- Konu Sahibi babyface26
Merhaba arkadaşlar daha önce de buraya birçok konu açmıştım.Bugün doktora tekrar gittim doktor kapısından tekrar çıktığımda ağlamaktan boğulacaktım.Beş aydır tedavi görüyorum.biliyorum kimilerinize göre çok az fakat katlanamadığım nokta herşey daha da kötüye gitti.Ader olan ben doktora gittiğimden beri adetim yok oldu resmen adet görmüyorum.sekiz aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor diye doktora gittiğimde adetlerim gayet düzenliydi üç beş bir hafta gecikir adetimi olurdum.Bir rahim kalınlaşmasıdır gidiyor nedir?Bileniniz ne olur yardımcı olun bir akıl verin ne olur?doktorum ilgilenmediği üstüne düşmediği gibi tedavimi de ilerletmedi sürekli duphaston,bir kere klomen,arkasından progestan başka birşey yok.Beş ay boyunca bu tedaviyi izledi.Başlamaz olsaydım tedaviye bugün tekrardan duphaston verdi ben de tedaviyi bırakacağımı söyledim biraz kendi haline bırakacağım herşeyi.O otuz günü beklemek doktor günü gelsin diye dayanılmaz bir acı.Resmen doktor sen bilirsin bu ilacı içmezsen bir daha hiç adet olmazsın dedi arkadaşlar o an oraya yığılacaktım benim böyle bir problemim yoktu.Biraz kendimi dinledikten sonra tüp bebek tedavisi düşünüyoruz.rabbim güzel Allahım beni ve tüm bebek bekleyenleri biran önce yavrusuna kavuştur.Kusura Bakmayın neolur içim çok dolu çok uzun oldu affedin.SİZLER NASIL BİR YOL ÖNERİRSİNİZ HER FİKRİNİZ BENİM İÇİN BİR UMUT YOLUmafoldumbensenağlama