• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Umarım bıraz toparlanmıŞındır . Zaman bazan ılaÇ olur ..

Duydugun acının tarıfı yok ......bılıyorum desem yalan olur ama gÖzÜmÜ kapatıp aynının baŞıma geldıgını hayal etmek bıle mahvettı benı ......

Rabbım sabrını bol versın

allah yardımcın olsun canım allah sabrnızı artırsın bende babamı kaybettim kısa bi süre önce seni çok iyi anlıyorum isyan etme nolursun dua et bol bol.

okurken gözyaşlarımı tutamadım canım kolay ağlayamam ama senin bu sözlerin mahvetti beni.ALLAH yar ve yardımcın olsun sakın ısyan etme.ANNE BABALARINI kaybeden evlatlarını kaybedenler bile yaşamak zorunda kalıyor bu hayatta.ZOR BıR DURUM KELıMELERıN ANLAMSIZ KALDIĞI ANLARDAN BıRı...

başın sağolsun,allah sabır versin.
yazının hepsini okuyamadım,fena oldum ya:(
offfffff offffffffff offfffffffff bu oflarda haykırılacak o kadar çok şey varki

cok acı ama cok gurur verıcı esınle gurur duy sehıtlık mertebesıne herkes ulasamaz rabbım onu layık gormus allahım sıze bol sabırlar versın yazını okuyunca ıcım yandı rabbım obur dunyada hıc ayırmasın ısı ınsallah

Bu gurur bu onur herkeze nasip olmaz! Eşin şehitlik mertebesine erişebilmiş ne mutlu sende bu gururla büyüt yavrunu! Şehitlerimize çok şeyler borçluyuz ve tabiiki sana ve bütün şehit eşlerine. Allah sizlere daim sabır ve kuvvet versin!

Allahım sen vatanımızı milletimizi koru yarabbim. Tüm şehitlerimize Allahdan rahmet tüm yakınlarınada sabır diliyorum! Şehitler ölmez vatan bölünmez!
Ezanımız dinmez bayrağımız inmez!

Ne Mutlu Türküm Diyene!

allah sana sabır versin canım
eşine de allah rahmet eylesin .
kızına ve hayata sıkı sıkı tutun

Allah çok büyük sabır versin.Bugün size bu mesajı bile rahatça yazabiliyorsak eşiniz gibi kanını canını bu vatana siper etmiş vatan evlatları sayesindedir.Allah size yavrunuza geride kalanlarınıza uzun ömürler versin.Vatan onlara minettar....

Allah sabır versin.ilk duyduğum gün içim çok kötüydü şimdi yine çok kötüyüm.bende asker eşiyim.güneydoğudayım hep aklımda.Allah sana ve kızına ömür versin.

canım gerçekten büyük bir acı Allah sabır versin ama bir de şöyle düşün Allah eşine şehitlik mertebesi vermiş aslında bu çok büyük bir lütuf,efendimiz ve sahabiler sefere giderken sahabiler yolda dua ederlermiş Allah'ım şehitlik nasip et diye yani o kadar büyük bir mertebe.ayrıca ahirette bir şehit 70 kişiye şefaat edecektir denir sonuçta dünya imtihan dünyası,çok ağır da olsa sabretmen lazım canım meleğin için.o büyüyünce başı dik gezecek şehit kızıyım diye bunu unutma.
Allah gücünü artırsın ne zaman konuşmak istersen burdayız.:teselli:

Allah sabir versin...cok uzgunum.Allah sana ve cocuguna uzun omurler verir insallah senağlama

ne desek boş ne söylesek az kalır. çok kötü oldum okurken.Mekanı cennet olsun.Allah sabırlar versin.
Başınsağolsun arkadaşım. inan çok ama çok üzüldüm. Allah sabır versin.

Böyle bir durumda ne denebilir ki?
Hangi söz acını hafifletebilir ki?
Canınız acıyordur,içiniz yanıyordur.
Allahım sabır versin...
Zamanla insan acıyla yaşamaya alışıyor,çünkü hayat devam ediyor.
Bende babamı kaybettiğimde o acı hiç dinmeyecek sanmıştım.
Ben 16 yaşımda, canım babam 51 yaşındaydı.
Babamdan sonra annem ne güçlükler yaşamıştı canım benim...
ılahi takdir,Allahım metanetini vermese dayanılacak değil ama...............
Canım eşine Allah rahmet eylesin,sanada sabır versin inşallah ...

allah sabır versin kardeş ne yazacagımı bilemedim
allah sana ve kızına sabır versin mafoldumben

o ş....... lerin allah belasını versin onlara layık kötüsöz bulamıyorum,hergün biyerlere ateş düşüyo adamlar hergün tv lerde boy gösteriyo işe herşey bu arkadaşımızın sözlerinde bitiyo terörü,silahı, yapanı satanı çanak tutanı,sessiz kalanı lanetliyorum,seninle ağlıyorum canım,allah yardımcın olsun...

kelimelerin kifayetsin kaldığı bir durum yazacaklarım arkadaşlarımla aşağı yukarı aynı arkadaşım her ne kadar yürekten paylaşsakta acını ateş düştüğü yeri yakar ama sakın isyana düşme arkadaşım Rabbim böyle takdir etmiş elden bişey gelmez ne güzel bir mertebede eşin Rabbim şefaatçi eylesin sizlere inşallah her türlü konuda ne paylaşmak istersen bana yaz güzelim Allah izin verdiği müddetçe yanında olurum

Back
X