• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kendim için bir şeyler yapmalıyım..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
Dertler derya, eski konularımı uzun uzadıya anlatmaya gücüm yok kızlar.

Ama şimdi tekrar anlatmıyorum diye de konumun başka bir bölüme taşınmasını istemem.
Bu yapılıyor ve üç yorumla benim derdim çaresiz kalmış oluyor.
Moderatörlerden ricam konuma dokunmamaları..

Çünkü benim derdim buna dair ve kendimi iyi hissetmemin yolu tam da şimdi soracağım konuda
faydalı yorumlar almak.

Bugüne dek aptallık ettim ve küçük bir derdi kendi içimde devleştirerek her şeyi saldım,
gözlerim kapalı bir ot gibi yaşadım.

Sonunda bir tokatla kendime geldim ve ne büyük yanlış yapmışım gördüm.

Artık kendimi garantiye almak istiyorum ve 10 bin lira kadar bir parayı kısa zamanda büyütme konusunda fikir istiyorum sizden.

Öyle bir durumdayım ki bu küçük para ile arsa alsam iki üç yılda bir kaç katı ile satıp ferahlamam
mümkün olur mu diye bile düşündüm. :(

Bana önerebileceğiniz vadeli hesap vs olur mu?

Biraz araştırdım ingbank turuncu hesap var ama o içime pek sinmedi bankadan ötürü.
Akbank sertbest hesap buldum. Ama daha iyisi var mıdır bilemiyorum.

Enpara nokta com bankadan güzeli :)))
Dertler derya, eski konularımı uzun uzadıya anlatmaya gücüm yok kızlar.

Ama şimdi tekrar anlatmıyorum diye de konumun başka bir bölüme taşınmasını istemem.
Bu yapılıyor ve üç yorumla benim derdim çaresiz kalmış oluyor.
Moderatörlerden ricam konuma dokunmamaları..

Çünkü benim derdim buna dair ve kendimi iyi hissetmemin yolu tam da şimdi soracağım konuda
faydalı yorumlar almak.

Bugüne dek aptallık ettim ve küçük bir derdi kendi içimde devleştirerek her şeyi saldım,
gözlerim kapalı bir ot gibi yaşadım.

Sonunda bir tokatla kendime geldim ve ne büyük yanlış yapmışım gördüm.

Artık kendimi garantiye almak istiyorum ve 10 bin lira kadar bir parayı kısa zamanda büyütme konusunda fikir istiyorum sizden.

Öyle bir durumdayım ki bu küçük para ile arsa alsam iki üç yılda bir kaç katı ile satıp ferahlamam
mümkün olur mu diye bile düşündüm. :KK43:

Bana önerebileceğiniz vadeli hesap vs olur mu?

Biraz araştırdım ingbank turuncu hesap var ama o içime pek sinmedi bankadan ötürü.
Akbank sertbest hesap buldum. Ama daha iyisi var mıdır bilemiyorum.

Benim hiç bilgim olmayan ve bir türlü sıcak bakamadığım bir olay. Eşim ticaret ile kısa yoldan parayı katlama hayalleri kurarken elimizdekinin de hemen hemen yarısını kaybettikten sonra oluştu bu bende sanırım. Borcu çalışarak ödedik 1 sene de üstüne biriktirmeye çalıştık ben iş arkadaşlarımla güne girdim. Sonra onları peşinat yapıp eve girdik şimdi taksitlerini ödüyoruz üstelik kredi bile çekmemize gerek kalmadı senetle hallettik taksitleri.
Kısa yoldan para kazanmak için yatırdığın parayı tümüyle kaybetmeyi göze almak lazım sanırım. Vadeli hakkında da hiç bilgim yok :KK43:

Not: Ayyy ben hiç yardımcı olamadım sana sanırım niye yorum yaptı isem:oops:

Benim hiç bilgim olmayan ve bir türlü sıcak bakamadığım bir olay. Eşim ticaret ile kısa yoldan parayı katlama hayalleri kurarken elimizdekinin de hemen hemen yarısını kaybettikten sonra oluştu bu bende sanırım. Borcu çalışarak ödedik 1 sene de üstüne biriktirmeye çalıştık ben iş arkadaşlarımla güne girdim. Sonra onları peşinat yapıp eve girdik şimdi taksitlerini ödüyoruz üstelik kredi bile çekmemize gerek kalmadı senetle hallettik taksitleri.
Kısa yoldan para kazanmak için yatırdığın parayı tümüyle kaybetmeyi göze almak lazım sanırım. Vadeli hakkında da hiç bilgim yok :KK43:

Not: Ayyy ben hiç yardımcı olamadım sana sanırım niye yorum yaptı isem:oops:

Evet üzerine korkuttun :)

Heheheh sağolasın yine de canım.

arsanın almak benim de hayalim

5 yıldır çalışıyorum elimde hala borçtan başka bişey yok :KK43:
arsam olsun çok isterdim

Biraz daha bekleyip biriktirmeni tavsiye ederim oyle bi durumun varsa. Birikimin daha fazla oldugunda arsa isine gir bence.

Biraz fazla sabırsızım maalesef. :(
Hani hemen küçük de olsa bir pay alıp 3 yıl sonra güzel bir dönüşü olsun istiyorum.
Yine de belki beklemem daha doğru dediğiniz gibi.

Ben birikim yapmaktan anlamayan bi insanım. Sadece tebrik etmek için yazmak istedim. Bu kadar bencil ve aptal bi adamın cezasını sen çekmek zorunda değildin zaten. Bu hastalık, kaza durumu değil. Beyefendi sabah akşam eşşek gibi çalışıp ödesin borcunu bi Zahmet.

Back
X