yakin zamanda tattirir mevlam beklemek sabretmek insanogluna cok zor geliyor ama mecbur bekliyosun allahtan hayirlisini diliyorum hayirlisiyla verir insallah sen daha yeni evliymissin sorununda yokmus ne guzel sevindim senin adina insallah tez zamanda bebisinin mucdesini alirsin ben 6 yillik evliyim ne demisler gec olsun guc olmasin ewt canm daha yeniyiz rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasin insallah en kisa zamanda bebisinin haberini verirsin allah once bnden cok bekleyen kardeslerime ablalarima sonra bna wersin
.
merhaba canim amin insallah isteyen herkese bu guzel duygulari en yakin zamanda tattirir mevlam beklemek sabretmek insanogluna cok zor geliyor ama mecbur bekliyosun allahtan hayirlisini diliyorum hayirlisiyla verir insallah sen daha yeni evliymissin sorununda yokmus ne guzel sevindim senin adina insallah tez zamanda bebisinin mucdesini alirsin ben 6 yillik evliyim ne demisler gec olsun guc olmasin ewt canm daha yeniyiz rabbim kimsenin kucaqini bos birakmasin insallah en kisa zamanda bebisinin haberini verirsin allah once bnden cok bekleyen kardeslerime ablalarima sonra bna wersin
.
amin canim arkadasim zaten egerki birgun rabbim o guzel duyguyu bana layik gorurse sizlerle sevincimi paylasacagim insallah seninde o guzel haberinle de biz mutlu oluruz dedigin gibi rabbim kimsenin kucagini bos koymasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?