• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

canım geç oldu biraz ama Allah sabır versin darmadağın ettin beni de çok üzüldüm inan ama takdiri ilahi...Allah RAhmet eylesin büyük sabırlar diliyorum canımmm

yazdıklarınız kalbimi acıttı gözyaşlarıma hakim olamadım :((
Rabbim size ve minik meleğinize sabır versin

Kabullenmesi çok zor bir süreç.İnsanız başımıza neleriin geleceğini bilemeden yaşıyoruz maalesef.Söyleyecek söz bulamıyorum sabır dilemekten başka.

Canım benim acın gercekten büyük bende ömür boyu asker kardeşiyim.Hiçbirzaman kaderin ötesine geçemeyiz.Ama ne kadar büyük bir mertepede şimdi.Allah bütün askerlere ve ailelerine yardım etsin.Şehit ailelerine sabır versin.Umarım bu terör bir gün biter insanlar biliçlenir başkalarının maşası olmazlar.Kalbim hep sizlerle

allahım sizlere sabırversin sizleri korusun başka yazmağa dilim varmıyor .yavruna ve sana uzun ömürler versin rabbim allaha emanet olun.

yazdıklarınızı ağlayarak okudumsenağlama

çok kötü rabbim sabırlar versinnn:teselli::teselli:

sen bi annesin ve kızın için ayakda durmalısın cnmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

içim parçalandı..allah yardımcın olsun, sabrına kaynak olsun,dayanma gücün ışığın olsun...
canım benim,benimde sözlüm asker aynı şeyleri düşünmek beni kahretti...
allah meleğine bağışlasın seni her daim yanında olmayı en güzel günlerine şahit olmayı nasip etsin...
ŞEHİT EŞİ OLMAK HERZAMAN GURURLARIN EN BÜYÜĞÜDÜR..BAŞIN EN AZ GURURUN VE EŞİNE OLAN AŞKIN KADAR, ASİLLİĞİN KADAR DİK OLSUN BİTANEM..

canım ne desemde acını hafıfletemem sabırlar versın. cennetı mekan olsun.insallah acıların en buyugunu yasatır. rabbım bıtemedıler 30 senendır canı ruhlular. dualarımız sen ve senın gıbı sehıt yakınlarımızla beraber. sakın umutsuzluga kapılma senı sevıyoruz.

allah sabır versin kadeşim seni anlıyorum desem yalan olur tabi ateş düştüğü yeri yakar sana ve şehit kuzusuna uzun ve hayırlı ömürler versinAllah sana güç versinki emanetini hakkıyla büyütebilesin kardeşim ne olur isyan etme sabır için şehit kocan için dua et biz hepimiz şehitler ve aileleri için duacıyız

Allah sabirlar versin insallah,inan cok üzüldüm bende bu gün canim kardesimin urfa viransehire gidecegini ögrendim Allah tüm askerlerimizi korusun sehit ailelerine sabirlar versin

Nerde bir şehit haberi duysam okusam hemen ağlarım..
O kadar kötü oldum ki ne yazacağımı bilmiyorum.............................

malesef ben bu başlığı yeni görüyorum, böyle bir durumda ne denir ki
"rabbim sabır versin" sizin için söyleyeceğim tek söz

önünüzde çok zor günler, aylar, yıllar olabilir
tek dayanağınız minik meleğiniz olmalı

dilerim bu yalan dünyada yarım kalan birlikteliğiniz, ebedi alemde sonsuza dek sürer,
rabbim sizi orda ayırmasın

oooof allahım ne zor büyük bir acı bu
hiçbir söz acını asla hafifletmeyecektir bunuda biliyorum
sana allahtan sabırlar diliyorum o zaten hep yüreğinde yasayacaktır
meleğine bunu hissettirme oda kahrolmasın artık hem anası hem babasısın
bilirim buna inanmak istemeyceksin hatta hiçbir zaman inanamayacaksın
bende sevdiğim birini key bettiğimde bunbu hissettmiştim
ama sen şehit eşisin o yüce makama ulasmıs insanın eşisin
bu makama herkez erişemez bunuda bilmelisin
allahım sen bu acılı kuluna sabırların en büyüğünü ver

Her şehit haberini izlerken hıçkıra hıçkıra ağlayan,eşini,kardeşini onların yerine koyan,ailelerinin acısını anlamaya çalışan ben şimdi bunları okurken boğazımın düğümlendiğini hissediyorum yine.Size büyük sabırlar diliyorum.Sizinle birlikte tüm şehit ailelerine başsağlığı diliyorum.Biliyorum ki onlar zaten cennetin en güzel yerinde.Onlara çok şey borçluyuz,Onların yerine sizler hakkınızı helel edin bize.Başınız sağolsun.Allah evledınıza ömür versin.

başın sağolsun canım yaa kıyamam sana inan ki çok üzüldüm hele ki o küçücük yavruna babasızlık o kadar zor ki sen bundan sonra daha bir güçlü olmalısın kendin ve çocuğun için

Back
X