• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık dayanamıyorum bu acıya gücüm kalmadı!

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
Merhaba arkadaşlar daha önce de buraya birçok konu açmıştım.Bugün doktora tekrar gittim doktor kapısından tekrar çıktığımda ağlamaktan boğulacaktım.Beş aydır tedavi görüyorum.biliyorum kimilerinize göre çok az fakat katlanamadığım nokta herşey daha da kötüye gitti.Ader olan ben doktora gittiğimden beri adetim yok oldu resmen adet görmüyorum.sekiz aydır bebek için uğraşıyoruz olmuyor diye doktora gittiğimde adetlerim gayet düzenliydi üç beş bir hafta gecikir adetimi olurdum.Bir rahim kalınlaşmasıdır gidiyor nedir?Bileniniz ne olur yardımcı olun bir akıl verin ne olur?doktorum ilgilenmediği üstüne düşmediği gibi tedavimi de ilerletmedi sürekli duphaston,bir kere klomen,arkasından progestan başka birşey yok.Beş ay boyunca bu tedaviyi izledi.Başlamaz olsaydım tedaviye bugün tekrardan duphaston verdi ben de tedaviyi bırakacağımı söyledim biraz kendi haline bırakacağım herşeyi.O otuz günü beklemek doktor günü gelsin diye dayanılmaz bir acı.Resmen doktor sen bilirsin bu ilacı içmezsen bir daha hiç adet olmazsın dedi arkadaşlar o an oraya yığılacaktım benim böyle bir problemim yoktu.Biraz kendimi dinledikten sonra tüp bebek tedavisi düşünüyoruz.rabbim güzel Allahım beni ve tüm bebek bekleyenleri biran önce yavrusuna kavuştur.Kusura Bakmayın neolur içim çok dolu çok uzun oldu affedin.SİZLER NASIL BİR YOL ÖNERİRSİNİZ HER FİKRİNİZ BENİM İÇİN BİR UMUT YOLUmafoldumbensenağlama

Neolur bukadar hırpalama üzme kendini canım ya inan herşey daha kötüye gidebilir önce bir kendini düşün sağlığını seni çok iyi anlıyorum yorulmuşsun:çok üzgünüm:
Şimdi açıkcası sorunu nedir bilmiyorum yani bebeğin olmuyormu yada neden olmuyor..
Bence başka doktora git:teselli:

geçmiş olsun canım. neden tek bir doktorun tşhisiyle kaldınki. keşke başka bir doktora daha gitseydin. gerçi geç kalmış sayılmazsın. başka bir doktora git. önce durumunun ne olduğunu öğren sonra tedavisiyle ilgili bilgi alırsın. ama bence zaman geçirme. biraz ara vereyim diye düşünme. zaman aleyhine işleyebilir.umarım herşey yoluna girer.

doktorum hiçbir teşhis koymadı sadece beş aydır rahim kalınlaşması diyor.Çok yoruldum bebeğim diyorum hep kendi kendimesenağlama küçük bir umut olsa neleri vermem.Kaçında adet oluyorum kaç gün de bir doktor adet düzenimi mahfetti bir de özele gittim

Başka doktora gitsem tekrar sil baştan yapacak bütün tahlilleri doğal olarak yeniden isteyecek burası küçük bir yer bebeğe yönelik bir tedavi dedim hep doktoruma ama sonuç sıfır adetimi bozduğu gibi şimdi ben ne yapacağım bir de olmazsın dedi içim yanıyor moral ve desteğiniz için teşekkür ederim çok sağolun

canım üzme bu kadar kendini bende 7 aydır tedavi görüyorum doktor çok önemlibence doktoru iyi seçmek gerek benim de adetim iki ayda bir oluyordu tedaviye başlayalı adetlerim çok şükür düzenli oluyo canım bence doktorunu deiştir kafana takmamaya çalış burda bi çok kişi düşünmediği zaman hamile kalıyo inşallah bizde anne oluaz buna inan

çok sağolun inanın şuan gözyaşlarımı tutamıyorum senağlama bu mucizede Allahın istemesiyle oluyor diye düşünüyorum Allahım bizlerede annelik duygusunu tattırsın çok zormuş

çok sağolun inanın şuan gözyaşlarımı tutamıyorum senağlama bu mucizede Allahın istemesiyle oluyor diye düşünüyorum Allahım bizlerede annelik duygusunu tattırsın çok zormuş

canım çok geçmiş olsun bence moralini bozma ve başka doktora git çünkü işinde ehli olan bir doktor bukadar oyalamaz .ben 9 yıllık evliyim ve 8 yıldır bebek için uğraşıyorum 3 tane kaybım oldu hiçbirşey bulunamadı ama ben hem bedenen hemde ruhen çöktüm .bence çok fazla karıştırma biraz oluruna bırak buaradada iyi bir doktor ara inşallah herşey yoluna girer .rabbim buyolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun..

Sevgili babyfaceciğim ay beni çok üzdün ya kıyamam ben sana. Ama şöyle söyliyeyim benim kaç arkadaşım varsa bebek bebek diye tutturan olmadı, umudu bıraktıkları anda oldu. Yani stres iyi bişey değil, kasma kendini bu kadar lütfen, doktorları da dedi stres hormonları kötü etkiliyormuş, akışına bırak biraz ya. Tıpta herşey mevcut artık bi ölüme çare yok. Öptüm seni sıkma canını

canım çok duygulandım yazdıkalrını okuyunca:çok üzgünüm:

bence biraz psikolojik olarak rahatlamaya çalış.......

strestende adet görmüyor olabilirsin........

sen doktorlara bakma,onların hepsi aynı,ben de bilirim

biraz sosyalleşmeye çalış,bi kursa falan yazıl,kafanı dağıt ve herşeyi oluruna bırak.....

bak o zaman nasıl herşey yoluna girecek,üzülme lütfena.s.

amin canım inşallah duyar bu mübarek günlerin hürmetine ..
bide rahim kalınlaşmasında tedavi için kürtaj yapılıyor diye biliyorum doktorun böyle birşey önerdimi?

tatlıkezbancığım kelimeler boğazıma düğümleniyor aşırı duygusal oldum yolda çaybahçesinde bir bebek görsem gözlüklerimin altından ağlıyorum kimse görmesin diyesenağlama artık bıraktım olacağına Allahım büyüktür ne yapalım.Benim bebeğim koltuklara tutunu evimizde yürüyemeyecek mi emekleyemecek mi?senağlama onun için uykusuz kalamayacak mıyım minik yavrum hangi cennettesin şimdi

hayır canım hiçbirşey önermedi doktorun yanında bir dakika bilemedin beş dk kalıyoruz.Nasıl kürtaj oluyor rahim kalınlaşmasında hiçbir bilgim yok

canım yaa çok duygusalsın lütfen bukadar kendini yıpratma valla okurken benimde gözlerim doldu .
tabiki bebeğin olucak evi dağıtıcak seni uykusuz bırakıcak ..ama işte herşeyin zamanı var sabırla beklemek zorundayız ...herşey gönlünce olur inşallah

canım tedaviye yönelik kürtaj yapıyorlarmış .benimde çok bilgim yok biyerde okumuştum sadece .demekki herkeste yapılmıyor.

canım inşallah ya sen takma kafaya biraz rahatlat kafanı bak nasıl gelicek bebişin .
inşallah enkısa zamanda burda haykırıcaksın hamileyim diye .sevgiyle kal opuyorumnanaktan

Back