• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık tutamıyorum içimde.

Dizzy

Adım adım..
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2011
1.075
18
158
Ankara
Merhaba hanımlar..

Sizleri de çok sıkmadan kısaca hikayeyi anlatmak istiyorum.Çünkü oturup bunu konuşabileceğim birileri yok.

Daha önce defalarca konuştuğumuz ama uzak olduğumuz için görüşemediğimiz zamanlar olmuştu.Bir süre konuştuk sonra kız arkadaşı oldu, biz konuşmayı kestik, kız arkadaşı beni sildi onun Facebook hesabından.Ben de hiçbir şey demedim. Yani çıkıp da neden sildin, neden o kızlasın falan demedim. Neyse.. Sonra geçen yaz mesaj attı. Hiçbir şey olmamış, araya o kadar zaman girmemiş gibi konuşmaya devam ettik ve nasıl olduysa ertesi gün çıkmaya başladık biz.İnanın olaylar nasıl gelişti anlamadım.(Mesajlaşıyorduk bu sırada tabiki.) Bir ay sonra bulunduğum yere gelecekti o zaman görüşebilecektik. Bu bir ayda mesajlaştık, telefonla konuştuk saatlerce, kamerada görüştük falan. Geldiğinde de her şey mükemmeldi. Çok sürmedi tabii. Sık sık kıskançlık yüzünden kavga ediyorduk zaten ama hemen barışıyorduk. Bayram için memlekete gittim. Onun profiline bakarken başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. Benim defalarca "bu kız kim" diye sorduğum, onun "liseden arkadaşım" diye geçiştirdiği kız meğer eski sevgilisiymiş ve ikimizi aynı anda idare ediyormuş! Tabiki bunu o itiraf etmedi, sorsam hala inkar eder. Kızdan öğrendim hepsini.

Neyse.. Biz buna rağmen devam ettik bir süre. Ben kaybetmeyi göze alamadım çünkü. Tabii yaz bitti, ayrılık zamanı geldi, o yine döndü olduğu yere. Bundan bi kaç gün öncesinde büyük bi kavga ettik. Konu ayrılmamıza sebep oldu. Benim daha önce çıktığım çocuk onun en yakın arkadaşıymış meğer, hiç bilmiyordum. Ve bunu hazmedemezmiş..

Buna rağmen sürekli internet üzerinden konuşmaya devam ettik.(Eylülde ayrıldık ve aralık ayına kadar bu şekilde devam etti) Bir gün inanılmaz mutluysak öbür gün muhakkak saçma bir sebepten kavga ediyorduk.Sabahlara kadar birbirimize şarkılar gönderip hislerimizi öyle anlatırdık, yani ben öyle olduğunu düşünmüşüm hep. Velhasıl kelam bu adam Aralıkta sevgili buldu kendine. 2 hafta öncesinde beni çok sevdiğini ama birbirimiz için imkansız(?) olduğumuzu, onu bekleyip bekleyemeyeceğimi söyleyen adam kalktı elin kızına sevgilim dedi! Ben bunu başka birinden duydum çünkü daha ilk gün kıza şifresini vermiş ve beni kız silmiş.(YİNE)

Dayanamadım mesaj attım.Nasıl yaptın dedim, bilmiyorum dedi.Hiçbir şey demedim inanın.. Bana yakışmaz çünkü sevgilisi olan bir adamın peşine düşmek..Ama o naptı? Tatilde benim olduğum şehre geleceği gün yine mesaj attı.. Görme ihtimalim var mı seni dedi. Ona hayır dedim ama içten içe çocuk gibi sevindim aylar sonra tekrar görürüm uzaktan da olsa diye.. Sonra yine geri çekti kendini, cevap vermedi mesajıma.. Meğer hala birliktelermiş.. Yine de bir şey demedim.

Destan yazdım farkındayım ama çok doluyum arkadaşlar. inanın bunları size anlatırken bile gözlerim doluyor.. Ben çok sevdim, hala seviyor muyum bilmiyorum ama ondan sonra kimseyle konuşamadım bile.İçim içimi yiyor, mesaj atmamak için savaşıyorum kendimle resmen ama yapamam, bana yakışmaz. Sonuçta kızın ne suçu varki? Hem belki mutludur onunla..Oyy oyy..

Bu adamın senin sevgini haketmediği apaçık ortadayken hala onu mu düşünüyorsun?
Belli ki ne yaptığı belli değil,daha kişiliğini oturtamamış yerine. Bir onunla,bir bununla üstüne yalan söylemesi.
Kendini biraz seviyorsan bu adamı unut. Biliyorum,gerçekten seni anlıyorum hani lafta söylemiyorum bunu. Ama unutmalısın.
Çünkü senin ilgini,sevgini,güvenini hiçbir şeyini haketmiyor. Ve emin ol bir daha deneseniz bile yarı yolda yine tökezleyeceksin.
Peki üzülen kim olacak? O mu? Hayır hayır.. Sen olacaksın.
Sen mutlu olmak için ne bir sevgiliye muhtaçsın ne de böyle bir adama. Hayatındaki güzelliklerin farkına var.
İnan geçen zamana yazık,her yerden iletişimini kes. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş.
Sevmeye devam edip,hatta unutmamaya ısrar edersen eğer emin ol kaçırdığın çok şey olacak bu hayatta.
Bizde yeni ayrıldık(ayrıldı) sevgilimle. Ama güçlü durmalıyım,duruyorum da. Ben ona muhtaç değilim ki? Bırakıp gitti beni.
yani bu tecrübelerimle söylüyorum sana değmez gerçekten değmez.
Bazı şeylerin farkına varma zamanı,topla kendini bakalım hemen pes etmek yok. Bol bol da dua et özellikle İnşirah Suresini bol bol oku.
Rahatlarsın:34:

