artık dayanamıyorum biri bişey desin ?

Mrvee1510

Yeni gelin
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
167
43
13
Bir haftadan fazla kasiklarimda çok ağrıyor alt karnım sanki geriliyor. Bacaklarimin ağrısıni hiç söylemiyorum bile. İki gün önce camasirimda kahverengi leke oldu. Sonra hiç bişey görmedim bugünde bir damla kadar kahverengi bişey gördüm . Ped taktım ama şu an hiç bişey yok . Midem gerçekten çok bulanıyor ve oturduğum yerde basım dönüyor. Adetime 7 gün var. Sanırım yarın hastahaneye gitcem bu ağrılar yüzünden eğer varsa HCG de çıkar mı sizce ?

Acile gidersen zaten agri kesici fln vermeden yada igneden once soruolar cnm gebelik varmi yada suphen varmi diye suphem var dersen b hcg degerlerine bakip ole yapiolar

Çıkar çıkar baktır bi lekelenme de varmış inşallah hayırlı haber gelir

Onu bilmiyorum iste cnm benimde adetim 5gun gecikti adet gunumden birgun once negatifti kanda ama adetimde gelmedi hep duzenli gelirdi ama gelen giden yok bende stres oldum

Ben 3-4 gün önce baktırmıştım çıktı. Belki sizin de çıkar. Kesin acile gidin. Gebelik değilse bile şikayetlerinizin sebebini öğrenmiş olursunuz. İnşallah hamilesinizdir

Ben 3-4 gün önce baktırmıştım çıktı. Belki sizin de çıkar. Kesin acile gidin. Gebelik değilse bile şikayetlerinizin sebebini öğrenmiş olursunuz. İnşallah hamilesinizdir
Ayy inşallah sizin belirtiler nasıldı peki adetten bir hafta öncesine kadar

Ayy inşallah sizin belirtiler nasıldı peki adetten bir hafta öncesine kadar
Benim belirtilerim de benzerdi. Kasık ağrısı, garip bi sıkıntı, göğüslerde gerginlik vs. Ben de sadece kahverengi leke olmadı gebelik öncesi. 4.haftamda oldu. Onun dışında benzerdi. Mutlaka gidin acile 1 saat içinde çıkıyor sonuç :)

Peki ya çıkmazsa çünkü daha bir hafta var adetime

Peki ya çıkmazsa çünkü daha bir hafta var adetime
Yani çıkmayabilir belki. Ben ölçtürmeye gittiğimde doktor çıkmaz demişti ama çıktı. Siz kesin sonuç olsun hayal kırıklığı yaşamayayım derseniz ve bir hafta içinde hala adet olmazsanız gidip aile hekimliğinden veya hastaneden ölçtürün bence. Ama belirtilerle gebelik anlaşılmıyor. Bazen kist veya başka birsey de aynı belirtileri veriyor :/ İllaki kan testi şart :) Endişelenmeyin, her ihtimali bilin diye yazıyorum :) Allah hepimize nasip etsin anne olmayı inşallah

İnsallahh. Ama bir buçuk haftadır ağrılar artık dayanılmaz hale geldi. İlişki üzerinden 15 gün geçtikten sonra idrarda belli oluyor diyorlar belki kanda da çıkar ümidiyle denemek istiyorum eşim çok ısrar ediyor doktora gitmek için ama bende hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyom offf cokkkk farklı bı duyguymus ya

Mervecim mrb. Bence sende hamilelik olabilir. Eğer normalde adetten bi kaç gün önce böyle kahverengi bi akıntın olmuyorsa bu durum en büyük belirti bana göre. Benim de adet günümden 4 gün önce falan kahverengi bi kaç damla akıntım olmuştu. Ama ben adet günümü bekledim o gün adet olmayınca idrarda gebelik testi yaptım ve hemen çift çizgiyi görmüştüm. Ama kanda düşük te olsa beta hcg çıkar. Kendini yenmektense yaptır.

Cnm yorumun için çok teşekkür ederim. Söyle soyliym daha önce adet olacagimda bu kadar sancimiz bile olmazdı ilk gün olurdu akşama doğru geçerdi ama bu resmen iki hafta olacak her gün ya. Adete 10 gün kala kahverengi lekelenmem oldu sadece birkez iki gün görmedim hiç bugün tekrar oldu böyle iki damla kadar bile değil kahverengi yine . Yani bilmiyorum adetime 7 gün kaldı. Ağrılar için de doktora gitmek istiyorum artık dayanamıyorum kaç kere midem ağzıma geldi kim bilir

Mide bulantın kasık ağrından kaynaklanabilir bu kadar erken bulantı olmaz çünkü ama kahverengi akıntı yerleşme kanaması olabilir eğer başka bir problem yoksa umarım da yoktur. Benim akıntım olduğunda anlamıştım hamile olduğumu ama adet günümü bekledim. Yumurtlama günlerini değerlendirdiysen neden olmasın! Eğer gebelik varsa kanda düşük te olsa çıkar beta değeri 5 'in üzerinde çıkarsa ihtimal var demektir tabi iki günde iki kat da artış göstermesi lazım normal gebelikde inşallah Allah gönlüne göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…