E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
slm kıslar aylar önce konu açmıştım sürekli temizlik ve yemekle ömrümün geçtiğini hayallerim olduğunu hiç birşey için geç olmadığını yaşlandığımda arkama baktığımda kendim içinde bişeyler yaptım demek istediğimi yazmıştım.4 hayalimden bahsetmiştim
[araba sürmeyi öğrenmek
[*]kuaförlük kusuna gitmek
[*]yarımkalan üniversite hayatımı tamamlamak
[*]kendime kuaför dükkanı açıp aileme katkıda bulunabilmek
bunları yapmak için çocuklarımın büyümesini bekledim.ve ilk hayalimi gerçekleştirdim artık araba kullanabiliyorum,öğrendim.geriye 3 hayalim kaldı.sırada kuaförlük kursu var onuda bitirince sizlerle paylaşmak istiyorum.belki bir gün kendi işyerimden takip ederim burdaki konuları:))) ne güzel olur.büyük kızım önce yadırgadı babalar araba sürer dedi ama şimdi oda çok mutlu sürebildiğim için.çok mutluyum arkadaşlar araba sürmek nekadar zevkli bişeymiş hayattaki tüm zevkli şeyleri erkekler yapıyor arabanız varsa alın eşinizden oturtun yan koltuğa valla ya stres atmaya birebir harika bir mutluluk duygusu veriyor insana,9 yıldır evliyim ailem için tüm zevklerimden hayallerimden vazgeçmiş kendimi tamamiyle temizlik,yemek,çocuk bakımı ve eşimi mutlu etmeye vermiştim.kızlarım artık büyüdü kendim içinde bişeyler yapmak istemek,bunu gerçekleştirmek çok güzel bir duygu hepinize tavsiye ederim arkadaşlar.mutlu günler hepinize:)))
turkbayragi