- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Sevdalm6868
Konu sahibinide kv vs.. iyice korkutmuşlar ne yazsak boşş artık ben pess ettim konu sahibi sen kendine sahip çıkmalısın tamam benden artık bu kadar . Allah yar ve yardımcınız olsun amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte gitmeyeceksin. Temizlik mi istiyor kocana diyeceksin verecek para temizlikçi yolla. Çalışmıyorsan işe gir zaten çalıştığın için evde olmazsın. Hafta sonları da dinlenmek istiyorum evimin işi var vs.diyip kenara çekil. Çalışmadığın sürece ezilirsin.Cagırıyor nasıl gitmicem yok desem beni ta gelir götürür gelinsem yardımada gidecekmişim o nereye gderse onla akrabalarada gidecekmişim hayatımız onun emrinde.
Kızlar beni neden korkuttuklarını söyleyim; eşimle knusuyorm beni götürmese sorn ckarcaklar daha byük bisiler olur diye korkuyo onlardan bana yükleniyo,ben bu traftan gitmicem diyorum, esim üstüme geldikce iyice ne yapacagmı blemıyorm ortada kalıyorm gitmesek suratı bozuk oluyo ne kdar mtlu olursak olalm esimin yüzü icten gülmüyor, rahatsız olıyorum bu yüzden sanırım benide alıstırmıslar laf sayıp geri iyi olmaya ama ne kdar dayanırım bilmem!Yapman gereken belli, gitmeyeceksin. Onlar da artık ona göre davranacaklar. Aileni arasa da ailen zaten arkanda. Eşine anlatacaksın, bak canım, ben senin ailenle aramız kötü olsun istemiyorum zaten, saygılıydım da her zaman. Ama onlar seni de beni de sindirmeye çalışıyorlar. Şu anda politik olmamız lazım, geleceğimiz, çoluk çocuğumuz için.
Onlar bu kadar laf etmelerine rağmen, hala geldiğimi, senin onların lafının dışına çıkmadığını görürlerse, bundan sonra hep aynı numarayı kullanırlar bize karşı. O senin annen, hiç saygını bozma. O da bize saygılı olduğu müddetçe ben de ona karşı hürmetli olurum. Sen git gel, ben gitmeyeceğim. Beni sorduklarında siz yaptınız desin.
Bn bundan sonra gitmem, telefonunu açmam. Ta ki yaptığı yanlışı anlayana kadar. Ama sen gitmediğin için yine huzursuzluk çıktı dersen, o huzursuzluk bütün hayatımız boyunca sürecek emin ol de. Bunları mantıklı bir şekilde anlat. Anlamazsa tavrını koy.
Calıstırmıyo canım cok istiyorm calısmayı ama is saatlerm uymuyo of ne calısması diyor valla ben nasıl bi hayatın icine düstm anlayamadm..İşte gitmeyeceksin. Temizlik mi istiyor kocana diyeceksin verecek para temizlikçi yolla. Çalışmıyorsan işe gir zaten çalıştığın için evde olmazsın. Hafta sonları da dinlenmek istiyorum evimin işi var vs.diyip kenara çekil. Çalışmadığın sürece ezilirsin.
Sen bu kafayla ölene kv den ölene kadar dayanırsın, bu belli cnm.Kızlar beni neden korkuttuklarını söyleyim; eşimle knusuyorm beni götürmese sorn ckarcaklar daha byük bisiler olur diye korkuyo onlardan bana yükleniyo,ben bu traftan gitmicem diyorum, esim üstüme geldikce iyice ne yapacagmı blemıyorm ortada kalıyorm gitmesek suratı bozuk oluyo ne kdar mtlu olursak olalm esimin yüzü icten gülmüyor, rahatsız olıyorum bu yüzden sanırım benide alıstırmıslar laf sayıp geri iyi olmaya ama ne kdar dayanırım bilmem!
