• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık ne yapacağımı şaşırdımm ben!

Tamam diyecem bunları cok söyledmde anlayan kim kendimi ezdirmekten bıktmya kendi kararlarımı alamıyorum eşimide korkutmuslar buda korkudan götürmek istiyo öyle yapıcam bakalm.
sende eşini madem terketmekle korkut nasıl korkutulur görsünler ozman kuzu olmuolarsa da zaten ailen arkanda bırak anne babası onla ugrassın en azından blöf yap ilk etapta bosan demiyorum ailenin yanında kal bisüre yada gideceğini söyle

eşine resti cek canım ya kendine ve ailene ceki düzen verirsin yada ben ailemin evine gidiyorum ömür boyu onlarla ol mutlu olsunlar de
Tamamm canımmö inş işe yarar kimse istemez 6 ayda bosanmayı ama carem yok baska benim bu söyledklerimide dnlemezse gidicem

Yapabilirim demi kendimde cesaret var ama yinede blmıyorm yaparımm bütün bunları ailemin destegiyle atlatırım.

Tabiki atlatırsınız, ne kadınlar ne zorluklarla boşanıyor dipçik gibi ayakları üstünde duruyor. Eşinize kesin bir dille ya adam ol ya da beni unut deyin.

sende eşini madem terketmekle korkut nasıl korkutulur görsünler ozman kuzu olmuolarsa da zaten ailen arkanda bırak anne babası onla ugrassın en azından blöf yap ilk etapta bosan demiyorum ailenin yanında kal bisüre yada gideceğini söyle
Gidecegimi söyledm babamda söyledi sonra bana diyor kızın aklı gitmekte diyo snirleniyo ben eger ailemin yanına gidip tekrar buraya gelsem bidaha düzen tutmaz o kadın beni daha cok ezer

Tabiki atlatırsınız, ne kadınlar ne zorluklarla boşanıyor dipçik gibi ayakları üstünde duruyor. Eşinize kesin bir dille ya adam ol ya da beni unut deyin.
Tamamm cok teşekkğr ederm Allah razı olsun hepinizden desteginiz icin sağolun

valla çoğu boyle kvlerin bizimkide bi değişik hepsi oğlularını kıskanıo kıskançlıktan ne yapacaklarını bilemiolar...

Yazının hepsini okuyamadım paragraf falan yok gözüm şeşi beş görmeye başladı. Onun evine temizliğe gitmişsin ya ne diyim sana. Sen temizlikçi misin de ona temizliğe gidiyorsun. Boşanırsın boşanmazsın sana kalmış ama kesinlikle hamile kalma şu arada.

Yazının hepsini okuyamadım paragraf falan yok gözüm şeşi beş görmeye başladı. Onun evine temizliğe gitmişsin ya ne diyim sana. Sen temizlikçi misin de ona temizliğe gidiyorsun. Boşanırsın boşanmazsın sana kalmış ama kesinlikle hamile kalma şu arada.
Cagırıyor nasıl gitmicem yok desem beni ta gelir götürür gelinsem yardımada gidecekmişim o nereye gderse onla akrabalarada gidecekmişim hayatımız onun emrinde.

Burda hemen hemen her kes dediğimi tastik eder ki erkekler annelerine bağlıdırlar.Sana kadın haksızlık yapıyor o bariz ama ne demiş olursa olsun eşinde ona belli bi çizgiden kenar hiç bişey söylemiyecek bunu unutma.Hem annesidir ne kadar karısı tatlı da olsa anası onu dünyaya getiren insan.Orta yolu bulmaya çalışmanı öneririm.Hayır sakın boşanma filan düşünme.Bu zayıflık alameti bence,sadece görmek istemiyorsa gitme.Ama ilk önce kendine bak haraketlerin hepsi yerli yerindeyse bir sorun yoksa normal bir gelin adayıysan o ayrı ama sendede yalnışlar varsa onları düzeltmeye çalış ve sabret.Bu mevzu sadece bu devirde çıkmadı hep var ve oldu olacak ta ninelerimiz falan nasıl sabrettiyse ailesini koruduysa öylede olmalı her böyle konuda boşanılırsa evli insan kalmaz.Her ne derse desin kocana annesini kötüleme bildirmez sana ama kocanın da gözünden düşersin.Sen orta yolu bulmaya çalış görüşme kendi istediğinde arar belki bi gün hatasını anlar özür diler sabr her şey sabır işi.Biz küçükler alttan almayı becermeliyiz.Dünyada ne problemler var bunlar aşılmıycak değil ki.Benim sevdiyim insanda anne yavrusu sevdimi seviyor tamam annesindende ödünç vermez büyüklere karşı hadsiz hürmet besler benim anneme davranışımı bile sorgular anneme iş yaptırma falan sen yap eziyyet çekmesin.Benim kaynamamda şehirli olduğum onlar olan köyden olmadığım için tavırlı kabul etmiyor içine sinmiyor ama ben biliyorum düzelecek her şey sabırla elde olunur canım.Ben sevdiğime derim annesi misafir gittiğinde ara anneni sor.Beni kabul etmemesi hastalık ve s kocasının dünyadan göçmesi kadını yıpratmış aşırı hassas ve ben ona annene destek ol derim.ben ona darılmıyorum derim annesini önemserim ve hiç kötülemem.ne kadar içten beni acıtsada bu durum.sevdiğimi çok seviyorum...

