Herkes adet döneminden önce şu belirtileri yaşadım diyo ama öyle bişey yok belirtilerin hepsi adet dönemi geçtikten sonra başlıyo o zaman da zaten 6 7 haftalık oluyorsun. Adetten önceki en net belirti devamı gelmeyen kahverengi akıntı. Ben kasık ağrılarımı göğüs ağrılarını akla gelebilecek herşeyi 6 7. Haftadan itibaren yaşadım. Kendini dinleyip te yıpratma bence. Ben de bu dönemlerden geçtim çünkü 7 ay bekledim. Bence yarın kan testini yaptır. Varsa çıkacaktır mutlaka eğer geç döllenme değilseİnşallah cnm senin belirtiler nasıldı
Yaa kahverengi akıntı var. En çok ta kasik ve bacak ağrım var . Rabbim hayırlısını verir inşallah ya. Bazende acaba üstüne görme yaşadım mı diye düşünüyorum. Çünkü ben evleneli 27 gün oldu ve evlendikten 5 gün sonra adet oldum adetim bittikten sonra bu belirtiler başladı işte iki hafta olcakHerkes adet döneminden önce şu belirtileri yaşadım diyo ama öyle bişey yok belirtilerin hepsi adet dönemi geçtikten sonra başlıyo o zaman da zaten 6 7 haftalık oluyorsun. Adetten önceki en net belirti devamı gelmeyen kahverengi akıntı. Ben kasık ağrılarımı göğüs ağrılarını akla gelebilecek herşeyi 6 7. Haftadan itibaren yaşadım. Kendini dinleyip te yıpratma bence. Ben de bu dönemlerden geçtim çünkü 7 ay bekledim. Bence yarın kan testini yaptır. Varsa çıkacaktır mutlaka eğer geç döllenme değilse
Yaa kahverengi akıntı var. En çok ta kasik ve bacak ağrım var . Rabbim hayırlısını verir inşallah ya. Bazende acaba üstüne görme yaşadım mı diye düşünüyorum. Çünkü ben evleneli 27 gün oldu ve evlendikten 5 gün sonra adet oldum adetim bittikten sonra bu belirtiler başladı işte iki hafta olcak[/QUOTE
Tarih olarak en son adet başlangıcın ne zaman
24 eylulTarih olarak en son adet başlangıç günün ne zaman
Canım sen o zaman erken yumurtlama olmadıysa yumurtlama döneminde de olabilirsin. Çünkü bazı kişilerde yumurtlama döneminde de bu tarz belirtiler olabiliyo diye biliyorum. Sabredemem diyosan adet gününe kadar yine de kan testi yaptır istersen24 eylul
Canım sen o zaman erken yumurtlama olmadıysa yumurtlama döneminde de olabilirsin. Çünkü bazı kişilerde yumurtlama döneminde de bu tarz belirtiler olabiliyo diye biliyorum. Sabredemem diyosan adet gününe kadar yine de kan testi yaptır istersen
Normaldi evetGerçekten mi peki o test hassas testmiydi yoksa normal olan mi
Hım tmm cnmmNormaldi evet
Değerinin kaçtı acaba
Lekelenmem olunca gebelik olabiliyor muÇıkar çıkar baktır bi lekelenme de varmış inşallah hayırlı haber gelir
Onu bilmiyorum iste cnm benimde adetim 5gun gecikti adet gunumden birgun once negatifti kanda ama adetimde gelmedi hep duzenli gelirdi ama gelen giden yok bende stres oldum
Canım benim hem yumurtlama zamanı hem de hamile kaldığımda lekelenmem olmuştu. Ancak ikisi arasında fark vardı. Şöyle ki, ovulasyon testiyle takip yapıyordum yani net hangi gün yumurtlama oldu biliyordum o ay. Çünkü benim yumurtlama zamanları hafif pembe bir akıntım oluyor genelde yumurta akı kıvamı akıntıyla birlikte.Lekelenmem olunca gebelik olabiliyor mu
Evet aynen benimde o şekilde oldu. Yum gününden 8 gün sonra iki damla sadece kahverengi leke geldi sulu değil . Yani bu saat oldu ben hala kaşık agrilarimdan uyuyamıyorum ara ara rahminin en ortasında yada en ucunda hissediyorum . Yani nerden baksan son adetim biteli 23 gün felan oldu . İnşallah hayırlı bu haber alıriz ya . Çünkü ben adet olduğumda bile bu kadar sancı çekmzedimCanım benim hem yumurtlama zamanı hem de hamile kaldığımda lekelenmem olmuştu. Ancak ikisi arasında fark vardı. Şöyle ki, ovulasyon testiyle takip yapıyordum yani net hangi gün yumurtlama oldu biliyordum o ay. Çünkü benim yumurtlama zamanları hafif pembe bir akıntım oluyor genelde yumurta akı kıvamı akıntıyla birlikte.
