- Konu Sahibi nomunomuchua
Dertler derya, eski konularımı uzun uzadıya anlatmaya gücüm yok kızlar.
Ama şimdi tekrar anlatmıyorum diye de konumun başka bir bölüme taşınmasını istemem.
Bu yapılıyor ve üç yorumla benim derdim çaresiz kalmış oluyor.
Moderatörlerden ricam konuma dokunmamaları..
Çünkü benim derdim buna dair ve kendimi iyi hissetmemin yolu tam da şimdi soracağım konuda
faydalı yorumlar almak.
Bugüne dek aptallık ettim ve küçük bir derdi kendi içimde devleştirerek her şeyi saldım,
gözlerim kapalı bir ot gibi yaşadım.
Sonunda bir tokatla kendime geldim ve ne büyük yanlış yapmışım gördüm.
Artık kendimi garantiye almak istiyorum ve 10 bin lira kadar bir parayı kısa zamanda büyütme konusunda fikir istiyorum sizden.
Öyle bir durumdayım ki bu küçük para ile arsa alsam iki üç yılda bir kaç katı ile satıp ferahlamam
mümkün olur mu diye bile düşündüm.
Bana önerebileceğiniz vadeli hesap vs olur mu?
Biraz araştırdım ingbank turuncu hesap var ama o içime pek sinmedi bankadan ötürü.
Akbank sertbest hesap buldum. Ama daha iyisi var mıdır bilemiyorum.
Ama şimdi tekrar anlatmıyorum diye de konumun başka bir bölüme taşınmasını istemem.
Bu yapılıyor ve üç yorumla benim derdim çaresiz kalmış oluyor.
Moderatörlerden ricam konuma dokunmamaları..
Çünkü benim derdim buna dair ve kendimi iyi hissetmemin yolu tam da şimdi soracağım konuda
faydalı yorumlar almak.
Bugüne dek aptallık ettim ve küçük bir derdi kendi içimde devleştirerek her şeyi saldım,
gözlerim kapalı bir ot gibi yaşadım.
Sonunda bir tokatla kendime geldim ve ne büyük yanlış yapmışım gördüm.
Artık kendimi garantiye almak istiyorum ve 10 bin lira kadar bir parayı kısa zamanda büyütme konusunda fikir istiyorum sizden.
Öyle bir durumdayım ki bu küçük para ile arsa alsam iki üç yılda bir kaç katı ile satıp ferahlamam
mümkün olur mu diye bile düşündüm.
Bana önerebileceğiniz vadeli hesap vs olur mu?
Biraz araştırdım ingbank turuncu hesap var ama o içime pek sinmedi bankadan ötürü.
Akbank sertbest hesap buldum. Ama daha iyisi var mıdır bilemiyorum.