- Konu Sahibi PembeHelvam
-
doğru ya stres başa bela 7 sinde adet olmam gerekiyo inşallah olmam yaaa
bel ve kasık ağrım var bacaklarımdada ve karnımda gaz umarım gebelik belirtisidir
Umarım canım inşallah hep beraber burda mutluluğumuzu paylaşırız
biraz kendinden bahsetsene gebelik için neler yapıyorsunuzne yiyip ne içiyorsun
bol yeşillik,meyve,ceviz yiyoruz folik asid e de başladım,günde 2.5 lt su içiyorum vücudun susuz kalmaması gerek onun dışında olabildiğince stresten uzak durmaya çalışıyoruz tabi mümkünse
sen neler yapıyosun?
slm ben de 1 aylık evli sayılırım çocuk için deniyoruz .. adetım 10 gun geckirdi herzman simdi 20 gün oldu halen olmadım test yaptım negatifff(( allah isteyen herkese nasip eder inşllah
Yani her ay 10 gün daha mı geç adet oluyorsun tatlım tam anlayamadım.Çünkü ben her ay 1 hafta ertelenerek hasta oluyorum yani 36 günde bir hastayım sanmıştım ama doktora gittim gayet normal çıktı sonuçlarım doktor da 8 gün erken ve 8 gün daha geç gelmesini normal buluyoruz daha ilerisini araştırıyoruz dedi o yüzden doktora görünsen iyi olur.Ayrıca daha 1 aylık evliymişsin.Acele etme eşini tanı evliliğini oturt düzenini kur önce bir şeyi halletmeden başka birşeye el atma ama yaşınız fazlaysa durum değişir tabi o ayrıslm ben de 1 aylık evli sayılırım çocuk için deniyoruz .. adetım 10 gun geckirdi herzman simdi 20 gün oldu halen olmadım test yaptım negatifff(( allah isteyen herkese nasip eder inşllah
Yani her ay 10 gün daha mı geç adet oluyorsun tatlım tam anlayamadım.Çünkü ben her ay 1 hafta ertelenerek hasta oluyorum yani 36 günde bir hastayım sanmıştım ama doktora gittim gayet normal çıktı sonuçlarım doktor da 8 gün erken ve 8 gün daha geç gelmesini normal buluyoruz daha ilerisini araştırıyoruz dedi o yüzden doktora görünsen iyi olur.Ayrıca daha 1 aylık evliymişsin.Acele etme eşini tanı evliliğini oturt düzenini kur önce bir şeyi halletmeden başka birşeye el atma ama yaşınız fazlaysa durum değişir tabi o ayrı
kızlar birşey sormak istiyorum bu hormon testi özellikle adetliykenmi yapılmak zorunda ben martta yaptırdım hormon bozukluğu olduğundan süpheleniyodum tüylenmeden dolayı yaptırdım bi sorun olmadığını söyledi doktorum marttan beri çocuk düşünüyoruz tekrar doktora gidicem.ağustosta başka bi doktora gittim hormon testi yapıldığını söyledim alttan muayene yaptı smear testi yaptı ve yumurtalklarıma baktı.bu hafta içerisinde tekrar gidiceme doktora bana tekrar hormon testi yaparmı acaba.yada nasıl bir yol izler.
tekrardan istermi hormon testi benden...cnm adetin 3. günü gel der sna doktorun hormon testi için
arkadaşlar 9 aydır denememize rağmen halen hamile kalamadım doktora gittim jinekolojik muaynede sorun görmedi smear testi yaptırdım sorun yok dedi. hormon testlerini ve sperm testi istedi ben halen yaptıramadım. sizce beklemelimiyim. erkenmi daha
Merabalar arkdsslar sanirim aranizda en zor durmda olan benim ..polikistik over rahtsizligiyla bogusuyorum dolayisiyla gebeligi birak adet bile olamiyorum drum tedaviye basladi ve 1 yil kulanmam icin dogum kntrol hapi verdi daha10 ayimvar bitmesine yine bir umut olurdie gun asiri calisiyoruz:))allh hepiize oncelikle sabretmeyi snrasinda sglikli bi bebk nasip etsin..psikolojide cok onemli ama bozulmamasida imkansiz.
eski bir polikistik over hastası olarak doğum kontrol hapı kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmem, hele de bebek düşünüyorsanız kesinlikle kullanmayın. başka bir doktora daha gidin, genelde bebek düşünenlere insülün direncini kırmak için metformin içerikli ilaçlar veriyorlar doktorlar, bir de inofolic diye bir folik asit var onu öneriyorlar pko olanlara...bunlar yumurtlamayı düzene sokuyor. Bir de ek destek olarak İbrahim saraçoğlu nun soğan kürünü ve aslanpençesi kürünü deneyebilirsiniz...
Ya arkadaslar pko luyum diye moralinizi bozmayın bendede var bir ay tedavide geçti ve ayrıca pko hamileliğe engel degil. Ben iki ay önce incir kürü denedim ve cok pişman oldum. Adetim 5 gun önce geldi. Ramazan Bayramı'nı evde sancılar icinde geçirdim. Herkese aynı etkiyi yapar mi bilemiyorum ama bende ters tepti galiba 😃😃😃bende 23 yaşındayım arkadaslar 10 aydır çalışıyoruz pes etmek yokki 😘🍼🍼♥️♥️
ah bu cümleyi bir gün ben de kurmak istiyorum.... eski bir polikistik over hastası..
kullandığım hiçbir ilaç beni iyileştirmedi ama doğum kontrol hapını da hiçbir doktorum bana önermemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?