• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık 3 kişi olmalıyız

13. gun mu çatladı bende 28 günde bır oluyorum off cok karısık yaa bır de malesef biz oyle her gun ılıskıye de gıremıyoruz eşim sürekli seyahat halınde nasıl olacak bılmıyorum :KK43:
akışına bırak canım, çok programlama, spermin kalitesini ilişkinin kaliteside etkiliyor.

EVET SANIRIM ÇOK TAKINTILIYIM BU KONUDA AMA DÜŞÜNMEDEN DE EDEMİYOR SONUCTA İNSAN UMARIM İYİ HABERLERI PAYLASIRIM EN KISA ZAMANDA :d
aslına bakarsan bende öyleyim, ama yavaş yavaş kafam rahatlamaya başlıyo. umarım hepimiz iyi haberlerimizi paylaşırız

çok heyecanlı kasıklarımda agrı ve dun aksam dan berı hafif mide bulantım var halsiz hissediyorum kendımı umarım psıkolojık degıldır...

kızlar merhaba tekrar yaa ben reglıme bır hafta kala gebelık testı yaptım sonuc negatıf dayanamadım ama napiiim :( şimdi kara kara reglımı beklıyorum umarım olmam dua edın hala şansım vardır degıl mı yanı erken yaptım evet ama sansım varmıdır hala off cok zor bu beklemek :(

reglin 5 gün gecikmesi lazım. yapmayın boşuna yıpratmayın kendinizi..

haklısın yaaa düşünmemye calısıcam sürpriz olsun üzülmekte yok dedıgın gıbı akısına bırakmak lazm rahatlıyordum burda yazıp paylasınca yaa tşk ederım size de beklıcem ve umarım guzel haberlerı verırım :D

inşallah canım hepimiz bekliyoruz, ben totem yaptım adetim 5 gün gecikmeden yapmıcam yoksa çok üzülüyorum

hadi bkalım inşallah hayırlısı olur hepımız ıcın :D
bende totem yapanlar lıstesındeyım an ıtıbıarı ıle ;)

Back
X