• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık bende yalnızım..

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
0
İstanbul
selam kızlar..
artık bende bekarım.. uğrastım didindim üzmeyeyim kırmayayım.. çalısıyor yoruluyor diye üzerine titredim.. sonuc ne beni ortada bırakması..
dayanamıyorum artık en ufak seyi batmaya basladı artık.. soruyorum size kızlar saat öğlen 1de uyanıyo yemek yiyorum atıcam mesaj hayatım diyor 3 bucuk saat boyunca mesaj atmıyo.. sinir küpü oluyorum.. dün burda anlatamıcağım bir sebepten daha kırdı.. üstüne gitmeyim yanlış anlasılma olmustur dedim üstelemedim üstelik ben o halde olmama rağmen peşinden koşan mesaj atan arayan ben oldum.. beni öyle yordu ki .. haksız olduğu halde bi yolunu bulup kendini haklı durumuna sokuyodu.. gecen cuma buluştuk gör bak yarın hersey cok güzel olacak dedi.. bugun carsamba kızlar hersey dahaada kötü.. defalarca söyledim yapamıyosan söyle ümit veriyosun beklemekten skıldım diyorum ama anlamıyor.. güzelce aldım karsıma konustum cuma günü.. hersey düzelicek bana güven vs vs dedi yine inandım ama olmuyo ya.. yapamıyo. ilişkimize ailesi dahil oldu falan bide ben üniversite öğrencisiyim o ise hala liseyi bitiremedi (benden büyük) ne düsünüyosun bu yıl üniverste sınavına gireceksin diyorum dershane falan arastırmaası gerekiyo normalde ben bizim ordaki dershaneye yzılıcam diyo e ne zaman baslıyomus dediğimde bilmiyorum diyo git bi arastır diyorum falan hiç gönlü yok.. ilerisini düsünüyorum babam doğru düzgün bi işi olmayan insanla birlkte olmamı istemez.. torpil var torpilimle özele bi sekilde girerim diyen insandan ne bekliyebilirimki.. bıktım artık haksızmıyım kızlar.. hala aramamak icin kendimi zor tutuyorum ben bu kadar mı aciz bi insanım neden hala peşinden koşuyorum.. hoşcakal dedim bitirdim ama tenezzül edip bir mesaj bile atmıyo.. pazar günü abim askere gidicek ona cok takılıyorum ağlıyorum sürekli moralim 0 bide bu sorun gercekten artık yaşamaktan soğuttu.. napmalıyım kızlar mesaj atmamak icin kendimi engellemek icin ne yapmalıyım.. bu kadarr düsüncesiz bi insanı neden düsünüyorum bilmiyorum.. canım yanıyo ben bunları hak etmiyorum kimse hak etmiyo.. yardım edin ne olurr..

Son düzenleyen: Moderatör:
ne arıyo ne doğru düzgün mesaj atıyo. bari evde olduğun gün adam akıllı konusalım diyorum sonuc bu kızlar.. cantada keklik görüyo beni ama hayır yok artık yoruldum

Canım tahmin ediyorum ki ilgisizlik hepimizde vardır ara sırada olsa.. Ama sınırları önemli.. Süreklilik kazandığı an birşeyler yoldan çıkmış oluyor.. Sen üstüne gitmemekle üzmemeye çalışmakla zaten yapabileceğini yapmışsın.. Yapıdır bazıları düşüncesiz olabilir birşeyleri ancak söyledikten sonra anlayabilir ama hoşçakal mesajınada cevap vermeyecek kadarda ileri götüremez seven insan.. Bence sen biraz uzak dur ondan.. Bakalım arayacak mı?

Canım tahmin ediyorum ki ilgisizlik hepimizde vardır ara sırada olsa.. Ama sınırları önemli.. Süreklilik kazandığı an birşeyler yoldan çıkmış oluyor.. Sen üstüne gitmemekle üzmemeye çalışmakla zaten yapabileceğini yapmışsın.. Yapıdır bazıları düşüncesiz olabilir birşeyleri ancak söyledikten sonra anlayabilir ama hoşçakal mesajınada cevap vermeyecek kadarda ileri götüremez seven insan.. Bence sen biraz uzak dur ondan.. Bakalım arayacak mı?

