• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Artan saç boyası nasıl saklanır?

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
ben saçalrımı knedim boyuyorum saçlarım az olduğu için her seferinde elim de boyam artıyor ben de bu artan boyayı saklayıp bir dahaki dip boyam geldiğinde boyamak istiyorum ama bunu hiç denemedim boyaya birşey olursa diye de korkuyorum. bir fikri olan var mı acaba bu konu da bana yardımcı olacak boyayı bir dahaki saç boyamama saklasam aratnını yani ?

İkinciye kullanılmaz sadece karıştırmadan kullanabilirsin. Tüpün ortasında çizgi var iki kullanımlik yani.
yani analdığım kadarı ile tüpün ortasındaki çizgiye kadar katıp karıştırsam diğer tarafını katmadan bir dahaki boyamama kullanabilirim değil mi teşekkür ederim ayrıca

cnm oksidanın yarısını bı kaba dok ve kalanın agzını kapa. tupude aynı sekılde. kapta karıstır boyayı.. ıkıncı ayda kalanını kullanırsın . bu sayede ıkı boya malzemesıde kendı tuplerınde muhafaza olmuss olur ve tazelgını korur.

cnm oksidanın yarısını bı kaba dok ve kalanın agzını kapa. tupude aynı sekılde. kapta karıstır boyayı.. ıkıncı ayda kalanını kullanırsın . bu sayede ıkı boya malzemesıde kendı tuplerınde muhafaza olmuss olur ve tazelgını korur.

tamam canım önerin için çok teşekkür ederim

Back