Artık bende araba kullanıyorum çok mutluyum ya:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
slm kıslar aylar önce konu açmıştım sürekli temizlik ve yemekle ömrümün geçtiğini hayallerim olduğunu hiç birşey için geç olmadığını yaşlandığımda arkama baktığımda kendim içinde bişeyler yaptım demek istediğimi yazmıştım.4 hayalimden bahsetmiştim

• [araba sürmeyi öğrenmek
    [*]kuaförlük kusuna gitmek
    [*]yarımkalan üniversite hayatımı tamamlamak
    [*]kendime kuaför dükkanı açıp aileme katkıda bulunabilmek
    bunları yapmak için çocuklarımın büyümesini bekledim.ve ilk hayalimi gerçekleştirdim artık araba kullanabiliyorum,öğrendim.geriye 3 hayalim kaldı.sırada kuaförlük kursu var onuda bitirince sizlerle paylaşmak istiyorum.belki bir gün kendi işyerimden takip ederim burdaki konuları:))) ne güzel olur.büyük kızım önce yadırgadı babalar araba sürer dedi ama şimdi oda çok mutlu sürebildiğim için.çok mutluyum arkadaşlar araba sürmek nekadar zevkli bişeymiş hayattaki tüm zevkli şeyleri erkekler yapıyor arabanız varsa alın eşinizden oturtun yan koltuğa valla ya stres atmaya birebir harika bir mutluluk duygusu veriyor insana,9 yıldır evliyim ailem için tüm zevklerimden hayallerimden vazgeçmiş kendimi tamamiyle temizlik,yemek,çocuk bakımı ve eşimi mutlu etmeye vermiştim.kızlarım artık büyüdü kendim içinde bişeyler yapmak istemek,bunu gerçekleştirmek çok güzel bir duygu hepinize tavsiye ederim arkadaşlar.mutlu günler hepinize:)))
turkbayragi

ilk önce kutlarım seni cnm

araba sürmek çok güzel birşey katılıyorum sana cnm inş diğer hayallerinde gerçek olur

ne güzel bi hayalini gerçekleştirmişsin dilerim diğer hayallerinde gerçekleşir ...

bi sorum olucak canım araba sürmeyi öğrenmek zormu bende bu aralar öğrenmeyi düşünüyorum ama korkuyorumda

ayy süper cnm
hayallerinde çok güzel bana göre.
bende ehliyete yazıldım bnde çok istiyorum araba kullanmak bakalmm:)

ne güzel bi hayalini gerçekleştirmişsin dilerim diğer hayallerinde gerçekleşir ...

Bi sorum olucak canım araba sürmeyi öğrenmek zormu bende bu aralar öğrenmeyi düşünüyorum ama korkuyorumda

yok canım çok kolay ama öğreten insana bağlı agresif azarlıyan bir insandan öğrenemessiniz,istemezsiniz bidaha araba sürmek ama sakin yapılı sabırlı bir insan öğretirse ben 1ayda öğrendim çok kolay.

eşim öğretecek bana kıyamaz sanırım kızmaya inş kazasız öğrenirim

Tebrik ederim canım alkisalkisalkis

Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin

banada eşim öğretti canım allah razı olsun onun sabrı ve anlayışı olmasa yapamazdım,aksi bir lafını duysam , bidaha o direksiyona elimi sürmezdim sağolsun hep destekledi ve motive etti.

Hayallerini gerçekleştirebilmek ne güzel.Gerçekten biraz kendimizi düşünmemiz ve kendimiz için birşeyler yapmamız lazım.Bütün kadınlar fazlasıyla hakediyor bunu.Ben de uzun süredir bildiğim halde yeni çıkıyorum trafiğe,gerçekten çok güzel bir duygu,herkese tavsiye ederim..yerimseniben

tebrikler allah kazasiz belasiz surdursun insallah canim
cok zevkli araba surmek gercekden...
umarim diger hayallerinde gerceklesir..

Bende araba kullanıyorum ehliyetimide hiç aklımda yokken nışanlımın iknası ile aldım..
Nışanlım öğretti araba kullanmasını sağolsun ya..
Gerçekten çok zevkli birşey araba kullanmak...
Senin adına çok sevindim umarım diğer dileklerinde gerçek olur... zemuszemus

çocuklar küçükler kadının kendini düşünmesi zorlaşıyo ama acık büyüdülermi ,kendimizide hatırlamalıyız bence bu hayata birkez geliyoruz.

Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin canım
diğer hayallerinde tek tek gerçekleşir inşalah tez zamanda :Saruboceq:

canım benim hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesin inşallah...bütün hayallerinde olur en güzelinden...........

canımsın kocadan hoca olmaz sakın ben öyle bir hatada bulundum ama tavsiyem başkasından öğrenmen........

hayırlı olsungamyoncuiremsu
diğer isteklerinizede en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle......opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım senin adına çok sevindim
benimde ehliyetim var ama 8 yıl oldu alalı ama kullanmıyorum
benimde niyetim var bu yaz direksiyon kursuna gidip, uygulamaya dökeceğim bu işi
en çok tarfik olayı korkutuyor beni, yoksa çok zevkli bişey ama bakalım Allah benimde yardımcım olsun

diğer hayalaerinide umarım en kısa zamanda gerçekleştirirsin

tebrikler canım.
inş. geri kalan hayalllerini de gerçekleştirirsin.

bende bir trafiğe çıkabilsem
bir müddet daha pratik ypmam lazım.

ne mutlu size allahım bende bir an öhce öğrenirim ve arabam olur allah diğer hayellerinizi gerçekleştirmeyi nasip etsin a.s.

tebrık ederım canım hayırlısı olsun.kazasız belasız güsel günlerde kullan...
tüm hayallerin gercek olsun canımmma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…