• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kendim için bir şeyler yapmalıyım..

Bak benim bi arkadasim uyguna ayakkabi babet falan almis. Onlari suslemis incik boncukla ve instagramda satis yapmis. Bir yilda 14 bin lira kazanmis bu isten.
Artik insanlar sosyal medyanin gucunu kullaniyorlar, kazaniyorlar.

Mantıklı gayet.
Ben de o konularda becerikliyim aslında.
İhtiyacım olan şey kendime güven sanırım.:KK14:

10 bine çok birşey yapamazsınız. Altın alsanız 100 gram etmez ama 100 gram olsun diyelim 120 lira olsa altın tekrar 800 lira kar getirir oda birkaç ay sürer. Borsa da çok uzun sürede kar getirir.
Bence kredi çekin o paranın üzerine 1+1 ev alın ikinci el, kiraya verin, onun kirası kredinizin yarısını öder sizde yatırım birikim yapmış olursunuz.

Faizle varolan parada bereketsiz olur. Elli bin biriksin isterse bereketsiz olduktan sonra. Yani faiz deyince bir duraksıyorum ben. Mümkün olduğunca bulaşmamak en iyisi. Ama sizin için sorun değilse bankaya koymak en mantıklısı. Diğer türlü el becerisi olan şeyler bu aralar çok revaçta. Facebook'tan çok görüyorum. Özellikle bebek sayfalarında.

bence faize hiç bulaşmayın haydan gelen huya gider derler elinizdeki parayla gayrimenkul yada arsa çok zor gibi geliyor en iyi çare ya ticarete atılacaksınız yada fiziki altınla kar sağlamaya çalışacaksınız

Bence karar verene kadar enpara.com at canim faiz oranlari yuksek.ben bi kac senedir musterisiyim bir sorum yasamadim diger bankalardan avantajli masrafi falan yok.herkesin kisisel gorusune saygim var ama bence biseyler yapmak icin faize bi sekilde bulasmak zorundasin.kredi faizlerini biliyosun ya sen alacaksin ( bize verdikleri devede kulak tabi) ya sen ödeyeceksin ki biliyosun insanin imanini gevretiyorlar ki buna mecbur kaliyoruz bu zamanda malesef..

Doğrudur.
Ama ben anlamam zaten bir arkadaşın eşi mesleği gereği bilgili bu konuda.
Onlar girecek, onlarla birlikte bir girişim düşünüyorum ben de.

Çok büyük bir şey değil ama metrekaresi 25 tlymiş mesela buna göre ne alsam kar ederim gibi geliyor.

10 bininizi nasıl değerlendirdiniz ? Ve şuan nr kadar oldu ?
Bu arada bu bahsettiğiniz Hangi şehirde ?
Tarla olarak mı geçiyor arsa olarak mı ?
Şuan da ne kadar arttı ?

Back
X