• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

Avutacak teselli edecek söz yok...Kimin gücü yeter ki...Keşke yetse paylaşsak acını canım:(çok zor ...Sevdiğin birini yitirdiğinde 40 mum yanarmış yaralı yüreğinde zamanla hepsi söner 1 tanesi sonsuza dek yanarmış...Allahım sabır versin inşallah...Kızına ömür versin...Kader yazgı zor dayanılır bir yazgı insanız hepimiz için bunlar...Rabbim sevdiği kulunu büyük acılarla imtihan edr.NE yazılır ne söylenir...ağlasam sana ne fayda ama hissettim acını....dua edeceğim senin ve kızın için...

sözün bittiği yer burası.... nasıl geliyorsa içinden öyle ağla....
kahrolsun bölücüler.... ister pkk ister şeriat...lanet olsun hepinize..yazıklar olsun sizlere..bu vatanın evladı değil yılanlarısınız siz!! sizin ananız karınız bacınız nasıl yanarsa bizlerde öle yanıyoruzz... biz sizinle din kardeşi bile değilizzz yokolun!!

Güzel rabbim,sen neylersen güzle eylersin...
Verdiğin acılara boynumuzu bükerek katlanıyoruz,kendimizi yerden yere vurup haykırıyoruz.İsyanımız sana değil asla...
Verdiğin acılar katlanılması zor acılar,ama nasp eylediğin sabırla katlanmaya çalışıyoruz bir nebze de olsa...
Rabbim acılarınla beraber bütün acı çekenlere,sıkıntıda olanlara sabırların en büyüğünü ver ,ver ki yürek acıları hafiflesin azıcık :çok üzgünüm:
Nolur Allahım nolur :çok üzgünüm:

ALLAH(CC)rahmet etsin,mekânı cennet olsun.Rabbim,sizlere dayanma gücü,kolaylık nasip etsin.(amin)
Şükür ki bu acıya dayanmanızda size varlığıyla destek olacak,emanetiniz kızınız var. İnşallah,ömrünüzün bundan sonrası hayırlı geçer.(amin)
Emaneti en emine emanet olunuz,hep birlikte olalım inşallah.(amin)

Söylenecek sözlerin bittiği yerdeyim. Allah sabır versin demekten başka hiçbir şey diyemiyorum. Şehitlerimizin hakkını nasıl ödeyeceğiz biz arkadaşlar.

Başımız sağolsun senin acın bizim acımız çok yanmış yüreğin Allah evladına bağışlasın seni.Sabır versin.ne desem teselli olmaz.bir şehit eşi olarak saygıyla eğiliyorum önünde.

ayakta dur.duruyorum.ama boş bir çuval gibi.herşey o kadar anlamsız ki.o kadar çok hayalimiz vardıki.kızım anaokuluna başladı dün ama ben gğtürdüm.onu babası götürcekti,evliligimizin dört yılı doğuda geçti.hep dağlardaydı.özellikle son iki yıl ayda 3 gün geliyodu evine kuzum.ilk defa rahat edecekti.ilk defa sabah 8 akşam beş çalışcaktı.bitti aşkım diyodu.bitti kavuşcaz artk.ama bitmemiş

ayakta dur.duruyorum.ama boş bir çuval gibi.herşey o kadar anlamsız ki.o kadar çok hayalimiz vardıki.kızım anaokuluna başladı dün ama ben gğtürdüm.onu babası götürcekti,evliligimizin dört yılı doğuda geçti.hep dağlardaydı.özellikle son iki yıl ayda 3 gün geliyodu evine kuzum.ilk defa rahat edecekti.ilk defa sabah 8 akşam beş çalışcaktı.bitti aşkım diyodu.bitti kavuşcaz artk.ama bitmemiş

Allahım dönüp dönüp bu sayfaya bakıyorum ne yapsam nasıl çare olsam nasıl nasıl deliricem hiç kocaman bir hiç var şuan elimde tek teselli ondan kalan yavrun..Ne diyeceğimi şaşırıyorum ama birşeylerde demek istiyorum sana asker eşleri konusundan biliyorum yazdıklarınızı konuyu takip edenlerden biriydim ..
Nolursun canım benim sabır metanet buradan bunları yazmak kolay deme sakın milletimiz kan ağlıyor bukonuda hergün bir sürü şehit gözlerden akan bir sürü yaş ocaklar sönüyor görüyoruz hepsini elimizden gelen tek gelen dua etmek sabır dilemek ..Nolursun yavrun için güçlü ol...:Saruboceq:

allah sana sabirlar versin.esin gercektende allahin iyi kuluymus allah onu cok sevmis.ne güzel bi mertebe ulasmis.o ölmedi yasiyo.o seni kizini duyuyo,görüyo,o herzaman sizin yaninizda.

senin acın bizimde acımız.okurken yüreğimin acıdığını hissettim.Allah size sabır versin.ama eşine ve tüm şehitlere uzanan tüm kirli eller nasıl olsa birgün kırılacak o yüzden sen kalbini ferah tut.
ŞEHİTLER ÖLMEZ ! VATAN BÖLÜNMEZ !

çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilmiyorum ateş herzamanki gibi düştüğü yeri yakıyo acın çok büyük ve dayanılmaz ama çocuğun için ayakta durmalısın.allah sabır ve dayanma gücü versin sana ve yavruna.başın sağolsun eşininde mekanı cennet olsun allah rahmet eylesinsenağlamasenağlama

bir asker sevgilisi olarak belki seni birazcık daha iyi anlayabilirim
allahım hepsini korusun ama şehitlik önemli bir mertebedir....

allah herşeyin sabrını veriyorr
daha ne denir bilemiyorum
boğazıma düğümleniyo:S
allahım düşmanımın başına vermesin:S

Benimde aklim bu sayfada kaldi. Ne kadar aci birsey.

Bizler aciz kullariz. Allaha siginmaktan baska caremiz yok.

Boyun egmek zorundayiz. Tekrar sabirlar diliyorum canim.

Bizi bu aci haberlere alistirdilar, tepki veremez olduk.

Daha ne zamana kadar genclerimizi kurban edecegiz.

Kusura bakmayin,üzüntüm kizginliga dönüstü.

Neden bas edemiyoruz bunlarla.

kelimelerin hiç bir şey ifade etmediği anlardan biri .......
başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.....

cok uzuldum demek yetersız aglayarak okudum yazını rabbım melegını sana bagıslasın onun acısını gostermesın..
cok zordur emınım rabbım sana sabır versın dayanma gucu versın .. :((

Back
X