• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kalbim sıkışıyor, bugün okuduğum 2 yaşındaki bebeğin haberi son nokta oldu, beni bitirdi

Bu aristokrasi degil, kapitalizmin dibini yasiyoruz, keske aristokrasi olsaydi en azindan daha aydin bir kesimden bahsediyor olurduk

Bazı yozlaşmış siyasiler halkı uyutmak için başka şeylere başvuruyor. Yani yol yine Marx'ın sözüne çıkıyor. Siyaset değil buradaki problem.
Özelden devam etmek isterseniz buyurun, bu konuya daha fazla mesaj yazmayacağım. Konudışı uyarısı almış bulunuyorum 😌

Siyasi içerik yasaktır hanımlar, siyaset istiyorsanız bu konunun haber sitelerindeki paylaşımını kopyalayıp kaynak linkini de vererek Siyaset Meydanı bölümüne konu açar, siyasi düşüncenizi yazarsınız.

Konu içeriğinin siteye uygunsuzluğu gibi bir şey yok şu haliyle, böyle bir konuyu ilk açan da kaboom değil.

Siyasi içerik yasaktır hanımlar, siyaset istiyorsanız bu konunun haber sitelerindeki paylaşımını kopyalayıp kaynak linkini de vererek Siyaset Meydanı bölümüne konu açar, siyasi düşüncenizi yazarsınız.

Konu içeriğinin siteye uygunsuzluğu gibi bir şey yok şu haliyle, böyle bir konuyu ilk açan da kaboom değil.
Teşekkürler 🌸

Her haber sitesi farklı yazmış. Biri demiş adli tıp raporunda istismar yok biri demiş aile adli tıbba götürülmesini istememiş. Hiçbirinin güvenilir kaynağı yok, Twitter üzerinden yazılanları almışlar. Dilerim yalan haberdir dilerim böyle bir şey yoktur.

Ayrıca olayı benim açımdan güvensiz kılan siyasi bir mesele haline getirilmesi olay üzerinden muhalefet yapılması. Böyle şeyler kirli siyasete alet edilmemeli. Herkes hassas olmalı. Ülkede gazeteler bile iktidar ve muhalefet olarak ikiye ayrılmış durumda. Siyasi ayaklar tarafından olayın örtbas edildiğini belirten gazeteler muhalif gazeteler. Ne doğrudur ne değildir bilmiyorum siyasetle işim de olmaz. Ama eğer uydurma bir durum varsa vicdanınıza tüküreyim. Eğer gerçekse insanlığınıza tüküreyim.
Tvde de bunu yayınlamazlar diye düşünüyorum çok üzücü bir sey bu, boyle p.. cler yuzunden cocuk dogurmak istemiyorum cok istiyorum ama korkuyorum ya aynı seylerı benım cocugumda yasasa diye :(

Tvde de bunu yayınlamazlar diye düşünüyorum çok üzücü bir sey bu, boyle p.. cler yuzunden cocuk dogurmak istemiyorum cok istiyorum ama korkuyorum ya aynı seylerı benım cocugumda yasasa diye :KK43:
Süpheli dedesi cıkmıs.Cok tehkikeli bir zaman Allah tüm masum canlari, mazlumları korusun insallah.Perdedeki kelebegi öldürmeden camdan cıkaran, hamam böceği yavrusu öldü diye aglayan cocugum var.Merhamet sonradan ögrenilmiyor.Gelecek insallah saglıklı nesillerle dolsun.

Gerçekten sapıklıkta Afganistan ve Pakistan ile yarışıyoruz.

Bundan 4-5 sene önce haber bülteninde görmüştüm. Öz ağabeyi tarafından tecavüze uğrayan annesinden yardım isteyen 13 yaşındaki kız çocuğuna annesi ''bornozla çıkmasaydın banyodan'' demişti. Başka bir haberde de bir çocuğu daha yaşça büyük kuzeni istismar ettiğinde ve çocuk uzun süre acıdan tuvaletini dahi yapamayacak duruma geldiğinde iki ailenin de bu durumun üstünü kapatmaya çalıştığına denk gelmiştim.

