İyi geceler arkadaslar..
Direk konuya başlayacagım biraz uzun olucak ama lütfen okuyun. Ben 6 aydır evliyim ve bu 6 ayda kayınvalidemle ilgili cok cok fzla olay yasadm. Hepsnde sabretmeye calıstm duymazdan geldm fakat bu olaylar basını almıs gidiyor. Şunuda söyleyim neden söyledigimi devamında anlarsınız, benim karakterim sessiz sakindir, cok konuskan girişken birisi degilim utanırım yani istesemde fazla konuskan olamıyorum hemen daralıyorum. Salı günü kvdemlerdeydik neyse oturduk durduk evimize geldik, perşembe gnü oldu ben onu arıyacaktm saat dha 11 baktm o beni arıyor açtımm napıyon flan filan derken bana sevdalm bidaha buraya gelmeyin dedi, nutkumm tutuldu cok dengesizdir ne dedigini blmez ama bunu bklemedigim icin şaşırdm. Ne demek istiyosun anne o nasıl söz dedm, gelmeyin geliyosunuz ikinizde soguk soguk duruyosunuz sen icimize karısmıyon konusmuyon bizle dedi zorla geliyo gibi bi haliniz var rhatsız oluyom sizi görnce sinir oluyom gelmeyin, sen adam insan olana kdar gelmeyin dedi. Ben daha alttan almaya calıstm anne knsuyorm sizinle glüşüyorum kaynasmaktan kastın ne dedm bi saygısızlıgımmı oldu vs derken adam insan lafını duyunca benimde kfam attı, bana saygılı konus anne sen beni ne olarak görüyosun adam insan ol ne demek dedim, tm rahatsızsan gelmem bu laflardan snra dedim ben biraz dik konusmaya baslayınca saydırmaya basladı niyeti zaten oydu her zaman aynısını yaptıgı gibii tabi. Böylece knsmaya devam etti iyice zıvanadan cktı ben evlendrdm sizi evlendirmeseydm oglum aklını basına alır seni almazdı, sen sinsisin icten pzarlıklısın bundan snra gelmeyin böyle gelcekseniz beni geriyonuz oglım cok degişti ikidebir bunu diyor bize eskisi gibi degil , evli kız kardesi var o ogluma naptı niye soguk ona karsı bana bisiler ima ediyordu. Bende dedim evet dogrusun bem degiştirdm oglunu dedim sen heray böyle bizim nye huzurumuzu kacırıyon amacın ne dedim. Bizim sornlarımız oldu nsanlıykende böyle yaptı annemi flan temizlikte evden kovdu beni annemi aglattı ailem benim icin sustu ailemi cok aglattı bu kadın onlar hala icimden ckmıyor, buda hemen annemi kattı iste annen aramıyo beni adammı o onu muhattapıma bile almam ben adam yerine koymuyo beni dedi bnde snirlendim, sen bixi adam yerine koydunmu aceba dedm bak bak eskilere kin tutuyon kendi agzınla söyledin dedi ben sni anladm gelmeyin ben senin gelinligini göremedim böyle oldgunu bilseydm almazdm seni bkledigim gibi ckmadın dedi. Bayagı tartıstk esim geldi aynılarını söyledm ara anneni dedm braz düsündü sonra bana mesaj atma annesi geldmi kocan diye neyse esim aradı aynılarını onada söylüyor, karın eskiye kin tutuyomus diyo bizi büyük olarak görmüyo karıstırmıyo bi isine diyo karını adam ediyosan gelin yoksa gelmeyin diyo duydum. Esimde karımın meyi var dedi kvdem sen karını tutuyon bu kdar nye korkuyon ondan benim onun kdar değerim yok nebilim ne bu sözlerden sonra sinir krizi geçirdm. Eşimde demiyorki anne tm kapat getirmiyom karımı yanına bundan snra demiyor daa biz ne yaptk karımın karakteri böyle söyle anlatıp duruyo o yüzden onlada tartştm. Kızlar eşim cok iyi beni cok seviyo sverek evlendik ama ben baskıyı sevmeyen biriyim kvdemler herşeyine karısıyım diyolar gittigim yere geldigime rahat bisi yapamıyoz hapis gibi hayatm var evime misafir gelse beni cagırmadın diyor, annemler 2 saat uzakta 3 günlügüne oraya gidiyoz izinide onlardan arayıp alıyoz beni aramıypn kp aramıyon eşşekbasıyız biz demeye baslıyo dün görüsüyoz iki gün snra aramadın diye sayıklıyo, iki günde bir oraya gidiyoz huzursuzluk ckarıyo diye evimi isimi brakıp oraya hizmete gidiyom ama yinede hareketlerimi eleştiriyolar acıkcası memnun degller tmam onlarda iyi olmak isteyebilir bnle ama ben karakterimi nasıl degiştireyim. Annem babam ögrendi durumu babam cok hassas bu konuda babama bile ne laflar saydı bu kadın babam dedi kızım sen heray bu kadının cenesiyle nasıl ugrascan tm seviyosunuz birbirinizide sevmek huzur vermiyo size dedi ağladımm gitmeme kararı aldım eşime dedm gitmeyelim hatasını anlasm her kavgadan snra lafı duyup ayagına gtmeyelim dedim iki gün durdu ancak babam esimle knusmustu, iki gün snra babamla knustm ben annemle knusacak dedi, gidelim dedi. Şok oldum hala onlardan korkuyo tırsıyo lafı yedim o kdar yanıma kar kaldı tıpış tıpış geri ben gittm ayağına, eşime dedm biraz tavrını koy tm sen bagırıyosun annenle kavga ediyon ama o ondan anlamıyor ki biraz tavrını koy dedm. Eşim korkusundan karıma karısmayın bidaha böyle sözler edersen karımı getirmem diyemiyo, baska birisi olsa esini oraya götürmez bilmiyorm ya zoruma gidiyo, buda bana diyor smdi kötü bişey istemiyolar yapamıcagın seyler degl diyo. Ama benim benligim bı ben böyleyim onlar beni nye böyle kabul etmıyo yapamıyorm girisken degilim beni bu kdar eleştirdikten sonra ben orada nasıl oturacagımı şaşırıyprum dedim cok kavga ettik kızlar bıktm nsanlıyken esime güvendim o yüzden evlendim. Şimdi kvdem iyice azdı hic cekilmiyo psikolojim bozuldu ailemde huzursuz bu yasta senin derdin ne kızım olmuyosa gel bitsn esinde düzeltemed bu kadını diyo aglıyolar haklılar onlarıda sindirdi kadın. Size sorum şu eşim yanımda oluyor benim haklı oldgmu bliyor annesiyle tartısıyo konusuyo bagırıyo ama benim istedigim cevaplar bunlar degil. Sizce eşimin bu olanlar karsısında tavrı dogru mu ? Ben artık ne yapacagımı şaşırdm evlilik degil her ay böyle çile cekiyorm ben resmen napıyım nolur akıl verin düsüncek kafa kalmadı ruh saglıgım bozldu kendime saygım yok esimle aramızda saygı yok napıcam allah rızası icin anlamaya calısın ve bana bi yol gösterin, hepinize smdiden teşekkür ederim