Yerleşme kanamasını anlamanın en iyi yolu ise kanama zamanı. Şöyle ki, benim yumurtlamadan sonraki 9. gün kahverengi akıntım oldu. Normalde adetime bir iki gün kala olurdu. Sadece bir kez oldu ve kesildi. Ondan şüphe ettim. Ama o ay ben iş yerime yakın diye sağlık ocağına -adete bir hafta falan vardı- kan vermeye gittim. Negatif çıkmıştı. Meğer hamileymişim. O yerleşme kanamamdan bir gün sonra yani adetime 4 gün kala tekrar kan verdim ve hcg 4 çıkmıştı ve bir gün sonra 14 olmuştu.
Kasık ağrılarına gelince, yumurtlama zamanı hep kasık ağrılarım olur. Onlar daha süreklidir. Ama hamile kaldığım ay ilişkiden sonraki bir kaç gün garip sancılar oldu. Dışardaydım yere bir şey düşürmüştüm çantamdan. Onu almak için yere eğildiğimde bıçak saplaması gibi bir sancı oldu. Yolda yürürken de ara ara devam etmişti. Bir o sancılardan belli olmuştu hamileliğim. Bir şüphe düşmüştü içime.
Adet günü ve bir gün öncesi ise test yapmasam bile hamile olduğumu anlardım. Çünkü korkunç bir şişkinlik ve gaz hali oldu. öyle böyle değildi. Karnım kocaman olmuştu, yüzümde garip bir ödem oluşmuştu ve başımı koyduğum yerde uyumaya başlamıştım
İnşallah güzel haberler gelir canım. Hayırlısı olsun. Onları beklemek ve umut etmek bile güzel heyecanlar...
Merve hanım merhaba öncelikle yazinizi okudum ayni olaya benzer benimde başmdan gecmisti 2017 ocak ayinda sizin gibi lkahverengi lekelenmem olmustu 3 gun surmustu doktora gittim hamile oldugumu ogrendim 2 gun arayla tahlil yapildi ve daha sonra negatiflesti peki neden dedim doktora daha cok yeniydi hamileliginiz bebek rahimde tutunamamis dedi yani diycegim o ki sizinde hamile olma payiniz cok yuksek insallah siz hamilesinizdir ben sadece benzer olay yasadigim icin anlatmak istedim bir an once kan tahlili yaptirin derim iyi geceler.Evet aynen benimde o şekilde oldu. Yum gününden 8 gün sonra iki damla sadece kahverengi leke geldi sulu değil . Yani bu saat oldu ben hala kaşık agrilarimdan uyuyamıyorum ara ara rahminin en ortasında yada en ucunda hissediyorum . Yani nerden baksan son adetim biteli 23 gün felan oldu . İnşallah hayırlı bu haber alıriz ya . Çünkü ben adet olduğumda bile bu kadar sancı çekmzedim
Merve hanım merhaba öncelikle yazinizi okudum ayni olaya benzer benimde başmdan gecmisti 2017 ocak ayinda sizin gibi lkahverengi lekelenmem olmustu 3 gun surmustu doktora gittim hamile oldugumu ogrendim 2 gun arayla tahlil yapildi ve daha sonra negatiflesti peki neden dedim doktora daha cok yeniydi hamileliginiz bebek rahimde tutunamamis dedi yani diycegim o ki sizinde hamile olma payiniz cok yuksek insallah siz hamilesinizdir ben sadece benzer olay yasadigim icin anlatmak istedim bir an once kan tahlili yaptirin derim iyi geceler.
Mervecim bence sen hamilesin. Niye üzüldüğünü anlamıyorum. Bu şekildeki aralıklarla olan kahverengi lekelenmeler bana göre hamileliğin habercisi. Sen bu ihtimali düşünerek ağır kaldırma kendini yorma derim. Kendi Kendini yemektense yarın kan tahlili yaptırıp sonucu öğren gebelik varsa şayet kanda mutlaka çıkacaktır. Lekelenmen de göz önüne alındığında geç döllenme olduğunu da düşünmüyorum ben.Merhaba.cok uzuldum inşallah ondan sonra bebeğiniz olmuşturbende bebek istiyorum ama benm lekelenmem iki gün aralıklarla sadece bir kez gördüm öyle devamlı olmadı. Şu an adetime 5 gün var kan tahlili yapsam çıkar mı ? Ve sizinde kasık agrilariniz varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?