Bir düşünün 2 yaşındaki bebeğe otopsi yapılmasın diye doktorları tehdit eden bir aile var ortada bir de olayı kapatan siyasetçi kılığındaki iblisler. Keşke ülkemizde yargı gerçekten çalışsaydı.

Haberim yoktu, bu baslikla oldu. Arastirmak istemiyorum çünkü özellikle anne olduktan beri bu tarz haberler bende yikici etki yapıyor. Bir birey olarak benim psikolojimin bozulmasi bu tarz igrenclikleri etkilemiyor. Hukuk sisteminin ciddi bir reforma ihtiyaci var
Benimde haberim yoktu. Tüm vücudum uyuştu resmen. Benimde araştırma gücüm yok. En baş yorumda yalan hber diye yorum yapılmış. Yalan haber olduğuna kendimi inandırmaya çalışacağım.
Bir birey olarak benim psikolojimin bozulmasi bu tarz igrenclikleri etkilemiyor. Hukuk sisteminin ciddi bir reforma ihtiyaci var. Bu cümlemizin altına imzamı atarım.

Bu konuyu ağlamaktan gözlerim şiş halde yazıyorum. 100. Yıl İzmir’in kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutladık mutluyuz keyifliyiz sonunda derken bir habere denk geldim… Muhtemelen yarın yer yerinden oynayacak, oynamalı, oynasın! 2 yaşındaki bebeğin balkondan düşüp ölmesi, doktorların raporda vajinal bölgede yırtık tespit etmesi,aslında istismar tespit etmesi, ailenin bunu kapatmak istemesi, bunu haber yapan gazeteci kadını 12bin kişilik aileyiz silin haberi diye tehdit etmesi… Araştırın okuyun haberi. Herkes bilsin. Kim bilir aileden kim ne yaptı o minicik bedene. Ne buldu o masum bebekte. Beynin zonklaya zonklaya ard arda okudum hepsini. 2 yaşında. Minicik. Kim bilir neler yaşadı. Kim bilir neler yaşattılar sana bebeğim. Umarım çok acı çekmemiştir. 1 defa da değil, daha çok olmuş olma ihtimali de varmış… düşünsenize bir kere bunu yaşamış yemek yemiş oyun oynamış uyumuş annesinin kollarında mis kokusuyla sabah olmuş uyanmış sonra bir daha yaşamış bu iğrençliği. Nasıl nasıl olabilir? Nasıl koruyacağız bebekleri, çocukları cani ailelerden? Masum onlar çok masum çok minik. Onları dövmek, onlara sövmek, istismar etmek, psikolojik şiddet uygulamak. Nefret ediyorum dünyadan nefret ediyorum bunları yapan tüm insanlardan. Acılar içinde kıvransınlar bu dünyada. Olmaz mı? Olsun ne olur kıvransınlar. O bebeğin yaşadığı acıların bin katını yaşasın.
Artık kalbim sıkışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. O 9 aylık bebeğini döven adamın haberinde de aynı şeyi hissettim, kızını döven cani kadında da, Özgecan’da da. Elimizden ne gelecek ne yapacağız ne olur bir yol yordam bulalım artık!
Aynen canim. Ben Azerbaycandayim burda da aylar once 13 yaşindaki bir kiz uvey babasindan hamile kalmişdi tam 8 ay gizlenmiş mi farkedilmemiş mi bilmiyorum. Annesi eşinin bogazini sıkıcagina galiba ort bas etmeye çalişmişdi. Igrenclik her yerde var. Bir aydir turkiyenin haberlerine bakiyorum ama gerçektem kanim donuyor. Turkiye çocukken hayallerimin ulkesiydi. Hatta çocukken dusunurdum ki Turkiyede yaşayan biri neden mutsuz olur? Buyudukce en çok korktugum ulke haline geldi. Ne zaman haberleri izlesem sokak ortasinda silahli catişmalar gosteriyorlar. Neden siradan insanlarin elinde silah var. Amaç ne. Neden toplatmiyorlar. Çocuk tuvaletinde cocuklari gozletleyen yaşli bunaği polis serbest birakti neden? Tecavuz etmedigu için mi? Doktorlar hergun dovuluyor şiddet uygulayan serbest. Neden? Henuz oldurmedigi için mi? Araba kursuna giden kizin ogretmeni takintj haline getirmiş bir kizi. Tehdit mesajlarini polise gostermişler ama o adam tutuklanmamiş soniç olarak o kiz şu an hastanede yaşam mucadelesi veriyor. Illa bu noktaya mi gelmeli? Azerbaycanda daha yeni kreşde otizmi çocuklarin saçini yolan doven işçilerin vidyosu yayildi ulke yerinden oynadi. Hemen kapatildi orasi. Bizim ulkenin sevdigim birseyi var kolay kolay affedilmiyor suçlular. Tabi bizlerde de goz yumanlar var. Insan olan heryerde igrençlik var zaten. Çocuk haberlerine gelince izleyemiyorum bakamiyorum okuyamiyorum bile. Azacik insaniyeti olan birilerinin yapacgi şeyelr degil bunlar

