Artık kalbim sıkışıyor, bugün okuduğum 2 yaşındaki bebeğin haberi son nokta oldu, beni bitirdi

sadece dert edinmek yetmiyor, hepimizin canına tak ettiği için ben insanların boş boş sadece yazmaktan öte bişey yapmadığını gördüğümde artık tepki gösteriyorum zira yıllardır ülkede olan biten belli. sadece konuşa konuşa öyle pasif bi toplum olduk ki, sorsam herkes şikayetçi herkes ateş püskürüyor ama düzelmesine yönelik adım atalım desek ilk kaçanlar da bu konuşanlar oluyor. buraya boş boş konu açıp ne yapacağımı bilmiyorum demesi beni çileden çıkarıyor. bana yazdığı cevapta da derneklere katılmaktan, kurmaktan bahsediyor. aslında gayet iyi biliyor ne yapacağını ama yapmıyor. bişeyler yapmak yerine sanaldan duyar kasmak gelmiş işine. bundan sonra böyle konu açanlar eğer konularının sonuna "hanımlar aklıma şöyle bir fikir geldi, şunu bunu yaparak bu durumların önüne geçmeyi hedeflesek, şöyle organize olsak, bu adımları izlesek mi ne dersiniz" gibi somut şeyler yazmayacaklarsa ben şikayet etmeye devam edeceğim kardeşim. bunlar öylesine yazıyla duyar kasıp geçilecek konular değil çünkü. bu ikiyüzlülük beni en az o istismarı yapan sapıklar kadar üzüp sinirlendiriyor. bdv'ye konu aç, yana yakıla bişeyler karala iki gün sonra unut. yaptıkları tek şey bu. artık isyan etmeye zaman harcamasın insanlar, bişeyler yapmaya zaman harcasın istiyorum.
Aklinizda bir fikir var mi.. ne yapmaliyiz.. sokaga ciksak 2 kişi zor toplanılıyor.
Ben en cok sanatçıların ünlülerin bu olaylari görmezden gelmesine sinirleniyorum.. be insan çikta 2 kelime et.. yok.. off lanet olsun gercekten bisey yapamamak beni delirtiyor.. herkes unutsa ben unutamıyorum..

Ben de bir haberde okudum ne kadar doğru bilmiyorum, aileyle beraber gelen erkekler kendi aralarında fasülye sırığa düştü diyip gülüyormuş. Eğer doğruysa Allah belalarını versin.
Bende delird resmen.. doktor neden yalan söylesin.. cok aci gercekten.. en ufak parmagi olan herkes bu dunyada da öbür dunyada da acilarin en büyüğünü ceksin..

Bir gazetede okudum, doktorların ilk açıklamasıymış. Bebeğin bezini bir açtık ki, meslek hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum demiş. Fasulye sırığına düştü de ondan oldu diyormuş erkek akrabaları da.
Offf Allahım çok üzücü😪

Doktor, 50 kişi dışarıda bekliyor, erkek akrabalar rahat rahat rapora düştü de geç diyorlar. Bir tek bebeğin annesi yerlere yatıyor, ağlıyor demiş.
Gazetedeki haber doğruysa maalesef istismar söz konusu.
O annenin ağlamasına da inanmıyorum. Dilerim hayatları boyunca perperişan olurlar🤬

Bir gazetede okudum, doktorların ilk açıklamasıymış. Bebeğin bezini bir açtık ki, meslek hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum demiş. Fasulye sırığına düştü de ondan oldu diyormuş erkek akrabaları da.
Ben de okudum ve hemsire ifadesiymis sanirim. Doktora gelip dışarıdaki erkek akrabalarinin fasulye sırığına düştü deyip gülüştüğünü söylediği yazıyordu.
Orada kanım dondu...

