Herkese merhaba. Bat a 5 gün varken altı saat arayla iki tane artımed erken gebelik testi yaptım. Birinci çok hafif, ikincisi daha koyu çift çizgi çıktı. Artımed ile alakalı yorumlar çok kötü ama koyulaşan çizgi ile pozitif sonuç öğrenmiş olan var mıdır? Bugün predictor yaptım, önce üç çizgi gibi belirdi sonra tek çizgiye düştü. Umutlanmak istemiyorum. Bata da daha 4 gün var. Önerileriniz var mıdır? Predictor ile tekrar mı denemeliyim? Daha önce bi kimyasal bir düşük oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artımed koyulaşan çizgiler
- Konu Sahibi Heratlas
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım artimed güvenme.Herkese merhaba. Bat a 5 gün varken altı saat arayla iki tane artımed erken gebelik testi yaptım. Birinci çok hafif, ikincisi daha koyu çift çizgi çıktı. Artımed ile alakalı yorumlar çok kötü ama koyulaşan çizgi ile pozitif sonuç öğrenmiş olan var mıdır? Bugün predictor yaptım, önce üç çizgi gibi belirdi sonra tek çizgiye düştü. Umutlanmak istemiyorum. Bata da daha 4 gün var. Önerileriniz var mıdır? Predictor ile tekrar mı denemeliyim? Daha önce bi kimyasal bir düşük oldu
Teşekkür ederim Erken gebelik testinde bata 4 gün kala çıkmıyorsa gebelik kesin yok mu demek lazım? Sonradan öğrenen var mıdır acaba?Canım artimed güvenme.
Artimet markaya kesinlikle guvenmeyin bende de böyle çıkarttı sonra prodüktör yaptım negatif cikdi ve adet oldumHerkese merhaba. Bat a 5 gün varken altı saat arayla iki tane artımed erken gebelik testi yaptım. Birinci çok hafif, ikincisi daha koyu çift çizgi çıktı. Artımed ile alakalı yorumlar çok kötü ama koyulaşan çizgi ile pozitif sonuç öğrenmiş olan var mıdır? Bugün predictor yaptım, önce üç çizgi gibi belirdi sonra tek çizgiye düştü. Umutlanmak istemiyorum. Bata da daha 4 gün var. Önerileriniz var mıdır? Predictor ile tekrar mı denemeliyim? Daha önce bi kimyasal bir düşük oldu
Eklentiler
Kesin yok diyemeyiz hcg değerin daha yükselmemişde olabilir. Adet günün olmazsan git kan ver en kesin sonucu alırsınTeşekkür ederim Erken gebelik testinde bata 4 gün kala çıkmıyorsa gebelik kesin yok mu demek lazım? Sonradan öğrenen var mıdır acaba?
Evet benim de böyle çıktı. Ne kadar üzücü bir durum, bu kadar anne ve baba adayının umutlarıyla oynuyorlar. İnşallah sizlerin de gönlünüze göre olur her şeyArtimet markaya kesinlikle guvenmeyin bende de böyle çıkarttı sonra prodüktör yaptım negatif cikdi ve adet oldum
Şimdi predictor aldım ama bu şekilde çıktı. İkinci çizgi çok çok soluk ve sanki çok sağda çıkmış gibi geldi. Çizgi beyaz mı çıktı onun yan tarafı gebelik çizgisi gibi geliyor onu da anlamadım. Yorumunuz olur mu?
Kesin yok diyemeyiz hcg değerin daha yükselmemişde olabilir. Adet günün olmazsan git kan ver en kesin sonucu alırsın
Eklentiler
Evet kesinlikle ne guvenecegini şaşırıyor insan ilk hamile olduğumda bişey yaşamamıştım tecrübe oluyor bidaha guvenirmiyim sanmam amin inşallah Allah isteyen herkexe nasip etsinEvet benim de böyle çıktı. Ne kadar üzücü bir durum, bu kadar anne ve baba adayının umutlarıyla oynuyorlar. İnşallah sizlerin de gönlünüze göre olur her şey
Biraz daha bekle bence canımŞimdi predictor aldım ama bu şekilde çıktı. İkinci çizgi çok çok soluk ve sanki çok sağda çıkmış gibi geldi. Çizgi beyaz mı çıktı onun yan tarafı gebelik çizgisi gibi geliyor onu da anlamadım. Yorumunuz olur mu?
Eklentiler
Sonucunuz ne oldu acaba bende artımed test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.Şimdi predictor aldım ama bu şekilde çıktı. İkinci çizgi çok çok soluk ve sanki çok sağda çıkmış gibi geldi. Çizgi beyaz mı çıktı onun yan tarafı gebelik çizgisi gibi geliyor onu da anlamadım. Yorumunuz olur mu?
Benimde öyle oldu sizin sonuç nedir acabaSonucunuz ne oldu acaba bende artımed test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.
Negatif maalesef adet oldumBenimde öyle oldu sizin sonuç nedir acaba
Brnde öyle oldum bir daha testlere para vermeyeceğimNegatif maalesef adet oldum