Bu konuyu burada açıp daha daha moral bozmanızın sebebi nedir? Yapmanız gereken şey 2023 yazında belli hanımefendi, senelerdir birileri sadece konuşuyor ama seçim zamanı gelince eyleme geçirmiyor. Eyleme geçirin ki konuşmanın bir anlamı olsun.
seçim zamanı sandıkta bas ampule baaassss

Bu ülkede müzik yasak, tiyatro kapalı, sporda sanatta en geri ülkeyiz, iptal edilen sınavlar, doktorlara '' giderseniz gidin'' demeler , gençler çapulcu, protestocu genç kızlar sürtük..

kapanan tiyatrolar, opera salonlar, sporda bile çağın gerisinde aptal bir tutumla yabancı sınırlaması var. iptal edilen sınavlar, fikrini hiçbir şekilde özgürce dile getiremeyen sanatçılar, memurlar, vatandaşlar var. hakkını isteyen doktorlar için "giderlerse gitsinler", hakkını isteyen öğretmenler için "çapulcular", protestocu gençler için "sürtük" diyen bir yönetici var.

Yukarıda bu mevzuyu siyasetin kirli emellerine alet eden siyasileri eleştirmiştim siz de aynı şeyi yapmışsınız. Bir candan bahsediyoruz burda siyasete dokunduruyor, apolitik beni bile çileden çıkarıyorsunuz.

Taraf olmayan bertaraf olur !

Apolitik olmaya ne hakkınız ne de imkanınız var çünkü ülkemizde apolitik olabilmek için özgür ortam yoktur gündem herkesi bir yerden vurur markette fiyatlar tokat gibi yüzünüze çarpar, sokakta taciz edilirsiniz, protesto yaparsanız ''sürtük'' olursunuz, kahkaha atarsanız ''kadın mıdır kız mıdır bilmem ki'' denir.. apolitik olmak için halkımız demokratik bir zihinsel altyapıya sahip değil ki.. ''Siyasetle ilgilenmiyorum tamaaaammmmm mı apolitiğim'' demek lükstür.

Çocuk istismarı, genç kızlara taciz tecavüz, ya da ne bileyim khk'lar kayyumlar, her daim affedilen yandaşların vergileri, artık katlanılamayacak hale gelmiş zamlar, kadın düşmanlığı, kapatılan tiyatrolar, hapis yatan susturulan gazeteciler, gündem böylesine yoğun iken gerçekten apolitik olmak onurlu bir davranış mıdır? Bu rasyonel davranış mıdır?

Tecavüzlerden,tacizlerden, adaletsizliklerden yakındığınız andan itibaren politik oluyorsunuz işte. Yok öyle bohem takılmak..