Cagırıyor nasıl gitmicem yok desem beni ta gelir götürür gelinsem yardımada gidecekmişim o nereye gderse onla akrabalarada gidecekmişim hayatımız onun emrinde.
Ne demek çagırıyor ? mecbur değilsin istediği kadar çağırsın Gelinler kv özel hizmetçileri değildir çok çalışsın kazansın para kendine hizmet edecek kadın tutsun bunu kocanın sonra kv o kafalarına sok senin de kendi evin düzenin var gitme hem ben olsam parmağımı bile oynatmam mademki o öyleyse bende böyleyim !

Haklısın dogru diyorsun, esimle cok konustm resmen snirden dişim kitlenmiş o derecelere geldm gitmicem beni götürme dedim gözünün önünde eridim korkuyo yine götürdü beni oraya babamgilde kızdı gitme kızım dedi. Eşim dinlemiyo diyorki gitmesek üstümüze bincek bizden ilgi bkliyo senin gidio gelmeni istiyo götürmesem iyice tepemize bincek diyor
ko
Demekki kocanda iş yok ozaman kocana diyeceksin beni annene ezdiremezsin böyle evlilik olmaz ozaman mademki kendini senide savunamuyor anasına karım gelmek istemiyor ! Artık karımı rahat bırak huzurumuzu bozma !

Hayır bak haklısın gitmiyorum mesela gitmicem diyorm bakıyormki esimin aklı fikri annem arayacakmıda hic yüzü gülmüyo evde huzurumuz olmuyo,gitsem istemiyorm ona güleryüzlü olmak,gitmesem esim böyle evde huzurumuz yok. Ben kendi evime bi yabancı gibiyim evimdeki eşyayı sahiplenemedim annesinin yüzünden hergün bizde olun yatmaya gidin diyor.

Olmaz böylede senin huzurun olmuyor..birazda eşin evin huzurunu düşünsün niye hep sen düşünüp uyum sağlayasın? Bence ana-oğul bu durumu çözmüş sana karşı kullanıyorlar.isterse 5 ay konuşmasın asla o iğrenç kadının sana daha fazla saygısızlık yapmasına izin verme.saygı kazanılır

Ne demek çagırıyor ? mecbur değilsin istediği kadar çağırsın Gelinler kv özel hizmetçileri değildir çok çalışsın kazansın para kendine hizmet edecek kadın tutsun bunu kocanın sonra kv o kafalarına sok senin de kendi evin düzenin var gitme hem ben olsam parmağımı bile oynatmam mademki o öyleyse bende böyleyim !
ko
Demekki kocanda iş yok ozaman kocana diyeceksin beni annene ezdiremezsin böyle evlilik olmaz ozaman mademki kendini senide savunamuyor anasına karım gelmek istemiyor ! Artık karımı rahat bırak huzurumuzu bozma !
Demiyor işte onu bi türlü dedirtemedim resmen biz evde bosanma derecesine geldik birbirimizi yedik o sözü bi dedirtemedim ki annesi bidaha huzurumuzu bozamasın. Napacagımı şaşırmıs haldeym ne eve ısınabiliuorum nede gidebiliyorm suan ortadayım

Ay Allahim.
Ezberleyin.
Noluuurr ezberleyin.
En azindan bi nokta kullanin.
Allah rizasi icin yaaa.
Yarisina vardim varmadim bilmiyorum.
Ama basim agridi gozlerim yoruldu biraktim.
Yeter ya!

Sen burda bi nokta kullanmaya tenezzul etme, ama bizden kafa yorup yorum yapmamzi bekle.
Gelir o yorum he.
Cok gozle.

Gitmiyorum de açık açık kv kocanada napacaklar saçından sürüyerekmi götürecekler ? Ağırlığını koy ya benim dediğim gibi olur yada gerisini sen düşünürsün de !

Ben iki aileye de eşit olunması taraftarıyım , eşinde senin ailenin işlerine koşuyor mu peki?

Bence eşinize yüklenmeyin okuyarak yorulsamda yazdıklarınızı adam alıp telefonda sizi elinden geldiğince savunmuş
Yani onu bir tercih yapmak zorunda bırakmayın ana oğlu ve eş onun için gerçekten zor bir durum
Siz gitmek zorunda değilsiniz gitsenizde kendinizi değiştirecek değilsiniz ne iseniz odur
Arzu eden böyle beğensin etmezse zaten yakında eşiniz anlayacaktır sabırlı olun
Kv sanırım kıskanmaya başlamış istemsizce ama bunlar inanın yeni evliliklerde oluyor işte .
Sadece biraz sabır ve zaman........

Bu dünya da sesisini çıkartmazsan herkes faydalanır bu böyle korkutdukça dahada tepene çıkarlar çirkefle uğraşmayın .

zorlamı götürüyor anasının evine gitmiyorum deyip oturacaksın aşağıya haa çok çok zorluyorsa ben babamın evine gidiyorum de bakalım ne yapacak o zaman

daral geldi valla ya kvye karşı ne bu pısırıklık eşinize göz dağı vermelisiniz.

Back