• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

ne denir bilmiyorumki senin şu an canın o kadar yanıyoki bizim sözlerimiz neye yarar? ama yinede yavrun için güçlü olmak zorundasın allah sabır versin ..

Allah dayanma gücü versin canım :(
Sakın ağlama, inan bana eşin bir yerden seni görüyor ve üzülüyordur :(

bende asker eşiyim inani acını yürekten hissediyorum ne denir bilemiyorum ama sabretmek çok zor onu biliyorum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sana ve kızına allah sabır versin çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zooooooooooooor yazacak birşey bulamıyorum ......

eşi doğuda şark görevini yapan bir asker eşi olarak acını yüreğimde hissediyorum.bu korkunun olasıkları bile zorken yaşaması kimbilir ne kadar güçtür.Allah sana ve yavrunuza sabır versin.

Burda yazılanlar ne kadar destek oluyordur bilmiyorum ama Allah sana sabır, güç, kuvvet versin. Allah rahmet eylesin..

aglayarak okudum
aglayarak yaziyorum

Allah sabir versin, aradan zaman gecmis ama
yinede yazmak istedim

sehitler olmez :72:

güzel arkadaşım keşke bi cevap versen nasılsın kızın nasıl? ayakta durduğundan güçlü olduğundan şüphem yok.

Konu açılalı çok olmuş, yeni gördüm, yazılanları okudukça içim kıyıldı, çok zor bişey. Allah yardımcın olsun, sana ve senin gibi olanlara sabırlar versin, çıkar yol göstersin....
evet artık şehit eşiyim.burayla tanışmam asker eşleri topiği sayesinde olmuştu.o yüzden böyle bi başlık seçtim.niye yazıyorum bilmiyorum.ama herkes benim canımı bitanemi tanısın istiyorum,hep onu ömrümü anlatmak canım kocamdan bahsetmek istiyorum.
anlatmak içimdeki onu paylaşmak onun gitmedigini hissettiriyo bana.zaten gitmedi o.gidemez beni kızını bırakamaz sözü var 2 senedir zaten hasrettik tam kavuşmamıza 16 ğün kala gidemez .yapmaz benim kocam bunu bana.o bana kıyamaz bi damla gözyaşıma kıyamaz o benim.
ağlıyorum aşkım gözyaşlarımı silsene ağlama kuzummm desene .61 gündür bunu bekliyorum aşkımm.yeterrrr.
hala rüya gördün aşkım demeni bekliyorum.inanmıyorum ğittigine.nolur biri yalan desin.kabus bu desin nolur.inandığım anda çıldırıcam.
ben allahımdan hiç bişey istememiştim.geceler boyu onu koru demiştim.yalvarmıştım.hadi benim dualarımı duymadın allahım küçücük meleğiminkilerinidemi duymadın.allah onu daha çok seviyomuş diyolar.hayır sevmesin versin benim canımı versin kocamı.
sadece anlatmak istedim.karşımda beni sakinleştirmeye çalışan biri olmadan bunları söylemek istedim.

ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemiyorum,yüreğim daraldı okurken....allah yar ve yardımcınız olsun.başınız sağ olsun.....

bu yazı yazılalı çok olmuş ama yazmak istedim yinede bende şehit yeğniyim dayım şehit olduğunda yeğenim daha 6 aylıktı babasını ağlayarak izledi o bile son kez bunları yazarken bile çok kötü oluyorum şimdi aradan 15 yıl geçti herkes alıştı yada alışmış gibi yapıyor onun yokluğuna kızı şimdi 16 yaşında babasını hiç tanımadan kaybetti yavrum benim onu ve tüm şehit yetimlerini kucaklıyorum Rabbim hepinize sabır versin ölüm herkes için acınızı paylaşıyorum sevgiyle ..

allah rahmet eylesin bende dün çok sevdiğim komşumu amcamı kaybettim...sabırdan başka duadan başka elden bişey gelmiyor..:43:

Canım sen bunları yazalı çok olmuş ama bir asker eşi olarak okuduğumda bende kayıtsız kalamadım.Bunu yazdığında hislerin neyse hala aynı şeyleri hissettiğinden eminim.Ne kadar acı duygular olduğunu düşünmek bile istemiyorum.Söylenecek o kadar çok şey varki,vede aynı zamanda hiçbirşey yok.Allah hiç kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı.Ve Allah yerinde dinlendirsin eşini.Senide bebeğine bağışlasın.Hislerini yürekten paylaşıyorum.

Yazalı 3 seneyı geçmiş görünce yazmadan edemedım içim çok kötü oldu tüylerim diken diken keşke ölenlerı geri döndürebilsek sevdiklerimizden hiç ayrılmasak ama olmuor acıyı gösteren Allah sabrını da versın yerı hıc dolmaz bılıyorum ama hayat durmuyor melegın ıcın varsın Allah senı kızının yanından almasın​

Canim aglayasim geldi okuyunca :(..
ALLAH sabir versin, mekani cennet olur ins. Zor cok zor dayanmak ama baska birsey gelmez elden...
Bol bol dua et... :59::59:

Canım benim allah sana güç, sabır versin. Bunu saygısızlık olarak algılama ama tamamını okuyamadım, yüreğim parçalandı, gücüm yetmedi. Söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum, allah yardımcın olsun.

Rabbim sabırlar versin,okuyamadım bıle butun yazını,,,gozlerım dolu dolu su an,,,fakat bır de su yonden bak bu sona,bu bı son degıl aslında başlangıç..hepımızın gıdecegı yer orası ve eşinin su an oldugu mertebe NE YUCE BIR MERTEBE ,,,o sımdı şehıt ve sevenlerıne şefaatçi,,,cok zor bılıyorum fakat Allah a ınancımız var sonucta oyle degıl mı?Rabbım herkese nasıp etmez şehitliği,gurur duy ve bırgun onunla bulusacagını asla unutma,,,ömür dedıgın oyle kısa kı goz acıp kapayınca onun yanındasın..

senin şehidin hepimizin şehididir canım kardeşimiz şehit olalı 3 yılı geçmiş ...... allah sabır versin.
okuduğumda tüylerim diken diken oldu ağlıyorum
çok kötü oldum.................
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
:72::72::72::72::72:

Back
X