Bu isi bankanizla halletseniz cok daha kesin olur olur isleriniz. Yani maasinizin bir kismini otomatik olan geldigi gibi baska hesaba aktarsin ve sen 4 bin degil de misal 2,500 kazaniyor gibi yasa. Bu yasa kadar zaten birsey yapmamissan biraz siki baslasan kisa zamanda toparlarsin.
Giderlerini azaltmadan da birsey olmaz ne kadar kazanirsan kazan. Senin gibi para kazanan bir insan incin 10 bin para bile sayilmamali sak diye cikarabilmelisin.
Idareli ol ve malindan sadaka ver tez zamanda ferahlarsin.
Biz de yatirim yapma derdindeyiz. Yasitlarimiz müstakil ev alma derdinde biz daire alip kiraya verme derdindeyiz.
Uygun birsey cikarsa biz de yatirim isine girecegiz. Ben evde kizima bakiyorum ve de hamileyim. Evimize tek maas giriyor ama inan iyi degerlendirsen o kendini katliyor. Ben kira vermeyi hic sevmeyen biriyim. Yaslarimiz 25 26 civari bankada güzel birikmisimiz var. Fakat tek maasla bunu basarmamizin tek sebebi inan tutumlu olmak.
Giderlerini okudum cok fazla inan.
Onlari kisarsan cok yol kat edersin.
Ben cogu seyi yapmasam da kaliteli yasiyorum.
Misal kuaför ve kozmetik giderim yok. Canim isterse alsam da aylik giderim hic yok. Sadece saglikli beslenmeye cok para veririm. Evde gidaya gider en cok para. Bu da sacima cildima yansir zaten.
Bakis acisiyla alakali. O paralar inan gereksiz gidiyor geliyor bana. Tabi hangisi önceligin bilemem. Düsncelerimi yazdim sadece. Iyi yatirimlar