artes mini dikiş makina acil yardım

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
arkadaşlar kızım için artes mini dikiş makinası aldım ama bir türlü alt ipini yukarıya çıkartmıyor.masurayı falan mı yanlış takıyorum acaba?kullanan arkadaşlar lütfen bir yardım eder misiniz?

hadi arkadaşlar kızım başımda dolanıp duruyor lütfen biri yardım etsin:gitme:

çok uzun zamn olmuş ama ben yazayım. şu an makinanız ne durumda merak ettim. ama benimde aynı sorunum vardı. hatta makinam yine tamirde bununla 4 olacak .yani gittiği tamir sayısı .kesinlikle bu makinayı almayın diyorum ben . arkadaşlarımda da annnemde de başka makinalar var kullanıyorum çok rahat. (yani makina kullanmayı yı iyi biliyorum ) ama bu makina yarım metre dikiyor bitiyor .hoop tamire...

cevabına teşekkürler opuyorumnanaktan makina aynı durumda yani çalışmıyor bende fazla kurcalamadım.tamire gitse aldığım paradan fazlasını vereceğim sanırım.bekliyor öyle kenarda

garantisi bitmediyse gönder canım tamire. tamir parası vermiyosun ama kargo ile anlaşmaları bitmiş. sadece gönderdiğin kargo parasını ödüyosun. geri gönderirken onlar ödüyor ama giderken sen ödüyosun. göndermeye niyet edersen bana yaz servisin numarasını adresini vereyim sana.

garantisi bitmiş malesef.işin komik tarafı kullanma kılavuzu koymuşlar ama ne dediği anlaşılmıyor.yarın kursa başlıyorum oradaki hocaya da bir göstereyim belki anlar.olmazsa burdaki normal bir servise gösteririm

bende mini artes 505 aldım. kullanım klavuzunda kot ve benzeri kumaşlar için uygun değildir yazıyor ama benim makinam kot ve benzeri kumaşları daha güzel dikiyor. hatta kumaşları dikmiyor. dikiş atlıyor acaba iğnedenmi dedim farklı iğnelerde denedim ama değişmedi bana yardım edin dikemiyoruuuummmm.....

kumaş ve iğne birbirine uygun olmadığında atlama yapıyor makinalar.yani ince kumaşa ince iğneyle dikmeyi dene bir de

sağol cevap için canım ama iğnede değişik denedim yinede aynı. daha yeni aldım servisemi göndersem acaba

ben makinayı tamire verdim.yarın alacağım.sende servise gönder istersen vakit geçirmeden arkadaşım.

Son düzenleme:
DİKKAT...
arkadaşlar bende bu makinadan aldım ve HİÇ DİKİŞ BİLMİYORUM
ilk geldiğinde herşey mükemmeldi amanın sevinçten delirdim bende dikiş dikicem diye
sonra ipleri cıkardım başka renk takmak için
işte zurnanın zırt dediği yer burası oldu
alttan ipi takamadım
neyse rastgele bı kere gırdı
bu defada ip toplamaya başladı altta
ertesi gunu zor ettim tanıdık bı terzı abla var götürdüm
ver bunu geri bozuk dedi
hey allahım hemen ıade formu doldurup maıl yolladım aldıgım sıteye
1 haftayı gecmedıgı ıcın alabıleceklerını soledıler
neyse gelelim sımdı asıl anlatmak ıstedıgım seye
su makınaya hele bı daha bakayım dedım
evet çözdüm kızlar...

1.ip cok duzgun sarılmıs olucak(benım hıc bılgım olmadıgından elımde sarmıstım:))
2.alttan ipi almak ıcın ,ipin ucunu alttan rastgele ıgnenın altına gelecek sekılde koyuverın
sadece olece bırakın ve makınayı bosta calıstırın
bıraz ıp dolanacak ama goreceksınızkı ipi almıs olacak

bunlara dikkat ederseniz sorun olmaz
ben calıstırdım ve suan hıc bır sorun yasamıyorum
pes etmeyın kızlar sadece bu makınanın dilini anlamak için bıraz çabalamak lazım...

eger sormak ıstedıgınız bısey olursa 2010 hazıran annelerıne ugrayın kızlar burada goremeyebılırım

Son düzenleme:
benim makina tamieden geldi ama hiç beğenmedim o yüzden attım kenara gitti.tavsiye de etmiyorum.yazık ...kızımın hevesi kursağında kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…