Haklısın bende işten kacmak icin migrenim tuttu diyodummmKv senden faydalanıyor işine geldiği müddetce sende ses etmediköe seni kullanmak için cağıracak bu belli ama madem öyle git yapver işini bıktırmadan kendinden evine gitmek yok her gittiğnde sakarlık yap vayy tüh tühh yine kırdım bak yemekleri yak birşey derse aaa unutmuşum sonra yat tüm gün miden bulansın iş yapma mesala git uzan yat ben olsam ooo kv çıldırtırdım '
Benimde çakasım geliyo anneme sayıyo babama sayıyo snra aglıyo kocamın yanıda bana sarılıyo ben kırmak istemedim kötülügünüzü istemedim diyor anlamadımki atsakmı satsakmıAaaaaaaaay kaynananin agzina ikitanr cakasim geldi resmen sinirden allahim ya ne istiyo bunlar boyle gelinlerden aslinda boylelerine boyle cadaloz gelin lazim bak ozaman nasil mum oluyorlar
Aynııı benim eşim.....nerdeyse silah dayayacak kafama 2.5 senedir hergün aynı dava.ben hiçbir şekilde görüşmüyorum...bende senin gibi girişken değilimdir ama eşimin annesine evlenmeden önce fazlasıyla herşeyi yaptım...saygı ise saygı sevgi ise sevgi...eşim bile inanamıyodu yaptıklarıma...hep öyle devam edecek sandılar ve maddi manevi kıllarını kıpırdatmadılar bana karşı...birr sürü laf söz eşimin annesi ve ablasından..ağzımı açıp tek kelime etmedim.çok soğudum ama yinede eşimin boynu bükük kalmasın tek gitmesin ailesine diye nefret etsemde gittim ailesine...ama neymiş?soğukmuşum daha da ötesi Mutlu görünmeye çalışsamda GÖZLERİMİN ALTINDAKİ SEVGİSİZLİK BELLİ OLUYORMUŞ!öyle miiiiiii dedim...ben nefret ede ede gideyim ama yaranamayım...ucunda ölüm olsa gitmem dedim...gitmiyorumda ama her günüm zehir..geçen hafta yani 26 ocakta 2.5 aylık hamileyken bebeğim düştü (kaza ile hamile kaldım) . ben hamilelik haberinin şokunu yaşarken,eşime nasıl söylesem derken;hamile olduğumu söylediğikten 10 dakika sonra annesini araya soktu...gerçekten bu kadar olmaz!!o günü hiç unutamıyorum unutmayacağımda...düğün heyecanı hissetmemiştim hiç....hamileliğim de mahvoldu..hamile olduğumu söylediğim günden beri konuşmuyoruz..çok da sürmedi gitti zaten bebeğim belkide darıldı bana kalbi durdu...artık son çarem bir terapiste gitmek olacak onun da seansı 300 tl.maaşımdan daha fazla tutuyor.. yapacak birşey yok...gideceğiz...yararrlı olsunda tek....Allah yardımcımız olsun..İyi geceler arkadaslar..
Direk konuya başlayacagım biraz uzun olucak ama lütfen okuyun. Ben 6 aydır evliyim ve bu 6 ayda kayınvalidemle ilgili cok cok fzla olay yasadm. Hepsnde sabretmeye calıstm duymazdan geldm fakat bu olaylar basını almıs gidiyor. Şunuda söyleyim neden söyledigimi devamında anlarsınız, benim karakterim sessiz sakindir, cok konuskan girişken birisi degilim utanırım yani istesemde fazla konuskan olamıyorum hemen daralıyorum. Salı günü kvdemlerdeydik neyse oturduk durduk evimize geldik, perşembe gnü oldu ben onu arıyacaktm saat dha 11 baktm o beni arıyor açtımm napıyon flan filan derken bana sevdalm bidaha buraya gelmeyin dedi, nutkumm tutuldu cok dengesizdir ne dedigini blmez ama bunu bklemedigim icin şaşırdm. Ne demek istiyosun anne o nasıl söz dedm, gelmeyin geliyosunuz ikinizde soguk soguk duruyosunuz sen icimize karısmıyon konusmuyon bizle dedi zorla geliyo gibi bi haliniz var rhatsız oluyom sizi görnce sinir oluyom gelmeyin, sen adam insan olana kdar gelmeyin dedi. Ben daha alttan almaya calıstm anne knsuyorm sizinle glüşüyorum