Bu konuyu ağlamaktan gözlerim şiş halde yazıyorum. 100. Yıl İzmir’in kurtuluş yıldönümünü coşkuyla kutladık mutluyuz keyifliyiz sonunda derken bir habere denk geldim… Muhtemelen yarın yer yerinden oynayacak, oynamalı, oynasın! 2 yaşındaki bebeğin balkondan düşüp ölmesi, doktorların raporda vajinal bölgede yırtık tespit etmesi,aslında istismar tespit etmesi, ailenin bunu kapatmak istemesi, bunu haber yapan gazeteci kadını 12bin kişilik aileyiz silin haberi diye tehdit etmesi… Araştırın okuyun haberi. Herkes bilsin. Kim bilir aileden kim ne yaptı o minicik bedene. Ne buldu o masum bebekte. Beynin zonklaya zonklaya ard arda okudum hepsini. 2 yaşında. Minicik. Kim bilir neler yaşadı. Kim bilir neler yaşattılar sana bebeğim. Umarım çok acı çekmemiştir. 1 defa da değil, daha çok olmuş olma ihtimali de varmış… düşünsenize bir kere bunu yaşamış yemek yemiş oyun oynamış uyumuş annesinin kollarında mis kokusuyla sabah olmuş uyanmış sonra bir daha yaşamış bu iğrençliği. Nasıl nasıl olabilir? Nasıl koruyacağız bebekleri, çocukları cani ailelerden? Masum onlar çok masum çok minik. Onları dövmek, onlara sövmek, istismar etmek, psikolojik şiddet uygulamak. Nefret ediyorum dünyadan nefret ediyorum bunları yapan tüm insanlardan. Acılar içinde kıvransınlar bu dünyada. Olmaz mı? Olsun ne olur kıvransınlar. O bebeğin yaşadığı acıların bin katını yaşasın.
Artık kalbim sıkışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. O 9 aylık bebeğini döven adamın haberinde de aynı şeyi hissettim, kızını döven cani kadında da, Özgecan’da da. Elimizden ne gelecek ne yapacağız ne olur bir yol yordam bulalım artık!
Neden okudum ben bunu ya kahretsin

2 yaş ya iki yaş, o kadar masumlar ki o kadar beraklar ki.. şimdi iki yaşındaki bebeğime bakıyorum. 😣

O bebeğe yapılanlar vahşet başka bir şey değil.

O annenin ağlamasına da inanmıyorum. Dilerim hayatları boyunca perperişan olurlar🤬
Bebeğini koruyamadığı çok aşikar. Şu saatten sonra ağlasa ne olur zaten?
Burada bakamayacağınız, yeri geldi mi eşinizden ve ailesinden koruyamayacağınız çocukları yapmayın deyince basıyorlar beğenmedimleri. Hani anne olmak her kadının hakkıymış ya! Ben diyeyim size, anne olmayı çok ama çok az kişi hak ediyor ve layıkıyla yapıyor. Her anne de kutsal değildir.

Ben de okudum ve hemsire ifadesiymis sanirim. Doktora gelip dışarıdaki erkek akrabalarinin fasulye sırığına düştü deyip gülüştüğünü söylediği yazıyordu.
Orada kanım dondu...
Evet, gevrek gevrek güler bir tavırla sırığa düştü deyip, doktoru da rapora öyle yazması için zorlamışlar. Doktor başka şeylerden şüpheleniyoruz deyince işin rengi değişmiş işte.

Kesinlikle, kesinlikle haberi vardır annenin. Olmaması hayatın olağan akışına aykırı. Sonra da yerlere yatıyor ??? Bizim işlediğimiz vakalarda annelerin genel beyanı "beni tehdit etti/ettiler" şeklinde. Nasıl bir anne evladına korkunç şeyler yapılmasına sessiz kalabilir, sonucu ne olursa olsun ? Hepsine lanet olsun, ölemesin sürünsünler de ölmek için yalvarsınlar...