yüzde yüz haklıyım demiyorum ama bu kadar ilgisizliği hak edicek birşey yapmadım. cebimdeki tek kurusu onunla paylastım ya. yani artık ne yapsam düzelmicek.. ne yapiyim herseyi söyledim.. kendimi kücülttüm ama yok anlamadı anlamak istemedi. seviyo yada sevmiyo beni böyle harcamaya hakkı yok.. kendine gelmeden mesaj atma dedi bana ben aradım defalarca suclu olmasına ragmen acmadı en sonunda canıma tak etti ve hoscakal dedim.. cevap yok böyle iste ölümüm onun elinden olucak yeter artık ya

biraz kendini geri çekme zamanı gelmiş canım.. arama tut kendini.. mutlaka arayacaktır.. sen biraz kararlı ol.. mutlaka çalışacak işine gücüne bakacak ama seni de ihmal etmeyecek.. daha önce de söyledim aşılmayacak şeyler değil bunlar.. aslında sorumluluk sahibi bi adam olması güzel bişey ama sorumluluklarının arasında sen de varsın bunu unutmamalı.. eğer çaba gösterirse bi şans vermelisin ona.. ama çabayı görmelisin.. dediğim gibi bi süre arayıp sorma.. msj da atma.. hatta ilk bi kaç msj ına cevap verme.. merak etsin seni.. bu kız bu sefer ciddi diyip tutuşsun ki anlasın.. kaybetme korkusu olmayan insan ne yazık ki çok hoyratça kullanıyor sevgimizi..

biraz kendini geri çekme zamanı gelmiş canım.. arama tut kendini.. mutlaka arayacaktır.. sen biraz kararlı ol.. mutlaka çalışacak işine gücüne bakacak ama seni de ihmal etmeyecek.. daha önce de söyledim aşılmayacak şeyler değil bunlar.. aslında sorumluluk sahibi bi adam olması güzel bişey ama sorumluluklarının arasında sen de varsın bunu unutmamalı.. eğer çaba gösterirse bi şans vermelisin ona.. ama çabayı görmelisin.. dediğim gibi bi süre arayıp sorma.. msj da atma.. hatta ilk bi kaç msj ına cevap verme.. merak etsin seni.. bu kız bu sefer ciddi diyip tutuşsun ki anlasın.. kaybetme korkusu olmayan insan ne yazık ki çok hoyratça kullanıyor sevgimizi..

canım cok tesekkür ederimm.. kendimi geri cekemiyorum iste hemen elim telefona gidiyo.. acaba ne yapıyo smdi diyorum kuruyorum kafamda.. kararlı olabilsem keske. cok inatcı daha mesaj atıcağını düsünmüyorum dedim ya haksızken haklı duruma cıkıyo bi anda.. bu işin bi geleceği yok ki bos yere kırıyo kalbimi.. caba göremiyorum kendide biliyo bunu bu yüzden kacacak delik arıyo cevap vermiyo.. kaç gün beklemeliyim.. facemiz donuk hemen acıp ilişkisi yok yapmak istemedim ne zaman acayım.. merak etmez dün düştüm 50 sefer aradım acmadı misafirleri gelmişte onlara hizmet ediyomus.. ölsem haberin olmicak dedim.. tek bi msaj atmıs nerdesin nasıl düstün smdi nasılsın.. bumudur ya tek bi mesaj mı.. sözde tırnağıma tas değse canı yanardı..

ben aptalım ya aptalım ! smdi bi mesaj atsa yumusuyacğm !! deliriyorum düsünmek istemiyorum bu kadar mı düştüm aciz bi insanım ben.. hiç mi gururum yok benim.. of Allahım

Canım üzüldüm ya.Bir süre mesaj atma, tut kendini.Eğer dayanamaz mesaj atarsan tükürdüğünü yalamış olucaksın ve hep peşinde koşturacaksın.Bir süre kafanı dinle yaşadıklarınızı değil, yaşattıklarını düşün.Senin için çabalamasına fırsat ver.Aptal değilsin, aşıksın.Herşeyi ikiniz için yaptın, kendini üzme.:2: Kabuğuna çekil, senin gibi ikiniz için çabalasın.

simdi 'vay be' diye mesaj atmıs. ne yapıyım kızlar..