kaynasmaktan kastın ne dedm bi saygısızlıgımmı oldu vs derken adam insan lafını duyunca benimde kfam attı, bana saygılı konus anne sen beni ne olarak görüyosun adam insan ol ne demek dedim, tm rahatsızsan gelmem bu laflardan snra dedim ben biraz dik konusmaya baslayınca saydırmaya basladı niyeti zaten oydu her zaman aynısını yaptıgı gibii tabi. Böylece knsmaya devam etti iyice zıvanadan cktı ben evlendrdm sizi evlendirmeseydm oglum aklını basına alır seni almazdı, sen sinsisin icten pzarlıklısın bundan snra gelmeyin böyle gelcekseniz beni geriyonuz oglım cok degişti ikidebir bunu diyor bize eskisi gibi degil , evli kız kardesi var o ogluma naptı niye soguk ona karsı bana bisiler ima ediyordu. Bende dedim evet dogrusun bem degiştirdm oglunu dedim sen heray böyle bizim nye huzurumuzu kacırıyon amacın ne dedim. Bizim sornlarımız oldu nsanlıykende böyle yaptı annemi flan temizlikte evden kovdu beni annemi aglattı ailem benim icin sustu ailemi cok aglattı bu kadın onlar hala icimden ckmıyor, buda hemen annemi kattı iste annen aramıyo beni adammı o onu muhattapıma bile almam ben adam yerine koymuyo beni dedi bnde snirlendim, sen bixi adam yerine koydunmu aceba dedm bak bak eskilere kin tutuyon kendi agzınla söyledin dedi ben sni anladm gelmeyin ben senin gelinligini göremedim böyle oldgunu bilseydm almazdm seni bkledigim gibi ckmadın dedi. Bayagı tartıstk esim geldi aynılarını söyledm ara anneni dedm braz düsündü sonra bana mesaj atma annesi geldmi kocan diye neyse esim aradı aynılarını onada söylüyor, karın eskiye kin tutuyomus diyo bizi büyük olarak görmüyo karıstırmıyo bi isine diyo karını adam ediyosan gelin yoksa gelmeyin diyo duydum. Esimde karımın meyi var dedi kvdem sen karını tutuyon bu kdar nye korkuyon ondan benim onun kdar değerim yok nebilim ne bu sözlerden sonra sinir krizi geçirdm. Eşimde demiyorki anne tm kapat getirmiyom karımı yanına bundan snra demiyor daa biz ne yaptk karımın karakteri böyle söyle anlatıp duruyo o yüzden onlada tartştm. Kızlar eşim cok iyi beni cok seviyo sverek evlendik ama ben baskıyı sevmeyen biriyim kvdemler herşeyine karısıyım diyolar gittigim yere geldigime rahat bisi yapamıyoz hapis gibi hayatm var evime misafir gelse beni cagırmadın diyor, annemler 2 saat uzakta 3 günlügüne oraya gidiyoz izinide onlardan arayıp alıyoz beni aramıypn kp aramıyon eşşekbasıyız biz demeye baslıyo dün görüsüyoz iki gün snra aramadın diye sayıklıyo, iki günde bir oraya gidiyoz huzursuzluk ckarıyo diye evimi isimi brakıp oraya hizmete gidiyom ama yinede hareketlerimi eleştiriyolar acıkcası memnun degller tmam onlarda iyi olmak isteyebilir bnle ama ben karakterimi nasıl degiştireyim. Annem babam ögrendi durumu babam cok hassas bu konuda babama bile ne laflar saydı bu kadın babam dedi kızım sen heray bu kadının cenesiyle nasıl ugrascan tm seviyosunuz birbirinizide sevmek huzur vermiyo size dedi ağladımm gitmeme kararı aldım eşime dedm gitmeyelim hatasını anlasm her kavgadan snra lafı duyup ayagına gtmeyelim dedim iki gün durdu ancak babam esimle knusmustu, iki gün snra babamla knustm ben annemle knusacak dedi, gidelim dedi. Şok oldum hala onlardan korkuyo tırsıyo lafı yedim o kdar yanıma kar kaldı tıpış tıpış geri ben gittm ayağına, eşime dedm biraz tavrını koy tm sen bagırıyosun annenle kavga ediyon ama o ondan anlamıyor ki biraz tavrını