Artık benimde bi mercimeğim var :)

bizsizegeldikbitlendik

Defne'nin anasııııı :))
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
2.114
14
318
Antalya
Çokkk mutluyum
4.aylık bi denemeden sonra sonunda tutturduk. adetimde gecikme yoktu fakat karnımdaki değişik kramp ağrıları beni şüpelendirmişti. Hastanede çalıştığım için hemen muayene oldum. DR yumurta biraz büyük görünüyor belki gebelik vardır üç gün sonra falan bi test yap dedi tabi ben sabredemedim hemen kan testi yaptım veee hamile olduğumu öğrendim. Havalara uçtum. İnanamadım çok tuhaf bi duygu Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu. 4 haftalık şimdi. ama DR keseyi görmem için 1 hafta falan daha beklememiz gerek dedi. bu 1hafta hiç geçmiyor hemen görmek istiyorum keseyi.

Mide bulantım falanda yok gayet iyiyim umarım hep böyle gider. Sadece arada bi kramp ve adet sancısı gibi ağrım oluyor ama 5saniyede geçiyor.

Acaba kime benzicek, acaba cinsiyeti ne, uff nezaman doğacak şişince nasıl olcam nasıl doğurcam
çokk meraklar içindeyim.

maşallah canım sağsalim kucağına alırsın inşallah civcivini...şimdiden başlamış heyecan kime benzeyecek falan .ilk zamanlar çabuk geçiyo ama 7aylık oldunmu zaman sanki tamamen duruyor benim 20 günüm kaldı ama bize sor birde meraktan öleceğiz eşimde bende hergün neredeyse aynı rüyaları görüyoruz hergün doğum yapıyorum rüyamda

:)) negüzel 20gün kalmış inş. rahat rahat doğurursun. ultrasonda bari hemen görseydim kese oluşmasına bir kaç gün kaldı

Canım hayırlı olsun, her aşamasını rahatlıkla geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım. Bende ilk öğrendiğimde 5,5-6 haftalık filanda hep nohutum diye seviyordum. Nohutum şimdilerde büyüdü teyzesi ama adı yinede nohut kaldı, kızım olcak isime henüz karar veremedik bütün çevremdekiler alıştı, Nohut nasıl ne yapıyor filan diye soruyorlar hep

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini. benmkide mercimek kalacak heralde :)

bende 2 haftalık hamileyim çok değişik bir duygu anlatılmaz yaşanır ilk bebeğim haftaya kontrole gidicem ultrasonda görücem heycanlayım bundan sonraki gelişmeleri merak ediyorum .hoşgeldin bebişim

rabbim kucağına almayı nasip etsin
aynı duyguları 2 ay önce bende yaşamıştım seni çok iyi anlayabiliyorum
lütfen kendine dikakt et mümkünse hiç bir iş yapma otur ve hiç kalkma ondan önemli hiçbişey yok
ben nasıl olduğunu anlamadan kaybettim bebeğimi inşallah sen sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
benim için çok kıymetliydi o ama şimdi tekrar bilsem ki hamileyim o daha kıymetli olur ve yerimden bile kımıldamam ve tamamen varlığından emin olmadan ve onu tam anlamıyla görmeden kimselere söylemem nazarlardan sakınırım
sende öyle yap olurmu

Hepinize çook teşekkür ederm güzel dilekleriniz için.
Dün bebeğimin kalp atışlarını gördük çok güzel bi duygu Allah her isteyene yaşatsın.
6 hafta 4 günlükmüş

çok tebrik edrim seni ve diğer hamilelerimizi benimde tüp bebek denemem var Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş benim ve isteyen herkes için dua et lütfen olurmuuu...

tebrik ederim canım hayırlı olsun mercimeğin. Rabbim saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çok güzel bi duygu heleki içinde kıpırdamaya başlasın o ufacık tekmeleri bi görsen bunlar ancak yaşanır diyorum kelimelerle anlatmak tarifsiz

Son düzenleme:

teşekür ederim güzel dileklerin için uyarılarını okudum daha dikkatli olucam .allah sana inşallah sıhatli sağlıklı bebeşin olmayı nasip etsin biran önce üzülme lütfen dua et .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…