- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
-
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizlerle belirtilerin, şüphelerin, normal det döngünden farkı ve hissetiklerini paylaşman dileğiyle tatlım.
maşallah canım sağsalim kucağına alırsın inşallah civcivini...şimdiden başlamış heyecan kime benzeyecek falan .ilk zamanlar çabuk geçiyo ama 7aylık oldunmu zaman sanki tamamen duruyor benim 20 günüm kaldı ama bize sor birde meraktan öleceğiz eşimde bende hergün neredeyse aynı rüyaları görüyoruz hergün doğum yapıyorum rüyamda
Canım hayırlı olsun, her aşamasını rahatlıkla geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım . Bende ilk öğrendiğimde 5,5-6 haftalık filanda hep nohutum diye seviyordum. Nohutum şimdilerde büyüdü teyzesi ama adı yinede nohut kaldı, kızım olcak isime henüz karar veremedik bütün çevremdekiler alıştı, Nohut nasıl ne yapıyor filan diye soruyorlar hep
rabbim kucağına almayı nasip etsin
aynı duyguları 2 ay önce bende yaşamıştım seni çok iyi anlayabiliyorum
lütfen kendine dikakt et mümkünse hiç bir iş yapma otur ve hiç kalkma ondan önemli hiçbişey yok
ben nasıl olduğunu anlamadan kaybettim bebeğimi inşallah sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
benim için çok kıymetliydi o ama şimdi tekrar bilsem ki hamileyim o daha kıymetli olur ve yerimden bile kımıldamam ve tamamen varlığından emin olmadan ve onu tam anlamıyla görmeden kimselere söylemem nazarlardan sakınırım
sende öyle yap olurmu
teşekür ederim güzel dileklerin için uyarılarını okudum daha dikkatli olucam .allah sana inşallah sıhatli sağlıklı bebeşin olmayı nasip etsin biran önce üzülme lütfen dua et .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?