- Konu Sahibi nomunomuchua
Forex'e yatırabilirsin. Ama o da sürekli girmeni gerektiriyo. Gece kalkıp bakanlar var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben birikim yapmaktan anlamayan bi insanım. Sadece tebrik etmek için yazmak istedim. Bu kadar bencil ve aptal bi adamın cezasını sen çekmek zorunda değildin zaten. Bu hastalık, kaza durumu değil. Beyefendi sabah akşam eşşek gibi çalışıp ödesin borcunu bi Zahmet.
Forex'e yatırabilirsin. Ama o da sürekli girmeni gerektiriyo. Gece kalkıp bakanlar var.
Yakına filan vermeyin. Öyle yapacağınıza yine en iyisi bankadır bence.Yaa onu da yeni duydum, aklım fikrim orda ama hiç güvenim yok kendime.
Benim bu paranın kuruşunu risk etme lüksüm yok.
Ama hiç anlamadığım işe girip kaybetme durumu söz konusu.
Hani bilen bir yakınım olsa al benim adıma değerlendir diycem ama o da yok.
Yakına filan vermeyin. Öyle yapacağınıza yine en iyisi bankadır bence.
paranın biraz daha fazla olması lazım sanırım
bir de yerine göre değişir ama arsalar pahalı bu ara
ben bu ara en güvenli yatırımın arsaya olacağını düşünüyorum evden kira geliri alırım gibi bakıyor ev sahipleri ama öyle olmuyor kiracı evi mahvedebiliyor kirayı ödemeden kaçıp gidebiliyor vs. vs.Biraz daha fazla olsa neler önerirsin peki?
o zaman olabilir tabii ama karşıda ki kişiler güvenilir mi iyice incelemek lazımDoğrudur.
Ama ben anlamam zaten bir arkadaşın eşi mesleği gereği bilgili bu konuda.
Onlar girecek, onlarla birlikte bir girişim düşünüyorum ben de.
Çok büyük bir şey değil ama metrekaresi 25 tlymiş mesela buna göre ne alsam kar ederim gibi geliyor.
Faize bulasirsan hicbir hayir gelmez o para da ucar gider. O yüzden faize falan girme.
Ama soyle bir sey yapabilirsin. 10bine bi ara alip gunluk kiraya verebilirsin. Gunlugu 50 lira gayet de iyi bir sey.
Anlamadım Bilgece tam araç mı demek istedin?
ben bu ara en güvenli yatırımın arsaya olacağını düşünüyorum evden kira geliri alırım gibi bakıyor ev sahipleri ama öyle olmuyor kiracı evi mahvedebiliyor kirayı ödemeden kaçıp gidebiliyor vs. vs.
ayrıca ev bekledikçe değeri düşen bir yatırım
altın dalgalı ve şu an almak için pahalı
altın ucuzken alıp kenarda bekletilmeli
o yüzden arsa diyorum bende ama onların da bir ön araştırması var bizim evin sahipleri mesela tapudan çıkmaz neresi değerlenecek neresi yola gitmeyecek belediyenin projeleri nedir vs. vs.
bunları bilmek lazım
şimdilik dokunmamak üzere parayı aylık faize yatır
ve üzerine ekleme yapmaya çalış
borsadır fondur falan bana güvensiz geliyor ama bilemem tabii
yanlış anlama bilmiş gibi yorum yaptım ama bende neredeyse seninle aynı durumdayım neredeyse ama kendim içinde böyle düşünüyorum
Ay evet araba yani :)) klavyenin azizligi.
Ay 10 bine araba bulunur mu diye düşündüm ama şuan.
Bir de ben kendim kiralamakla uğraşamam ki.
Kadın halimle uğraşmayacağım bir şey olmalı.
Himmm 10bine de arsa yok ki.. acaba bir seyler alip instagramdan satis falan mi yapsan?
Neler düşündüm bilsen.. :)
Bir şey almaktan ziyade üretip satsam dedim.
Mesela benim çizimim çok güzeldir.
Böyle çizip bardak, çanta, takvim, ayraç gibi baskılarla para kazananlar gördüm.
Aklıma o tarz bir şey geldi. Çizip çizip versem hem üretip hem kazansam diye.
Ama nasıl olur, nereden başlamalıyım?
Bilemedim.
Pek güvenim yok kendime.
Evi nerden aldığına bağlı değişir bu durum. Geçen sene aldığım 650bin tl'lik ev şuan 900bin tl.ben bu ara en güvenli yatırımın arsaya olacağını düşünüyorum evden kira geliri alırım gibi bakıyor ev sahipleri ama öyle olmuyor kiracı evi mahvedebiliyor kirayı ödemeden kaçıp gidebiliyor vs. vs.
ayrıca ev bekledikçe değeri düşen bir yatırım
altın dalgalı ve şu an almak için pahalı
altın ucuzken alıp kenarda bekletilmeli
o yüzden arsa diyorum bende ama onların da bir ön araştırması var bizim evin sahipleri mesela tapudan çıkmaz neresi değerlenecek neresi yola gitmeyecek belediyenin projeleri nedir vs. vs.
bunları bilmek lazım
şimdilik dokunmamak üzere parayı aylık faize yatır
ve üzerine ekleme yapmaya çalış
borsadır fondur falan bana güvensiz geliyor ama bilemem tabii
yanlış anlama bilmiş gibi yorum yaptım ama bende neredeyse seninle aynı durumdayım neredeyse ama kendim içinde böyle düşünüyorum