Artık Devir Değişti .. :))))

MakaraKukara

Suda yürüsen, yüzmeyi bilmiyor derler..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
14.169
599
Bu Görüntü Sizin Aklınıza Ne Getiriyor ?
Aramızda Diz Çöken Kıza İçinden Sayıp, Söven Var mı ?

maalesef nerdeyse boyle durumlar var, erkeklere cok fazla deger veriyoruz, popolari kalkiyo.
Olan bize oluyor. En iyisi bekarlik

offffffff ya, olmaz olsun böle iş, olmaz olsun böle erkek, olmaz olsun böle kadın

evet ben sayıp sövüyorum şu an....

hiç böyle olmadım.. inşallah çocuklarım da böyle olmaz...

ayrıca kadın ve erkeğin doğasına da aykırı...

Bir kızın ağırlığı olur edebi olur. Hani istisnalar vardır yeri gelir sevdiğini söyler. Ama sadece söyler bunun gibi yolun orta yerinde çok kötü bir görüntü. Doğamıza aykırı

ne kıslar var birebir şahit olduğum...
teklif eden,2dk da fotosunu yollayıp tanışmak isteyen ohooo daha neler vardır neler

Yalnız kızın elindeki alyans kutusu da değil, teklif için sokak ortasına çöken kız bağlılık simgesi olarak olarak ne almıştır ben oraya takıldım asıl. Elindeki kutunun büyüklüğünden pırlantalı kelepçe filan çıkabilirmiş gibi duruyor

Son düzenleme:
sana o kadar katılıyorumki anlatamam onları biz bu hale getitiyoruz bende dertliyim bu konuda her şeyi kendim yaptım suçlu benim yani

ben şu anda hoşlandığım kişiye onu bile söyleyemezken evlilik teklifini felan hayatta yapamam ne mümkün ayrıca gurur meselesi bana çok itici geldi bu manzara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…