• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

canim ben bile okurken cok kotu oldum senin acini anlamak imkansiz allah sana ve cocuguna uzun omurler versin ama isyan etme sen sehit esisin ve dunyalar guzeli bir melegin var bu ikisi icin guclu olmak zorundasinn kendini birakma basin saolsun bitanem sehidin nur icinde yatsin,,,,,

Allah'ım o güzel küçük yavuna uzun sağlıklı ve mutlu bir ömür versin

Rahmetli eşin bizim gururumuz biz senin eşin ve bütün şehitlerimiz sayesinde özgürce Türküm diyebiliyoruz

Sen ve küçük melek kızında bizim başımızda taçsınız

Allah sabrını arttırsın hepimizin başı sağolsun

canim cok üzüldüm gercekten ama sakin allaha isyan etme olurmu bende bir sehit yakini olarak seni anliyorum senin cok taze acin biz sehit vereli 10 yili gecti hala inan resmine bakamiyorum onun adina verilen sokaga girnce gurulaniyorum gecenlerde ise internet sitesinde resmini gördüm daha gencecikti ama sunu iyi bilki onlar ölmedi sadece sonsuzluga bir an önce vardilar sede iyi biri olursan insallah onunla bir olursun dualarim seninle

Başınız saolsun...Allah size ve evladınıza dayanma gücü ve bol sabır versin...
Acınızı hepimiz yürekten paylaşıyoruz...
:(:(

allah sabırt versın ne dıyım ya cok uzuldum
allah yanında yardımcın olsun
allah senı ve evladını bırbırınıze baglasın allahtan gelene yapıcak bıse yok

ayy ne denirki herşey boş acıyı çeken bilir.allah sabırlar versin kızına va sana ömür versin cok zor allah kimseye yakınlarının acısını göstermesin

Her gün onlarca insan ölüyor. Her gün sırf haberlerden dinlediğimiz çeşitli sebepten ölen insanlarımız. AMa tek bir ölüm sebebi duymak istemem tek bir ölüm çeşidi işitmek istemem. ŞEHİT haberi beni kahreder utandırır suçlanırım. Birinin eşi birinin evladı birinin ağabeysi birinin kardeşi .Onlar hepimizin canı ruhu evladı. Sadece şehidine sen göz yaşı akıtmıyorsun bütün Türkiye ağlıyor. Toprağını seven her vatandaş ağlıyor. İçimiz kan ağlıyor. Ama sen başın dik ve sana bıraktığı emanete sarılıp yaşacaksın. Allah sabır versin. Acını paylaşıyorum.

Allah sabır versin kardeşim inan ne diyeceğimi bilemiyorum Şehidine Allah tan rahmet sana ve kızına dayanma gücü uzun ömürler diliyorum acını bütün yüreğimle paylaşıyorum.Allah her kuluna Şehitlik mertebesini nasip eder inşallah.

bende asker eşiyim her şehitte ağlıyorum dahası gelmiyor elimden geceler boyu dua edip beklemek ne olduğunu çok iyi biliyorum ama yavrularımız var o sana eşinin emaneti hm anne hem baba olacaksın allah seni ve yavrunu korusun sen eşine emanet bıraksaydın ne isterdin öyle düşün kızına sarıl birlikte yürüyeceksiniz artık sakın hayatı bırakma yoksa yavrunu yalnız bırakırsın

bende bir asker eşiyim... bir askerle evli olmak o kadar zordur ki... sık yaşanan uzun süreli ayrılıklar,özlemler,gözyaşı ve endişe ile geçen günler, saatlar ,dakikalar... canın burnunda yaşamak,incecik bir ipe tutunarak yaşamak gibi...benim eşim de kıl payı şehit olmaktan kurtuldu,burun buruna gelmişler,eşim nefesini hissetmiş ve oan da silahı hızlı çeken eşim olmuş...bu olay bile kabus dolu günlar yaşattı bana..peki ya tam tersi olsaydı.....hala korkuyorum...hep korkacağım...bu savaş bu kin sona erene dek..daha 2 gün önce eşimle nette gezinirken tesadüf eseri bir devre arkadaşının daha şehit olduğunu gördük..dilimiz tutuldu..dönüp birbirimize bakamadık...bu o kadar acı ki ... sabır diliyorum sana arkadaşım ve son olsun bitsin artık temennisini hep diliyorum... öyle çok yazılacak dökülecek sözler varken bitiriyorum... seni çok seviyorum arkadaşım...

insan diyecek söz bile bulamıyo. bende asker eşiyimm.. ölezorki bunu tarif etmek o nun yolunu beklemek... gelicek diye ümit etmek. rabbim sabırlar versin.. azranın dedigi gibi çok buyuk mertebede şuan o ...

Başın sağolsun, mekanı cennet olsun canım benim, Allah sana da sabır versin, Cennette şefaatçin olucak senin inşallah.

bende bir asker eşiyim... bir askerle evli olmak o kadar zordur ki... sık yaşanan uzun süreli ayrılıklar,özlemler,gözyaşı ve endişe ile geçen günler, saatlar ,dakikalar... canın burnunda yaşamak,incecik bir ipe tutunarak yaşamak gibi...benim eşim de kıl payı şehit olmaktan kurtuldu,burun buruna gelmişler,eşim nefesini hissetmiş ve oan da silahı hızlı çeken eşim olmuş...bu olay bile kabus dolu günlar yaşattı bana..peki ya tam tersi olsaydı.....hala korkuyorum...hep korkacağım...bu savaş bu kin sona erene dek..daha 2 gün önce eşimle nette gezinirken tesadüf eseri bir devre arkadaşının daha şehit olduğunu gördük..dilimiz tutuldu..dönüp birbirimize bakamadık...bu o kadar acı ki ... sabır diliyorum sana arkadaşım ve son olsun bitsin artık temennisini hep diliyorum... öyle çok yazılacak dökülecek sözler varken bitiriyorum... seni çok seviyorum arkadaşım...

kızlar hepsini allah korusun.dediğin gibi askerle evli olmak zor ama gurur verici benim eşim siizn gibi temelli asker değil ama askerde şuanda hemde manisada 5 ay sonra da yanımda

şuan iş yerimdeyim okuduğum anda nasıl kötü oldum sana anlatamam bende asker eşiyim anlayabiliyorum seni ayrı kalmanın zorluğunu ama güçlü olmalısın allah sabır versin şöyle düşün herşeyim dediğin insan cennetin en güzel yeerinde bu seni mutlu etsin

canım benim allah isyan etme acın cok büyük biliyorum rabbim sana sabırlar versin inan tüylerim diken diken oldu ğözyaşlarımı tutamıyorum allah böğle acıyı kimseye yasatmasın rabbim evladına uzun ömürlar versin yapıcağın bol bol dua etmek ne denir ki bu durumda sözlerin tükendiği an bu olsa gerek basın sagolsun rabbim sabırlar versin. istediğin zaman yaz belki senin acını dindiremeyiz ama dinleriz seni rahatlatırız kendine ve minik meleğine çok iyi bak canım

şu an öyle içimi acıttınki keşke okumasaydım zaten dayanamıyorum şehitlerimize allah büyük sabır versin canım meleğine sarıl ve dua et allaha yakar...

söyleyecek hiç bişey bulamıyorum zaten böle bi durumda ne söylenebilir ki başınız sağolsun allah sabır versin benim de nişanlım asker hep yüreğim ağzımda şiddetin terörün her türlüsünü tüm kalbimle kınıyorum ve lanetliyorum !!!!!!

Back
X