artı mad ve ınnovita gebelik testleri güvenilir mi ?

mrv_zkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
72
14
29
Kızlar bu ay ovulasyon testi yaptım adete yakın LH lar koyu çıkınca şüphelendim kendi hcg testini yaptım emin olmak için artı mad erken yaptım. Beklenen adet 1 Kasım yani yarın sizce güvenmeli miyim ?

Eklentiler

• IMG_3882.jpeg
    143,3 KB · Görüntüleme: 36
Artı Med güvenilir değil ama çizgi çok net çıkmış bence yalancı pozitif değil

Kızlar bu ay ovulasyon testi yaptım adete yakın LH lar koyu çıkınca şüphelendim kendi hcg testini yaptım emin olmak için artı mad erken yaptım. Beklenen adet 1 Kasım yani yarın sizce güvenmeli miyim ?
Hamilesin yanlış olmaz bu kadar koyuluktq

Merhabap
İnnovita gebelik testini 22 ekimde yaptim negatifti. 31 ekimde tekraryaptım sonuç pozitif çıktı. Kan testim de pozitif çıktı.
Artimedin de ovulasyon testlerini yapmıştım adetten sonra çok net şekilde doğruyu göstermiş demek ki gebeyim şuan. LH tam koyu kırmızı olunca 14 Ekim'de ilişkiye girdik. 17gün sonra gebe olduğumu öğrendim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…