Son düzenleme:
Bu adamın senin sevgini haketmediği apaçık ortadayken hala onu mu düşünüyorsun?
Belli ki ne yaptığı belli değil,daha kişiliğini oturtamamış yerine. Bir onunla,bir bununla üstüne yalan söylemesi.
Kendini biraz seviyorsan bu adamı unut. Biliyorum,gerçekten seni anlıyorum hani lafta söylemiyorum bunu. Ama unutmalısın.
Çünkü senin ilgini,sevgini,güvenini hiçbir şeyini haketmiyor. Ve emin ol bir daha deneseniz bile yarı yolda yine tökezleyeceksin.
Peki üzülen kim olacak? O mu? Hayır hayır.. Sen olacaksın.
Sen mutlu olmak için ne bir sevgiliye muhtaçsın ne de böyle bir adama. Hayatındaki güzelliklerin farkına var.
İnan geçen zamana yazık,her yerden iletişimini kes. Gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş.
Sevmeye devam edip,hatta unutmamaya ısrar edersen eğer emin ol kaçırdığın çok şey olacak bu hayatta.
Bizde yeni ayrıldık(ayrıldı) sevgilimle. Ama güçlü durmalıyım,duruyorum da. Ben ona muhtaç değilim ki? Bırakıp gitti beni.
yani bu tecrübelerimle söylüyorum sana değmez gerçekten değmez.
Bazı şeylerin farkına varma zamanı,topla kendini bakalım hemen pes etmek yok. Bol bol da dua et özellikle İnşirah Suresini bol bol oku.
Rahatlarsın:34:

8 ay olacak nerdeyse ve hep bunları söylüyorum kendime..Hala seviyorum diyecek gücü bulamıyorum kendime ama bir şey var inkar edemiyorum. Gelse yine, zaten ben güvenip de tamam diyememki ona. Ya da bana geri dönsün diye beklemiyorum. Bazen çok özlüyorum.. Hayatıma girmeye teşebbüs eden herkeste onu arıyorum.. Ne bileyim konuşmalarımızı tekrar tekrar okuyorum, düşünüyorum.. Çok özlüyorum ya.. Ne yapmış olursa olsun, ben onun yanında hissettiğim mutluluğu hiçbir yerde hissetmedim. Onun yaşattığı acıyı da yaşatmadı kimse, orası ayrı. Gücüm kalmadı artık. Geçen dönem bi depresyon atlattım ve hala onun izlerini temizlemekle uğraşıyorum, artık toparlanmak istiyorum.

tatlım yaşadıklarını anlayabiliyorum. senin ilişkine benzer bir ilişkiyi 8 yıl boyunca yaşadım sonuçta elimde kalan bir hiç oldu. ayrıldık her seferinde geri döndüm onsuzluk çok zor diye:((

şimdi başka birine aşığım.aşık olduğum kişi bilmiyor uzaktan platonik ama olsun benimle oynamıyor o bile yeter:)))

çantada keklik olma bir süre acı çekeceksin, eğer çekmezsen sevmemişsin demektir... sonra karşına seni hakeden biri elbet çıkacak şuan ki aşkını ona verirsin:))

tatlım yaşadıklarını anlayabiliyorum. senin ilişkine benzer bir ilişkiyi 8 yıl boyunca yaşadım sonuçta elimde kalan bir hiç oldu. ayrıldık her seferinde geri döndüm onsuzluk çok zor diye:((

şimdi başka birine aşığım.aşık olduğum kişi bilmiyor uzaktan platonik ama olsun benimle oynamıyor o bile yeter:)))

çantada keklik olma bir süre acı çekeceksin, eğer çekmezsen sevmemişsin demektir... sonra karşına seni hakeden biri elbet çıkacak şuan ki aşkını ona verirsin:))

ben bana geri dönsün istemiyorum ya..başkasıyla olmasına tahammül edemiyorum evet. ben böyle acı çekerken onun aklına bile gelmiyor olabilirim, tahammül edemediğim şey bu zaten. ne bileyim görüşelim dediğinde bile benim aklımdan geçen ona hayır demekti ama gidip uzaktan bakacaktım..

çok fazla özledim.. :(

hala çok seviyorsun kuzum sen...

senin nasılsa ona döneceği çok sevdiğini biliyor kafanda bitir hayatında bitirmen işe yaramaz...

farzetki öldü kendine temsili mezar yap oraya göm... tecrübe edilmiş ondan adam olmaz aklına gelince acı biber ye...

o senin beyninde bir vüris beyninin formatlanması lazım:))

hala çok seviyorsun kuzum sen...

senin nasılsa ona döneceği çok sevdiğini biliyor kafanda bitir hayatında bitirmen işe yaramaz...

farzetki öldü kendine temsili mezar yap oraya göm... tecrübe edilmiş ondan adam olmaz aklına gelince acı biber ye...

o senin beyninde bir vüris beyninin formatlanması lazım:))

vallahi bıktım ya.. ben bu adam yüzünden 5 ay yaşamadım resmen. odamdan çıkmadım, bırak odayı yataktan çıkmadım. bütün derslerimden kaldım.. şimdi bunları toparlamaya çalışıyorum. ve hala aklımda olması.. çok kızıyorum kendime ama engel olamıyorum. :(

Back
X