Ben tek başıma ikimizin yükünü aldım, bizim için uğraştım.Herşeyin düzeleceğini söyledin ama düzeldiği yok ben bu yükün altında kalamıyorum gücüm kalmadı artık diyebilirsin.Yada hiç mesaj atma arar heralde.

Canım üzüldüm ya.Bir süre mesaj atma, tut kendini.Eğer dayanamaz mesaj atarsan tükürdüğünü yalamış olucaksın ve hep peşinde koşturacaksın.Bir süre kafanı dinle yaşadıklarınızı değil, yaşattıklarını düşün.Senin için çabalamasına fırsat ver.Aptal değilsin, aşıksın.Herşeyi ikiniz için yaptın, kendini üzme.:2: Kabuğuna çekil, senin gibi ikiniz için çabalasın.

canım yanıyo ya.. bu kadar değersizmişim onun gözünde.. daha mesaj atmıcak zaten bttiyse bitmiştir. keşke bnde onun gbi olabilseydim.. ilk zamanlar yanımdan ayrılmazdı.. hele arkadasımdan numaramı almak için çırpınışı cıkmaya basladık ödülüm bu oldu. off of canım of

benım sevgılımde babasının yanında çalşısıo yazları ıkımzde aynı unıdeyız .

ne kadar yoruldugunu anlatamam yanı çocuk kan ter ıcınde kalıo ama benı ılgsız asla bırakmaz yorgun olmasına ragmen işten gelır gece 3lere kadar benle konusur .

bence sevgılının kı bahane ılgıszlık ıcın . sakın mesaj atma . birde burcu ne canım ?

benım sevgılımde babasının yanında çalşısıo yazları ıkımzde aynı unıdeyız .

ne kadar yoruldugunu anlatamam yanı çocuk kan ter ıcınde kalıo ama benı ılgsız asla bırakmaz yorgun olmasına ragmen işten gelır gece 3lere kadar benle konusur .

bence sevgılının kı bahane ılgıszlık ıcın . sakın mesaj atma . birde burcu ne canım ?

aynen calsıyo yoruluyo biliyorum ama bumu yani.. hiç mi 1 saatin yok senin diyorum diyorumda kime diyorum..
oğlak canım..

canım yanıyo ya.. bu kadar değersizmişim onun gözünde.. daha mesaj atmıcak zaten bttiyse bitmiştir. keşke bnde onun gbi olabilseydim.. ilk zamanlar yanımdan ayrılmazdı.. hele arkadasımdan numaramı almak için çırpınışı cıkmaya basladık ödülüm bu oldu. off of canım of

Erkek arkadaşın senin sevginden emin olduğu için çabalama istediğinde bulunmamış.Nasıl olsa sen ikiniz için çabalıyordun.Tekrardan senin için çırpınmasını bekle.

Erkek arkadaşın senin sevginden emin olduğu için çabalama istediğinde bulunmamış.Nasıl olsa sen ikiniz için çabalıyordun.Tekrardan senin için çırpınmasını bekle.

heh aynen öyle canım.. benim sevgimden emin.. daha öncede ayrılalım dedim dediğimi yaladım ya aptal gibi.. sonuc bu iste.. cırpınmaz o .. tam bi oğlak inatcı.. bahanelerin haddi hesabı yok

aynen calsıyo yoruluyo biliyorum ama bumu yani.. hiç mi 1 saatin yok senin diyorum diyorumda kime diyorum..
oğlak canım..

heeeeh bende bu adam nerden tanıdık dıorum . bak canım benımde 4 yıl suren bı ılıskım vardı benım hayatımı mahvettı zor kurtuldum oda oglak burcuydu vee aynı senın sevgılının yaptıklarını yapıodu ve neler ogrendım daha sonrada megersem baskalarıyla fıngrdemek ıcın aldattıgı ıcın bana byle davranıomus :)). gebersin cenazesne gtmem.

Son düzenleme:
Kesinlikle yazma
ararsada acma
ya burnu sürtecek yada bu is bitecek
Bende senin gibi cok cektim, cok sabrettim, deger görmedim, ilgi görmedim, bir fedakarlik görmedim
tekmeyi vurdugum gibi gitti, o oldu..
Sende kendini geri cek
gercekten bukadar degersiz degiliz !!!
Elin oglu istedigi gibi oyniyamaz bizle..

Back