• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık asker eşi değil ŞEHİT eşiyim

allahım sana sabırlar versın.ama unutmaki o mrtebeye erişmek herkesın harcı degıl.gercekten allah daha cok sevmış.allahım sana ve kızına uzun ömürler versin:Saruboceq:

Allah'ımm bu nasıl bi acıdır, nasıl o acıyı saklama çabasıdır!
Başlığı görür görmez tüylerim diken diken oldu, bir de o yazı yazılırken yaşananları düşündüm, içim bir kez daha burkuldu...

canım ya ALLAH sabrını artırsın kızın ve senin için çok zor biliyorum ama eşin öyle büyük mükafatlara nail olduki her şehit şehit düştüğünde ALLAH a yalvarırmış ne olur bana bir daha can ver RABBİM bir kez daha şehit düşeyim diye ve mahşerde 70 kişiye şefaat eder ey şehit oğlu şehit isteme benden makber ağuşunu açmış kucağını açmış bekliyor seni peygamber RABBİM mükafatına seni ve kızınıda erdirsin ALLAH sabrınızı artırsın

biz bukadar üzülürken bunu okuyunca siz nasilsinizdir hic bilemiyorum allah sizlere sabir versin.. Esiniz sehit oldu herkeze nasip olmaz allah gani gani rahmet eylesin bu dünyada kiraciyiz elbet bir gün kavusacaksiz allahin izniyle

kıyamam, ağlamaktan yazamıyorum ki.

ne denir bu durumda,nasıl teselli edilir???
başın sağolsun, vatan sağolsun.
ama bir şeyi unutma ki şetihler asla ölmez. canının bir parçası hep yanında, hep seninle olacak hayatın boyunca.asla sizi yalnız bırakmayacak.kızının büyüdüğünü görecek, sizin mutlu olmanızı isteyecek.
sakın ağlama derler ya nasıl ağlanmaz ki böyle bir durumda.?
onun hissedememek, bu kadar hasretlik çektikten sonra, artık geri gelmeyeceğini bilmek...
kelimelerle ifade edilmez.

sen şehit eşisin , başın dik eşinin yadiyarını en güzel şekilde yetiştirmelisin..

şimdi eşin şehit olalı 2 yıl geçti. ama acısı hala taze ,ilk günkü gibidir eminim..

sabır canım sabır. inşallar ahirette hiç ayrılmayacasına kavuşacaksınız eşinle.......

ALLAH sabırlar versin sana yüreğinin acısı çok büyük hiçbir cümle kelime o acıyı hafifletmez ama sabırlı ve güçlü olmalısın eşinin sana emeneti bir yavrun var onun için hayata 2 defa sıkı sarılmalısın ALLAH yardımcın olsun canım

allah sabır versin cnm bende asker esiyim alahım böyle bi acı yasatmasınnnn emin olki eşin en ii yerdedirr alahım korusunn butun askerlerimizi polislerimizi dicek laf söz bulamıyorummm laflar boğazıma dizilioo çok buyuk bi acı allah rahmet eylesin cnmm mekanı cennet olsunn

basin sagolsun canim benim...
sene 2008mis konu acildiginda...
2010dayiz teror almis basini gidiyor...
ne aci ki hala bir suru ocak sonuyor...
bitsin artik herkese yazik

Allah sabır versin içim yandı resmen
Ölüm hayattaki en zor şey belkide
Ama eminim canım kocan seni orda bekliyor
Er yada geç kavuşacaksın Rabbim sizi ahirette ayırmasın
Kızın için dayan, ne kadar güçlü bir kadın olduğunu herkes görsün.
Rabbimden sana tek dileğim sabır sabır sabır....

canım allah sabır versin inan göz yasları içinde yazıyorum bu yazıyı allah sabrını versin.söylenecek söz yok canım sabır versin rabbim.

Sözün bittiği yer kanım sondu resmen... Allahım sana sabıların en büyüğünü versin ablacım... Gerçekten sözn bittiği yer...

mahvoldum ben yaaa ağlamaktan allah sabır versin canım benim cennette seni ve kuzunu izliyordur..keşke ölümünde çaresi olsaaa =(

allh rahmet eylesin. söz verdim kendime okumucam die ama duramadım. ağlamaktan mahvoldum.allah size ve kızınıza uzun ömürler versin:((((

Ay ne diyebilirimki???Allah sabır versin.Onun ömrünü çocuğuna versin inşallah..:Saruboceq:

resmen ağladım yaa :( alllahımmmm hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın...
sana o kadar çok sabır diliyorumm ki...
yaşamadığım halde şuan yazamıyorum hiç birşey .. :(

allah size sabır versinn
dimdik ayakta durma gücü versinnn
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:çok ama çok üzüldümmm

vaveyla cım tanışmasakta seni çok seviyorum.biz asker eşiyiz hayatın bize ne getireceği hiç belli olmuyor.ŞEHİDİNE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM

Rabbim sana sabır versin..

yazını okurken bile hüngür hüngür ağladım.
meleğine uzun ömürler versin rabbim.
askere gitmesine daha çok var benim sevgiliminde korkular var endişeler var her gün ağlıyorum..
seni kimseler teselli edemez, Rabbim yardımcın olsun.
ama şehitlik mertebesi de çok güzel bi yermiş
mevlam sizi ahirette birleştirsin, sonsuzluğunda meleğinzle bi hayat versin inşallah..

Back
X