''..kayıtsızlık irade yitimidir, asalaklıktır, korkaklıktır. kayıtsız olmak yaşamamaktır. kayıtsızlardan bu yüzden nefret ediyorum.''

seçim zamanı sandıkta bas ampule baaassss

Bu ülkede müzik yasak, tiyatro kapalı, sporda sanatta en geri ülkeyiz, iptal edilen sınavlar, doktorlara '' giderseniz gidin'' demeler , gençler çapulcu, protestocu genç kızlar sürtük..

kapanan tiyatrolar, opera salonlar, sporda bile çağın gerisinde aptal bir tutumla yabancı sınırlaması var. iptal edilen sınavlar, fikrini hiçbir şekilde özgürce dile getiremeyen sanatçılar, memurlar, vatandaşlar var. hakkını isteyen doktorlar için "giderlerse gitsinler", hakkını isteyen öğretmenler için "çapulcular", protestocu gençler için "sürtük" diyen bir yönetici var.

Taraf olmayan bertaraf olur !

Apolitik olmaya ne hakkınız ne de imkanınız var çünkü ülkemizde apolitik olabilmek için özgür ortam yoktur gündem herkesi bir yerden vurur markette fiyatlar tokat gibi yüzünüze çarpar, sokakta taciz edilirsiniz, protesto yaparsanız ''sürtük'' olursunuz, kahkaha atarsanız ''kadın mıdır kız mıdır bilmem ki'' denir.. apolitik olmak için halkımız demokratik bir zihinsel altyapıya sahip değil ki.. ''Siyasetle ilgilenmiyorum tamaaaammmmm mı apolitiğim'' demek lükstür.

Çocuk istismarı, genç kızlara taciz tecavüz, ya da ne bileyim khk'lar kayyumlar, her daim affedilen yandaşların vergileri, artık katlanılamayacak hale gelmiş zamlar, kadın düşmanlığı, kapatılan tiyatrolar, hapis yatan susturulan gazeteciler, gündem böylesine yoğun iken gerçekten apolitik olmak onurlu bir davranış mıdır? Bu rasyonel davranış mıdır?

Tecavüzlerden,tacizlerden, adaletsizliklerden yakındığınız andan itibaren politik oluyorsunuz işte. Yok öyle bohem takılmak..

''..kayıtsızlık irade yitimidir, asalaklıktır, korkaklıktır. kayıtsız olmak yaşamamaktır. kayıtsızlardan bu yüzden nefret ediyorum.''

Yav ben hukukçuyum kime ne anlatıyorsunuz? Adaletsizlikler gören benim içten zaten. Sadece bu siyasetin suçudur demek faili aklamaktır. Şunun ayırdın bir varın. Son kez bu konuda yazıyorum beni de banlattırmayın allasen.

Süpheli dedesi cıkmıs.Cok tehkikeli bir zaman Allah tüm masum canlari, mazlumları korusun insallah.Perdedeki kelebegi öldürmeden camdan cıkaran, hamam böceği yavrusu öldü diye aglayan cocugum var.Merhamet sonradan ögrenilmiyor.Gelecek insallah saglıklı nesillerle dolsun.
Amin, Allah dünya üzerindeki tüm cocukları korusun

Haberin detayları dehşet verici 2 yaşında ki meleğe yeni değil uzun bir süredir yapılıyormuş bu canilik 2 yaşında nasıl uzun süre aklımı kaybedicem elden bişi gelmiyor keşke görmeseydim bu konuyu

Haberin detayları dehşet verici 2 yaşında ki meleğe yeni değil uzun bir süredir yapılıyormuş bu canilik 2 yaşında nasıl uzun süre aklımı kaybedicem elden bişi gelmiyor keşke görmeseydim bu konuyu
Sizi üzdüğüm için kusura bakmayın. Ben de çok üzüldüm. Çocuklarımıza hatta bebeklerimize mahremiyet eğitimi verelim. Kimden geleceği belli olmayan bu pisliklerin önüne belki bir nebze de olsa geçeriz. 😔 keşke elimizden fazlası gelse…

Doktor bizzat vajinasi parcalanmis diyor.. ilk raporda yok deniyor 2. Raporda acikca tecavuz var deniyor.. bugün dr doğrulandı zaten..
Ben de bir haberde okudum ne kadar doğru bilmiyorum, aileyle beraber gelen erkekler kendi aralarında fasülye sırığa düştü diyip gülüyormuş. Eğer doğruysa Allah belalarını versin.

Back
X