Dün sabah hayatımda yaşadığım en mutlu aynı zamanda da en karmaşık duyguları yaşadığım gün oldu.Oğlum Gaziantep Diş Hekimliği Fakültesini kazandı.Çok mutluyum çünkü yıllardır çalışmasının karşılığını aldı ve inşallah sonunda hedefine ulaşacak.Çok karmaşık duygular içerisindeyim çünkü ilkkez evladımdan ayrılacağım bu da beni çok üzüyor.Sonuçta anneyiz evladımız hep yanımızda dizimizin dibinde olsun istiyoruz,korumamız ve gözetimimiz altında.Ama büyüyorlar hedefleri oluyor ona ulaşmak istiyorlar ve ayrılıklar yaşanıyor.tabi ki buda bizi çok korkutuyor.mafoldumben.Dünden beri bir gülüyor bir ağlıyorum.Diliyorum evladım sağlıkla eğitimini tamamlar ve ideallerine kavuşur.Bu arada tüm üniversiteye yerleşecek öğrencilere başarılar diliyorum ailelerinede kolaylıklaralkisalkisalkis
Hayırlı uğurlu olsun, ne kadar gurur duyulacak bir şey bu gözyaşlarınızı akıtmanın bir anlamı yok, çünkü bu ayrılık oğlunuza ve size yeni tecrübeler kazandıracak :)
hayırlı olsun,oğlunuz çok güzel bi bölümü kazanmış.
uzaklığa elbet alışırsınız, meslek sahibi olacak oğlunuz sizin en mutlu gününüz bu günler,hiç ağlamayın,düşünün kazanamayan binlerce genç var,şükredip mutlu olun ki oğlunuzun da gözü arkada kalmasın...