artık hamile kalmak istiyorum

amin canım.. Önceleri defalarcadenedim soğan kürünü, hatta kendim yapmadım satın aldım saraçoğlundan falan filan. İnsülin direnci konusunda haklısın. Karatay'la ilgili bu konuya eğileceğim teşekkkürler.

arkadaşlar aranıza yeni katılım. hepinize sevgiler.
benimde bi sorum olacak size. eşimde varikosel var. ameliyat olmaktan kaçınıyor. bebek sahibi olmak için ameliyata ikna etmeli miyim yoksa bazı ameliyatlarda risk oluşabiliyormuş, hiç ameliyat olmasa da sorun teşkil eder mi sizce. :26:

merhaba;

ben yeni katıldım. 2 yıllık evliyim ve 3 aydır bebek düşünüyoruz. adet olmama 19 gün olmasına rağmen midemde bulanıyor ve göğüslerim çok şişti çok acıyor. gebelikle bi bağlantısı olabilir mi_? lütfen cvp yazabilir misiniz_?

canım 19 gün varmış, bence çok erken, belirtilerin bu kadar kısa sürede olacağını sanmıyorum. araştırmalarıma göre en az 4 haftalık gebelikle gelen belirtiler bunlar. gebeliğin en erken belirtisi adet gecikmesidir. dilerim hislerinde boş çıkmazsın tatlım

Tatlim sdc d.kontrol hapi vermediki glikophage 850mg
Aldacton a
Diane 35
Androcur
Dostinex
Hormonlarim tamamen allak bullak benim tedavim biraz geç kaldi sanirim bi çok Dr a gittim balikesirde Dr kalmadi bu druma çok güveniyorum çünkü bayagi umutlandirdi
Diğerleri tedaviye bile baslamadi bebek istememe rağmen sürekli yumurtalık takibinde bulundular ki aslında ben adet bile olamazken beni hamile biraktirackti basil olcksa simdi adetimde düzene girdi biraz biraz kilo kaybimda var umudumu yitirmiyorum temmuzu bekliyorum.tedavm btck inş..
Yazdigin için tskler

ben 4 aylık evliyim bu testi bu siteden öğrendim aldım adetime 12 gün var stresden ölmek üzereyim :)) haftayada 20 lik dişimi çektircem gebelik oluşmuşsa zarar görür die korkuyrm 28 yaşındayım sabırsızlığım ondan çoçukları çok seviyorum dilerim herkez çifter ç,fter çizgiler görür oluvasyon testi yaptığımda çift çizgi çıktığında çok mutlu olmuştum eşim çok gülmüştü bana :))

cnm ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüğünüz günlerde mi ilişkiye giriyorsunuz, yoksa çift çizgi kaybolduktan sonra mı? ya da akıntıda yumurta akına benzeyen görünümü yakaladığınız gün mü yoksa ertesi gün mü? emin olamadım yumurtlama takibi yapanlara sormak istedim...

Bendeeeeee bebeek ıstıyorummmm kızlarrrr 3 yıldırrr ıstıyorum bu 3 yılın ıcın de aklımdan hıc cıkmıyorrr bebekk neden neden dıe yada oldumu tuttu mu dıe her gun hergun ben bu stresı nasıl yenecegım kızlarr yardım edınnn baanaaaaaaaa

Bendeeeeee bebeek ıstıyorummmm kızlarrrr 3 yıldırrr ıstıyorum bu 3 yılın ıcın de aklımdan hıc cıkmıyorrr bebekk neden neden dıe yada oldumu tuttu mu dıe her gun hergun ben bu stresı nasıl yenecegım kızlarr yardım edınnn baanaaaaaaaa

arkadaslar herkese merhaba 2 seneye yakindir cocuk istiyorum ama olmuyo ne yaptim ne ettimse olmadi sogan kuru incir kuru dualar namazlar dilekler olmuyo cok kafama takiyorum rabbim insallah tez zamanda bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin o guzel duyguyu kimseyi evlatsiz birakma yarabbim

Meraba canim bnde 9 aylik ewliyim bndede bir sorun yok smear yaptrmadm alttan muaynede kist cikti sol yumurtalikta 4 milim ama dr. Korkulck bisi yok daha yeni olusmus dedi rahmin ici tertemzmis tarlusal hap verdi adetin 2 veya 3 gunu gel hormon testi yapalm dedi onuda yaptirdim oda hamile kalma sansim 208 kalamama 29 cikti yani sorun yok rabbimin ol demesini sabirsizlikla bekliyorum anne olmayi cok istiyorum ama hep dualarmda once o duyguyu bnden cok ihtiyaci olanlara sonra bana yarabbi diorum :-(

Sakin stres yapma arkadasim allah ol demeyince olmaz icini ferah tut kafandan atmaya calis demesi kolay ama stres yaparsan olcaqi warsada olmaz allaahim o duyguyu tattrcak birgun mutlaka ama herseyin basi beklemek beklemek burdaki herkezi cok iyi anliyorum hpinizin meleklerinin tutunmasi dilegiyle sevqilerrr....

merhaba canim amin insallah isteyen herkese bu guzel duygulari en yakin zamanda tattirir mevlam beklemek sabretmek insanogluna cok zor geliyor ama mecbur bekliyosun allahtan hayirlisini diliyorum hayirlisiyla verir insallah sen daha yeni evliymissin sorununda yokmus ne guzel sevindim senin adina insallah tez zamanda bebisinin mucdesini alirsin ben 6 yillik evliyim ne demisler gec olsun guc olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…