Artık ailem ile yaşamamam gerekiyor hayata sıfırdan nasıl başlarım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _rose_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sizin anneniz iyiymiş ben o cümleyi kursam git kime kendini ne yaptırmak istiyorsan yaptır der yüne de geri adım atmaz.

Bir bakımları yok ki kumlarını ben değiştiriyorum mamalarını ben veriyorum, tüylerini ben tarıyorum. Kedileri kardeşim ve annem getirdi senelerdir tüm veteriner mama ücretlerini ben ödüyorum. Kedi bakmak maddi olarak pahalı olması dışında zor bir şey değil tüm gün kendi kendilerine yatıyorlar zaten köpek gibi değiller.

Gecmisin yaralari kapanmiyor, annenizin hala gecmisiyle kavgalari var, sinirini sizden cikariyor belli ki.
Maalesef. İlk evlendiğinde babamın ailesi ona neler yapmış ben doğmasaydım babamdan ayrılırmış ama evliliğinin altıncı ayında bana hamile kalmış onu bu evliliğe mahkum etmişim ben de gidip babamın ailesine benzemişin bana söylediği laflar bunlar.

Aksine evin hiçbir şeyiyle ilgilenmiyor. İşe girene kadar ben ilgileniyordum.

Kedilerin bakımı diye birsey yok. Mamasını suyunu tuvaletini koyuyorsun onlar herseyi kendine kendine hallediyor zaten. Dışarıda çalışan insanlar nasıl yapıyorsa konu sahibi işi bittikten sonra kedisinin suyunu mamasını kumunu kontrol eder bu. Bu kadar. Kedi bakmak abartılacak birsey değil yani dünyanın en basit şeyi.

Nasıl bir kediymiş o etrafa tuy bırakmıyor falan. Bizim koltuklar hep tüy içinde her gün temizlenmesi gerekiyor

Eve maasinizdan biraz bırakmanız gerekiyor sanırım anneniz katkı sağlamanızı istiyor.

bu konuyu babanızla konuştunuz mu?

Ne münasebet sen mi istedin dünyaya gelmek o zaman afedersiniz ama şeyine mukayyet olup hamile kalmasaydı. Yazık üzüldüm sana ve kedilere 3 katlı eve evladını ve küçük masumları sığdıramıyor. İnşallah bi çözüm bulursun Annelere saygım var ama insan evladına böyle yapmaz yapmamalı.

Bizim de kedimiz var Piraye gayette ilgi bakım gerekiyor..

Mesela tüyleri ara ara taranmalı yoksa bütün ev çamaşırlar, kotuklar, çarşaflar yataklar kedi tüyü oluyor.

Hatta, düzenli ev süpürülmez, temizlenmezsa tüyler kuş tüyü gibi havalanıyor. Kumu, çişi, kakası günde en az 3 kez temizlenmeli.

Suyu, maması düzenli değiştirilmeli kaplar her gün yıkanmalı.

Allaha emanet hayvan bakılmaz. Bir de bu evde birden fazla kedi var o evin halini düşünemiyorum.

Ya desene “gel anne boşan ben arkandayım madem bu kadar dertlisin birlikte eve çıkalım”
İnan bunu desen bile gelmez onun derdi içindeki tüm pisliği sana dökmek. Ben olsam onu takmam cevap vermem evden de gitmem o yokmuş gibi davranırım. Kendi evine çıkma. Parani biriktir.

Cocuguyla boşanan milyon tane kadın varken bahaneye bak kendi cesaretsizligine bahane
Sana bisey diyeyim mi baban 3 ay yoksa evde baban anneni aldatıyor ve annen buna sinirli olabilir mi ?

Benim annem de ayni. Ben tek cocugum, armaizda su anda hic sorun yok ama yuzune karsi kac defa keske hic cocugum olmasaydi, o zaman bosanabilirdim dedigi cok oldu.Ben evden 24 yasinda ayrildim, 27 yasinda geri dondum, 1 sene beraber yasadik ve her gun kavga gurultu oluyordu. Her hareketim batiyordu. 28 yasinda neyse ki evlenip yurtdisina yerlestim, su anda aramiz cok iyi.

İnan boşanan da aynı. Benim annem şu an 55 yaşında ben 4 yazındayken köylük yerde bosanmis. Zorluk çekmiş şimdi bunu yüzüme vuruyor. Senin için boşandım ama sen şöylesin böylesin…. Bunlara birisi anlatmalı boşanmak da boşanmamak da sizin kendiniz için verdiğiniz kararlar

Güvendiğiniz yakın bekar bir arkadaşınız yok mu? Tek başına kira ödemek zor olur. Babanız da 3 ayda bir yurtdışına gidiyormuş. O size maddi olarak destek olmaz mı? Anneniz nasıl bu ev sadece benim evim diyor, babanızın emeği yok mu o evde ? Kedilerini başkasına verip sahiplendirmeyin kesinlikle. Onlar size alışmıştır masum kuzular. Umarım karşınıza güzel fırsatlar çıkar ve o evden kurtulur,kendinize yeni ,mutlu , huzurlu bir hayat kurarsınız

Çocuğum için boşanmıyorum diyen kadınlara örnek olsun bu konu cocugunuz sizin yaptığınız fedakarlığı ??! anlamayacak ve normal olarak hayatına devam edecek o yüzden kendinizi düşünün hayat bir tane

Böyle annelere yaziklar olsun..üçkatli evin bir katina sigdiramamis evladini..benim çocuğum bana gidiyorum dese oturur aglarim..aklimi yüreğimi de alir gider..üstelik ben söyliyeceğim git diye çocuğuma bide öyle mi?ölürüm ben be..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…