Doktor bizzat vajinasi parcalanmis diyor.. ilk raporda yok deniyor 2. Raporda acikca tecavuz var deniyor.. bugün dr doğrulandı zaten..
Allah kahretsin
Bunlar canlı olamaz sabah yazmıştım insanın içindeki canavarı çıkarıyorlar
Bu pislikleri ne yapsalar az iste az
O çocuğun hıçkırıklarını o hale getirene kadar
Offff ya offff

senelerdir ülkeyi benim babam yönetiyor, kanunları da annem belirliyor zaten siz de haklısınız, siyasetle hiiiç alakası yok benim annem ve babamla alakası var, hesabı anne babamdan sormalısınız.
haddinizi fazlaca aşmışsınız. olayı siyasete bağlamanın anlamı ne burda. a değil de c partisine oy verin çocuklar tecavüze uğramasın demek şu konunun altında aşırı gereksiz ve itici olmuş. anne misiniz bilmiyorum ama anne olduktan sonra bu benim için de çok yıkıcı olmaya başladı. manyak gibi kızımı gözlemliyorum ya onu koruyamazsam ya bi sapık ona dadanırsa ya başına bi iş geldiğinde fark edemezsem ya bana bi şey olur da yalnız kalırsa ya ya ya… bu haberler biz anneleri manyaklaştırdığı için bizlerin derdi evet ve burası da bdv zaten
ha merak ediyorsanız söyleyim çocuk istismarıyla mücadele derneğinin bağışçısıyım. aklandım mı

Bebeğini koruyamadığı çok aşikar. Şu saatten sonra ağlasa ne olur zaten?
Burada bakamayacağınız, yeri geldi mi eşinizden ve ailesinden koruyamayacağınız çocukları yapmayın deyince basıyorlar beğenmedimleri. Hani anne olmak her kadının hakkıymış ya! Ben diyeyim size, anne olmayı çok ama çok az kişi hak ediyor ve layıkıyla yapıyor. Her anne de kutsal değildir.
Kutsal hiçbir şey kalmadı. Hele annelik hiç de kutsal değil vicdan işi vicdan.

Herkes evlenmiş olmak için evlenmesin.

Herkes çocuğu var densin diye Doğurmasın.

Tabi, vicdansız insanlar ne için o çocukları doğuruyorlar onuda bilmiyoruz.

Bebekler bir, hayvanlar iki bu ikisinden Merhametaizler, ahlaksızlar uzak dursun.

Kesinlikle, kesinlikle haberi vardır annenin. Olmaması hayatın olağan akışına aykırı. Sonra da yerlere yatıyor ??? Bizim işlediğimiz vakalarda annelerin genel beyanı "beni tehdit etti/ettiler" şeklinde. Nasıl bir anne evladına korkunç şeyler yapılmasına sessiz kalabilir, sonucu ne olursa olsun ? Hepsine lanet olsun, ölemesin sürünsünler de ölmek için yalvarsınlar...
Kesinlikle o doğuran kadın buna çanak tutmuştur onunda mayası bozuktur.

Dileklerinize sonsuz katılıyorum.

Kutsal hiçbir şey kalmadı. Hele annelik hiç de kutsal değil vicdan işi vicdan.

Herkes evlenmiş olmak için evlenmesin.

Herkes çocuğu var densin diye Doğurmasın.

Tabi, vicdansız insanlar ne için o çocukları doğuruyorlar onuda bilmiyoruz.

Bebekler bir hayvanlar iki bu ikisinden Merhametaizler, ahlaksızlar uzak dursun.
Kaç kez gördük ya, Müslüme olayında da aynı durum söz konusuydu. Şimdi şu insanların kaçı sağlıklı bir evlilik yürütebilecek, ebeveyn olabilecek durumda?
Sosyoekonomik düzeyin düşük olduğu kesimlerde maalesef bunlara çok sık rastlanır oldu. Eğitim yok, para yok ama hepsi evleniyor bir şekilde. Kendine yetemeyen bir aileye nasıl yetsin? Alın işte sonuç bu oluyor. Aile içi veya dışı tacize uğrayan çocuklar, kadınlar...

Bugün şunu düşündüm bebek iyi ki gitmiş bu dünyadan. İyi ki daha fazla yaşamamış. İlk kez birinin ölümüne sevindim.

Back