Göz Çevresi Bakımı artık bir göz çevresi serumu yada kremi kullansam diyorum

ubo

rastık çekerek mahmure
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
395
342
kızlar kullandıgınız ve yaşınız ilerlemesine ragmen göz çevrenizde fazla deforme olmadıgını farkettiğiniz bir ürün bitkisel bir yag yada bir göz çevresi kremi varmı geç olmadan bende bu takviyelere başlassam iyi olacak

yaş kaç?bende başlamayı düşünüyorum

Son düzenleme:
yaşım 26 erkenmi bilmiyorum ama annem evlendiği günden beri kremleniyor yani 19 yaşından beri 42 yaşında ve göz cevresinde yzüünde hiç kırışık yok ama o ne bulduysa sürmüş bir kremle kalmamış

merhaba canım ben 27 yaşındayım.doktor mehmet öz ün bir programında ''25 yaş ve üzerindekiler kesinlikle göz çevresi bakım kremi kullanmalılar'' cümlesini duyduğumdan beri göz çevresi bakım kremi kullanıyorum.ben olay in ürünlerini kullanıyorum ve memnunum.cilt yapına uygun olan bir ürün araştırıp kullanabilirsin.

olay sadece göz cevresi için olan kremi varmı

endocare gel krem 3 yıldır onu kullanıyorum. bi araştır özelliklerini anlayacaksın beni. süper bir krem

ben cinic ve neutragene kullandım. Farkını anlamadım biri pahalı bir daha ucuz şu anda da neutragne kullanıyorum memnunun göz çevresimi nemlendiriyor.. ama gerçek etkisi daha ilerde belli olur:)

kızlar aslında bize bu konu hakkında en net cevabı 45 li yaşlarına gelmiş ve kullandıgı kremden dolayı göz cevresinde hiç kaz ayagı olmayan bir bayan .onun kremini bizde alırdık ama bu konuyu okuyupta yorum yapması biraz or bir ihtimal
:44:

kızlar aslında bize bu konu hakkında en net cevabı 45 li yaşlarına gelmiş ve kullandıgı kremden dolayı göz cevresinde hiç kaz ayagı olmayan bir bayan .onun kremini bizde alırdık ama bu konuyu okuyupta yorum yapması biraz or bir ihtimal
:44:

Merhabalar,demek ki zor bir ihtimal değilmiş.:80:

Uzun yıllardır,Oriflame Kozmetik'in göz kremini kullanıyorum.Göz çevrem gayet iyi durumda...25 yaşına gelmiş bir bayanın artık, ileri yaşlara yatırım olması açısından bir göz kremi kullanması gerekiyor.

Royal velvet serisinden 22815 kodlu göz kremi **göz çevresindeki hassas cildi ** sıkılaştırıyor,dolayısıyla kaz ayağı oluşumunu engelliyor.

Not:Kozmetikte 2 çeşit göz kremi vardır. 1--kaz ayağı tabir edilen göz çevresi nemsizlik çizgileri için
2--göz altı morluk ve torbaları için ... Bilgilerinize...:80:

Kremi isterseniz çevrenizdeki herhangi bir Oriflame danışmanından temin edebilirsiniz.Hoşça kalın...:80:

Uzun yıllardır,Oriflame Kozmetik'in göz kremini kullanıyorum.Göz çevrem gayet iyi durumda...25 yaşına gelmiş bir bayanın artık, ileri yaşlara yatırım olması açısından bir göz kremi kullanması gerekiyor.

Royal velvet serisinden 22815 kodlu göz kremi **göz çevresindeki hassas cildi ** sıkılaştırıyor,dolayısıyla kaz ayağı oluşumunu engelliyor.

Not:Kozmetikte 2 çeşit göz kremi vardır. 1--kaz ayağı tabir edilen göz çevresi nemsizlik çizgileri için

Kremi isterseniz çevrenizdeki herhangi bir Oriflame danışmanından temin edebilirsiniz.Hoşça kalın...:80:

olay olay olay seni seviyorum valla zor ihtimal değilmiş kaydettim kremi canım benim alıcam valla

estee lauderin göz alti kremi kullaniyorum cok iyi mi kotu mu karar veremedim halen kırısık yok cunku

Konuyu bölmek istemem .Ama size bir konuda ben de danışmak istiyorum.Göz kremi olarak oriflame optimals kremini kullanıyorum.Tamam yaşım genç kırışıklık yok ama morluklara bir etkisi yok bu kremin.Göz altı morlukları için oriflame in hangi kremini önerebilirsiniz?

Konuyu bölmek istemem .Ama size bir konuda ben de danışmak istiyorum.Göz kremi olarak oriflame optimals kremini kullanıyorum.Tamam yaşım genç kırışıklık yok ama morluklara bir etkisi yok bu kremin.Göz altı morlukları için oriflame in hangi kremini önerebilirsiniz?

Sizde royal velvet serisinden 22815 sıkılaştırıcı göz kontür kremini kullanabilirsiniz.Bu kremin bir özelliği de hem göz çevresindeki hassas cildi sıkılaştırmak,hem de koyu halka ve şişlikleri gidermeye yardımcı olmaktır.Daha ileri yaşlarda Ecollegen serisinden göz kremi kullanmaya başlayabilirsiniz.Göz kremlerinizi sabah ve akşam olarak günde 2 defa kullanınız lütfen...Hoşça kalın...:80:

Konuyu baştan okurken ben de hemen yorum yazayım dedim ama arkadaşım benden önce davranmış bile iyi de etmiş ben de oriflame temsilcisiyim ve arkadaşın dediklerine birebir katılıyorum ve ben de öneriyorum oriflame in kremleri gerçekten kaliteli ve de güzeldir kullananlardan biliyorum.

Yalnız şunu da söylemeden geçmeyeyim gözaltı kremlerinizi cildinizi güzelce temizledikten sonra uygulayın ve de çok değil mercimek tanesi büyüklüğünde sürmeniz yeterli olacaktır.

Konuyu baştan okurken ben de hemen yorum yazayım dedim ama arkadaşım benden önce davranmış bile iyi de etmiş ben de oriflame temsilcisiyim ve arkadaşın dediklerine birebir katılıyorum ve ben de öneriyorum oriflame in kremleri gerçekten kaliteli ve de güzeldir kullananlardan biliyorum.

Teşekkür ederim arkadaşım,sağolun...:80:

Yalnız şunu da söylemeden geçmeyeyim gözaltı kremlerinizi cildinizi güzelce temizledikten sonra uygulayın ve de çok değil mercimek tanesi büyüklüğünde sürmeniz yeterli olacaktır.

Tamamlayıcı bilginiz için teşk.:80:

ben de oriflame temsilcisiydim ve göz kremini kullandım ama memnun kalmamıştım. etkisiz ve nem verme düzeyi düşük. ayrıca kavanoz şeklindeki kremler hijyen açısından sıkıntılı.
bence göz kremi alırken zararlı içeriği en az olana yönlenin ki ileride daha byük sorunlar oluşmasın. içeriğine bakmadan bir ürün almayın derim ben.

tamam ya ben bu kremde karar verdim

X