koy dedm. Eşim korkusundan karıma karısmayın bidaha böyle sözler edersen karımı getirmem diyemiyo, baska birisi olsa esini oraya götürmez bilmiyorm ya zoruma gidiyo, buda bana diyor smdi kötü bişey istemiyolar yapamıcagın seyler degl diyo. Ama benim benligim bı ben böyleyim onlar beni nye böyle kabul etmıyo yapamıyorm girisken degilim beni bu kdar eleştirdikten sonra ben orada nasıl oturacagımı şaşırıyprum dedim cok kavga ettik kızlar bıktm nsanlıyken esime güvendim o yüzden evlendim. Şimdi kvdem iyice azdı hic cekilmiyo psikolojim bozuldu ailemde huzursuz bu yasta senin derdin ne kızım olmuyosa gel bitsn esinde düzeltemed bu kadını diyo aglıyolar haklılar onlarıda sindirdi kadın. Size sorum şu eşim yanımda oluyor benim haklı oldgmu bliyor annesiyle tartısıyo konusuyo bagırıyo ama benim istedigim cevaplar bunlar degil. Sizce eşimin bu olanlar karsısında tavrı dogru mu ? Ben artık ne yapacagımı şaşırdm evlilik degil her ay böyle çile cekiyorm ben resmen napıyım nolur akıl verin düsüncek kafa kalmadı ruh saglıgım bozldu kendime saygım yok esimle aramızda saygı yok napıcam allah rızası icin anlamaya calısın ve bana bi yol gösterin, hepinize smdiden teşekkür ederim
Eşinizin ne suçu var ki daha siz kendiniz tepkinizi koyamadıktan sonra?! Niye gidiyosunuz deli misiniz bu şekilde saygı görceğinizi mi düşünüyosunuz anlamadım ki. Siz kocanıza net şekilde tepkinizi koyup gitmicem diyin gitmeyin bir surat asar beş surat asar alışır. Siz her türlü laf işitceksiniz zaten kv den en azından yüzyüze görüşmeyin hizmet etmeyin. Aileniz de arkanızdaymış zaten korkcak ne var ki. Adam annemdir kırılmasın diyip alttan alıyo belli ki o zaman siz tepkinizi koyup görüşmiceksiniz bu kadar basit. Bunu yapamıyosanız buyrun laf işitmeye ailenize de işittirmeye devam edin sizin tercihinize kalmış.
çok zor canım Allah yardımcın olsun cok üzüldüm..Aynııı benim eşim.....nerdeyse silah dayayacak kafama 2.5 senedir hergün aynı dava.ben hiçbir şekilde görüşmüyorum...bende senin gibi girişken değilimdir ama eşimin annesine evlenmeden önce fazlasıyla herşeyi yaptım...saygı ise saygı sevgi ise sevgi...eşim bile inanamıyodu yaptıklarıma...hep öyle devam edecek sandılar ve maddi manevi kıllarını kıpırdatmadılar bana karşı...birr sürü laf söz eşimin annesi ve ablasından..ağzımı açıp tek kelime etmedim.çok soğudum ama yinede eşimin boynu bükük kalmasın tek gitmesin ailesine diye nefret etsemde gittim ailesine...ama neymiş?soğukmuşum daha da ötesi Mutlu görünmeye çalışsamda GÖZLERİMİN ALTINDAKİ SEVGİSİZLİK BELLİ OLUYORMUŞ!öyle miiiiiii dedim...ben nefret ede ede gideyim ama yaranamayım...ucunda ölüm olsa gitmem dedim...gitmiyorumda ama her günüm zehir..geçen hafta yani 26 ocakta 2.5 aylık hamileyken bebeğim düştü (kaza ile hamile kaldım) . ben hamilelik haberinin şokunu yaşarken,eşime nasıl söylesem derken;hamile olduğumu söylediğikten 10 dakika sonra annesini araya soktu...gerçekten bu kadar olmaz!!o günü hiç unutamıyorum unutmayacağımda...düğün heyecanı hissetmemiştim hiç....hamileliğim de mahvoldu..hamile olduğumu söylediğim günden beri konuşmuyoruz..çok da sürmedi gitti zaten bebeğim belkide darıldı bana kalbi durdu...artık son çarem bir terapiste gitmek olacak onun da seansı 300 tl.maaşımdan daha fazla tutuyor.. yapacak birşey yok...gideceğiz...yararrlı olsunda tek....Allah yardımcımız olsun..