- 13 Aralık 2015
- 128
- 75
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sevdalm6868
Yapabilirim demi kendimde cesaret var ama yinede blmıyorm yaparımm bütün bunları ailemin destegiyle atlatırım.Harika, yol yakınken boşan evine dön
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapabilirim demi kendimde cesaret var ama yinede blmıyorm yaparımm bütün bunları ailemin destegiyle atlatırım.Harika, yol yakınken boşan evine dön
sende eşini madem terketmekle korkut nasıl korkutulur görsünler ozman kuzu olmuolarsa da zaten ailen arkanda bırak anne babası onla ugrassın en azından blöf yap ilk etapta bosan demiyorum ailenin yanında kal bisüre yada gideceğini söyleTamam diyecem bunları cok söyledmde anlayan kim kendimi ezdirmekten bıktmya kendi kararlarımı alamıyorum eşimide korkutmuslar buda korkudan götürmek istiyo öyle yapıcam bakalm.
Tamamm canımmö inş işe yarar kimse istemez 6 ayda bosanmayı ama carem yok baska benim bu söyledklerimide dnlemezse gidicemeşine resti cek canım ya kendine ve ailene ceki düzen verirsin yada ben ailemin evine gidiyorum ömür boyu onlarla ol mutlu olsunlar de
Yapabilirim demi kendimde cesaret var ama yinede blmıyorm yaparımm bütün bunları ailemin destegiyle atlatırım.
Gidecegimi söyledm babamda söyledi sonra bana diyor kızın aklı gitmekte diyo snirleniyo ben eger ailemin yanına gidip tekrar buraya gelsem bidaha düzen tutmaz o kadın beni daha cok ezersende eşini madem terketmekle korkut nasıl korkutulur görsünler ozman kuzu olmuolarsa da zaten ailen arkanda bırak anne babası onla ugrassın en azından blöf yap ilk etapta bosan demiyorum ailenin yanında kal bisüre yada gideceğini söyle
Tamamm cok teşekkğr ederm Allah razı olsun hepinizden desteginiz icin sağolunTabiki atlatırsınız, ne kadınlar ne zorluklarla boşanıyor dipçik gibi ayakları üstünde duruyor. Eşinize kesin bir dille ya adam ol ya da beni unut deyin.
Cagırıyor nasıl gitmicem yok desem beni ta gelir götürür gelinsem yardımada gidecekmişim o nereye gderse onla akrabalarada gidecekmişim hayatımız onun emrinde.Yazının hepsini okuyamadım paragraf falan yok gözüm şeşi beş görmeye başladı. Onun evine temizliğe gitmişsin ya ne diyim sana. Sen temizlikçi misin de ona temizliğe gidiyorsun. Boşanırsın boşanmazsın sana kalmış ama kesinlikle hamile kalma şu arada.
Ne demek çagırıyor ? mecbur değilsin istediği kadar çağırsın Gelinler kv özel hizmetçileri değildir çok çalışsın kazansın para kendine hizmet edecek kadın tutsun bunu kocanın sonra kv o kafalarına sok senin de kendi evin düzenin var gitme hem ben olsam parmağımı bile oynatmam mademki o öyleyse bende böyleyim !Cagırıyor nasıl gitmicem yok desem beni ta gelir götürür gelinsem yardımada gidecekmişim o nereye gderse onla akrabalarada gidecekmişim hayatımız onun emrinde.
koHaklısın dogru diyorsun, esimle cok konustm resmen snirden dişim kitlenmiş o derecelere geldm gitmicem beni götürme dedim gözünün önünde eridim korkuyo yine götürdü beni oraya babamgilde kızdı gitme kızım dedi. Eşim dinlemiyo diyorki gitmesek üstümüze bincek bizden ilgi bkliyo senin gidio gelmeni istiyo götürmesem iyice tepemize bincek diyor
Hayır bak haklısın gitmiyorum mesela gitmicem diyorm bakıyormki esimin aklı fikri annem arayacakmıda hic yüzü gülmüyo evde huzurumuz olmuyo,gitsem istemiyorm ona güleryüzlü olmak,gitmesem esim böyle evde huzurumuz yok. Ben kendi evime bi yabancı gibiyim evimdeki eşyayı sahiplenemedim annesinin yüzünden hergün bizde olun yatmaya gidin diyor.
Ne demek çagırıyor ? mecbur değilsin istediği kadar çağırsın Gelinler kv özel hizmetçileri değildir çok çalışsın kazansın para kendine hizmet edecek kadın tutsun bunu kocanın sonra kv o kafalarına sok senin de kendi evin düzenin var gitme hem ben olsam parmağımı bile oynatmam mademki o öyleyse bende böyleyim !
Demiyor işte onu bi türlü dedirtemedim resmen biz evde bosanma derecesine geldik birbirimizi yedik o sözü bi dedirtemedim ki annesi bidaha huzurumuzu bozamasın. Napacagımı şaşırmıs haldeym ne eve ısınabiliuorum nede gidebiliyorm suan ortadayımko
Demekki kocanda iş yok ozaman kocana diyeceksin beni annene ezdiremezsin böyle evlilik olmaz ozaman mademki kendini senide savunamuyor anasına karım gelmek istemiyor ! Artık karımı rahat bırak huzurumuzu bozma !
Ben iki aileye de eşit olunması taraftarıyım , eşinde senin ailenin işlerine koşuyor mu peki?Cagırıyor nasıl gitmicem yok desem beni ta gelir götürür gelinsem yardımada gidecekmişim o nereye gderse onla akrabalarada gidecekmişim hayatımız onun emrinde.