Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy canim hic sorma ayni dert bendede var... daha balkonuma oturupta bi cay icemedim. bizim sitedede kuslar var ya... site yöneticileri ne yapmadilarki? catiya karga koydular olmadi,balkonuma poset bagladim olmadi , ördek heykeli koydum anam banamisin demiyolar! korkmuyorlarda! heryer pis oluyor. gecen arkadasimin balkonuna yumurtlamis yazik minicik yavrusu; e ana babasi dayandi balkonunaa dolayisiyla bütün kuslarda alisti oraya! Almanyadada kuslari öldürmenin zehirlemenin cok büyük cezasi ar birseyde yapamiyorsun. gerci ben cekmedim ama arkadaslarin cogu ince fileden balkonuna file cekti de kurtuldu! ama sanki ben hapishanedeymisim gibi hissettim!kızlar nolur buda dertmi demeyin artık benimde nurtopu gibi bir derdim oldu...
hemde ne dert...
sizlere ihtiyacım var...
arkadaşlar benim minik şirin bir balkonum var öyle özen gösteririmki ona oturma yerleri yaptırdık...
envai çeşit çiçek ektim saksılara,üst tarafa ayak çaktık üzerine saksılar koyduk,yere minik halı serdim...
amaaa 1 aydır hergün bu GÜVERCİNLER dadandı ve resmen saksılarımın üzerine çıkıyorlar deviriyorlar ve hergün uyandığımda heryer toprak çiçeklerimi dökmüş oluyorlar ...
sinirimden ağlıyorum inanınki...
aşağıda lüks arabalar var korkuyorum onların üzerine düşürecekler saksıları falan diye...
herşeyi geçtim her Allahın günü topak topak saç pis kulak çubukları otu çöpü topluyorlar balkonuma saksılarıma yaaaa......
rüzgar gülü aldık koyduk....
poset astım..
neler yaptım neler hiç tınnamıyorlar..
biz balkona çıksak bile kaçmıyorlar kışşşt demedikçe...
yeter artık çok bıktım..
bunlar yüzünden bir gün tadını çıkaramadım balkonumun yaa....
geçen gün çamaşır astım balkona bir baktım toplarken giysilerin üzerinde kuş kakaları...
oooooffff....
depresyona girdim artık...
nolur bi yol yordam gösterin bana ne yapmalıyım bunları uzaklaştırmak için....
balkonu kapatamam hava alacak başka yerim yok...
nolur yardım edin size ihtiyacım var....mafoldumben
ayyyy canim hic sorma ayni dert bendede var... daha balkonuma oturupta bi cay icemedim. bizim sitedede kuslar var ya... site yöneticileri ne yapmadilarki? catiya karga koydular olmadi,balkonuma poset bagladim olmadi , ördek heykeli koydum anam banamisin demiyolar! korkmuyorlarda! heryer pis oluyor. gecen arkadasimin balkonuna yumurtlamis yazik minicik yavrusu; e ana babasi dayandi balkonunaa dolayisiyla bütün kuslarda alisti oraya! Almanyadada kuslari öldürmenin zehirlemenin cok büyük cezasi ar birseyde yapamiyorsun. gerci ben cekmedim ama arkadaslarin cogu ince fileden balkonuna file cekti de kurtuldu! ama sanki ben hapishanedeymisim gibi hissettim!
Demek ki bir canlıyı öldürmekten günah diye korkmuyorsunuz, vicdanınız izin veriyor acımıyorsunuz ama yasalar izin vermediği için korkuyorsunuz.
Yazık çok yazık bu zihniyete. Ne diyeyim Allah yüreğinize biraz merhamet duygusu versin.