- 27 Mart 2019
- 29.690
- 108.031
- 598
- Konu Sahibi whispersOFhope
sadece dert edinmek yetmiyor, hepimizin canına tak ettiği için ben insanların boş boş sadece yazmaktan öte bişey yapmadığını gördüğümde artık tepki gösteriyorum zira yıllardır ülkede olan biten belli. sadece konuşa konuşa öyle pasif bi toplum olduk ki, sorsam herkes şikayetçi herkes ateş püskürüyor ama düzelmesine yönelik adım atalım desek ilk kaçanlar da bu konuşanlar oluyor. buraya boş boş konu açıp ne yapacağımı bilmiyorum demesi beni çileden çıkarıyor. bana yazdığı cevapta da derneklere katılmaktan, kurmaktan bahsediyor. aslında gayet iyi biliyor ne yapacağını ama yapmıyor. bişeyler yapmak yerine sanaldan duyar kasmak gelmiş işine. bundan sonra böyle konu açanlar eğer konularının sonuna "hanımlar aklıma şöyle bir fikir geldi, şunu bunu yaparak bu durumların önüne geçmeyi hedeflesek, şöyle organize olsak, bu adımları izlesek mi ne dersiniz" gibi somut şeyler yazmayacaklarsa ben şikayet etmeye devam edeceğim kardeşim. bunlar öylesine yazıyla duyar kasıp geçilecek konular değil çünkü. bu ikiyüzlülük beni en az o istismarı yapan sapıklar kadar üzüp sinirlendiriyor. bdv'ye konu aç, yana yakıla bişeyler karala iki gün sonra unut. yaptıkları tek şey bu. artık isyan etmeye zaman harcamasın insanlar, bişeyler yapmaya zaman harcasın istiyorum.
Yanı sende haklısın evet bir seyler yapilsin ama ne ?? yazmakla da olmuyor ama ne yapılabilir ??
Bi ara bu tarz sapıklara idam gelsin dendi idam yasasi çıksın diye baskılar yapıldı millet her yerde yazdı sosyal medya ayaklandı
Ufak tefek yürüyüşler yapıldı
Yine herkes sustu
Mecliste görüşüldü he tamam çıkıcak caydırıcı cezalar dendi
Yanı hani nerde
Yasalar belli kanunlar belli dernek yapildigin da ne olucak baştakiler bu tarz durumlar için özel cezalar çıkarmıyorsa
Ne sapiklar bitiyor ne yasalar kanunlar cezalar tam işliyor
Atıyorlar hapse orda besleniyorlar
Bizlerde duyunca üzülüyoruz ah diyoruz vah diyoruz küçücük bebeler can bunlar ana kuzusu sonra unutup hayata devam ediyoruz
Maalesef böyle ne yazık ki
Buda çok üzücü bir durum